keskiviikko 21. marraskuuta 2007

Kerro kaikki

Peräselvitystä edelliseen viestiin, joten vastuu on lukijalla, jos herneitä pitää kaivaa nenusta: Se ei ole edes perustuslaillista tasa-arvoa, jos vain oikeudella on oikeus loukkaantua, mutta esim. väärän tuomion saanut ei saa tuntea mitään tunteita:
Edellisessä viestissä tuli ilmi, miten tuomarit sanovat, että jos heille ei makseta lisää liksaa, niin he eivät pysty järkevään tuomioistuin työskentelyyn! Kun kirjoitin oikeusmurha-asian 28100/2003-vastinetta tammikuussa 2004, niin samoihin aikoihin tuomarit keskustelivat Helsingin Sanomain mielipidesivuilla tuomareiden palkkakuopan syvyydestä. Siinä tuli esille juuri tämä, että tuomarit ovat epäpäteviä, jos heille ei heti makseta 25%:ia lisää liksaa.
( Sitä tuomarit eivät sanoneet, että olisivatko he tahallaan epäpäteviä palkkakuopassaan vai olisiko heidän tarkoitus käyttää lisäliksa lisäopintojensa rahoitukseen -tai peräti uuden asunnon ostamiseen, mutta jouduin itse olettamaan, että palkkakuopassa olevat ovat aina tahallaan epäpäteviä --samalla tavoin kuin pieni lapsi, joka ei saa tikkaria, niin hän heittäytyy lattialle takomaan nyrkkejään lattiaan ja huutaa: Mää en ala....)

Luin myös haasteen mukana tulleen lyhyen oikeusoppineiden oppaan, miten vastine tulee tehdä: Kertokaa kaikki asiaan vaikuttava... Koska itse tiesin, että Helsingin kaupungin vuokratilillä piti olla varmasti tieto siitä, että kyseisissä vuokrissa ei pitänyt olla mitään epäselvää, ja koska halusin varmistaa, ettei minulle tule asiassa enää mitään muuta selvitettävää, niin jouduin laittamaan myöskin tuomareiden ajattelun kyseenalaiseksi, joka oli tosi helppoa, koska he itse esittivät, miten heidän pätevyytensä riippuu rahasta.

Nyt tuomareilla olisi näytön paikka: Vaatikaa Helsingin kaupunkia esittämään vuokratilinsä tiliote todisteena sille vaatimukselleen. Samoin te tuomarit voisitte ehkäpä uskoa Suomen hallinnon muitakin toimijoita, kuten KELA:n virkailijoita, joiden päätöksiä lähetin teille, joista sokeakin näkee otsaluullaan, että Helsingin kaupunki on tahallaan ja harkitusti ryhtynyt petokseen ja Helsingin käräjäoikeus on kanssarikollinen siihen, ja Suomen ylimmät laillisuuden valvojat osallistuivat kyseiseen petokseen siunatessaan sen "laillisuuden".

Tuomarit eivät sitten kai saaneetkaan neljännestä lisää palkkoihinsa, joka huomataan siitäkin, miten he kohtelivat KELA:n ja ESTO:n tekemiä päätöksiä pelkkinä tyhjänpäiväisinä papereina... :-(

Ei kommentteja: