tiistai 20. marraskuuta 2007

EI KUITTEJA-NO DOGS

Olen kirjoittanut tästä vuosien ajan USENET:in puolellakin. Siellä oikeusoppineet eivät pysty muuta kuin höpöttämään kuiteista. Heillä ei ole minkäänlaista tajua, että kuitteja ei silloin voi olla minulla, kun Helsingin kaupunki sopi minun kanssani, että se maksaa vuokrat --koska saihan Helsinki KELAn maksaman asumistuenkin suoraan tililleen. Ihme höpötystä, joka todellakin osoittaa, ettei mikään koulutus voi antaa ihmiselle loogista älyä.

Sitten oikeusoppineet väittävät, että vastine oli liian pitkä? Perkele! Kuvitelkaa ite ittenne siihen asemaan, että teillä ei ole mitään tuloja, ei pennin pyörylää taskuissa, ja sitten Poste Restantesta tulee ilmoitus hakea haaste oikeustalolta, jossa vaaditaan satoja markkoja! Niin niin. Ymmärrän täysin hyvin, että rikkaillehan tuo summa ei ole mitään, koska rikkaat ovat kuin puliukkoja, joiden hermosto on tottunut liialliseen alkoholiin ja vaatii sitä jatkuvasti suurempia annoksia...

Niin oikeusoppineet epäonnistuivat jo heti alussa ymmärtämään, mistä on kyse, koska ne tuomaripellet eivät tajua kuitin ja päätöksen eroa, ja koska typerät tuomarit eivät käsitä, että jollekin sata markkaakin on täysin ylivoimainen maksettavaksi, ja jos sellaista vaaditaan, niin eikö perkele minulla silloin ollut oikeus esittää kaikki asiaan liittyvä aineisto rautalankana tuollaisille typerille lainoppineille, jotta asia tulisi selväksi?

Haasteen mukana tuli oikeuden höpötystä, miten vastine tulee tehdä. Siinä luki: Kertokaa kaikki asiaan liittyvä... Ja nyt ääliömäiset tuomarit katsovat, ettei minun olisikaan pitänyt kertoa mitään, vaan esittää vain heidän typeriä kuittejaan.
Pennittömänä se ei ekana tule mieleen ajaa taksilla asianajotoimistoon, kuten rikkaat tekevät, vaan sitä pitää käyttää omaa neuvokkuuttaan, jotta aivojen neuvokkuuden virtapiiri pysyisi kunnossa...
Rikkaat tosin luulevat, että köyhillä ei ole oikeutta olla neuvokkaita, koska rikkaat itse eivät pidä hyvää huolta omasta neuvokkuudestaan, vaan sen sijaan kaivavat kuvettaan, --ja siksipä tuomaritkaan eivät pysty ymmärtämään, että heidän olisi syytä lukea haasteiden vastineet ennen harkintaa.

Yrittäkää kuitenkin perkeleen typerät lainoppineet käsittää, että jos haluatte kuitteja, niin menkää jo perkele etsimään niitä Helsingin kaupungin tiloista. Minulla ei ollut muuta kuin PÄÄTÖKSIÄ; KELA:n ja ESTO:n antamia päätöksiä, mutta koska typerillä tuomareilla oli aivoissa vain "Missä on kuitit", niin se oikeutti tuomarit ja laillisuuden valvojat pyyhkimään persettään KELA:n ja ESTO:n päätöksillä!

Te virkamiehet olette varmaan erittäin tyytyväisiä, kun tuomarit ja valtion ylimmät herrat pyyhkivät teidän antamilla päätöksillä perseensä! Mistähän tekin palkkanne vaaditte? Paskapaperia tuomarit saisivat jopa Stokikselta halvemmalla, mutta onhan se tietty fiiniä, kun saa oikein ehtaa virkamiehen päätöstä, jolla pyyhkii persettään.

Kuulen mielessäni, miten oikeuskansleri kehuu joulukuun kuudentena tarjahaloselle, miten hienolta tuntuu alapäässä, kun perse on pyyhitty KELA:n päätöksillä....

Lukea: Neron kuoppa
Katsoa: Aihetodisteita

Ei kommentteja: