torstai 15. marraskuuta 2007

Massamurha selitetty

Asiantuntijat julistavat, miten kova suomalainen yhteiskunta. Suomalaisten pitäisi olla elämänmyönteisimpiä, yhteisöllisempiä, huomaavaisia, älykkäitä ja kaikin puolin fiinejä. Kun saman asian sanoi Jokelan koulun koulusurmaaja, niin hänen mielipiteitään pidetään skitsofreenisen mielisairauden osoituksena. Huomataan siis selvästi, että asiantuntijat ovat itse skitsoja, - koska he pitävät Pekka-Eric Auvisen mielipiteitä asiantuntemattomuutena, vaikka ne eivät poikkea milliäkään niistä lausunnoista, joita kyseisen asian syiksi on ns. asiantuntijoiden taholta sanottu.

Kun PEA sanoi, että elämä on tarkoituksetonta, evoluution kehityksen tuotetta, niin mitä järkeä on pitää sen sanojaa mielenvikaisena, jos samaa ei sanota koko ateistisesta tieteestä ja sen pohjalle rakentuvasta sekulaarisesta kilpailuyhteiskunnasta, joka muistuttaa lähinnä risumajaa?
PEA julisti itsensä Luonnonvalitsijaksi, mutta kukaan ei halua ymmärtää sitä, että rikkaat ovat aina valinneet itsensä siihen asemaan, mihin PEAkin itsensä julisti. Rikkaat ovat aina syyttäneet köyhien olevan köyhiä, koska he ovat luonnostaan älyllisesti rikkaiden alapuolella. Rikkaiden mukaan jokainen köyhä on itse syyllinen köyhyyteen, eikä rikkailla ole osaa eikä arpaa ihmisten syrjäytymiseen, koska rikkaiden mukaan rikkaat saavat tehdä maailmassa mitä tahansa, eikä sen pitäisi millään tavoin synnyttää maailmaan mitään pahuutta.
Rikkaiden mukaan se on ihan luonnollista, että luonnostaan älykkäät eivät pärjää elämässä niin vähällä kuin köyhät, joiden pitää olla äärimmäisen nerokkaita selviytyäkseen päivittäin rikkaiden mielipuolisessa systeemissä. Yksikään rikas ei pärjää elämässä edes tuhannella miljardilla, mutta samaan aikaan rikkaat vaativat, että köyhien pitää olla iloisia luukutuksesta ja hymyillä autuaina dollarilla päivässä.
Naisistakin on tullut miehiä henkisesti vahvempia miehiin verrattuna, jotka ovat tähän asti luulleet, että heidän erinomaisuutensa on samaa kuin vahvempi keho, jolla he ovat alistaneet muita. - Rikkaat ovat vahvempia vain siksi, että he ovat monopolisoineet valtion ja sen väkivaltakoneiston yksinomaan rikkaiden etujärjestöksi ja rahantekokoneeksi, jolloin se kehittää köyhien henkisen kyvykkyyden ja älykkyyden ylivertaiseksi rikkaisiin verrattuna, joka huomataan joka kerta, kun köyhiä osataan kuunnella.
Rikkaiden mukaan köyhien tulee hymyillä autuaina rikkaille, kun rikas vaatii köyhiä kyykkyyn ja rukoilemaan rikkailta armopaloja. Jos sitten köyhät eivät hymyilekään, niin rikkaat ovat simmut ymmyrkäisinä ihmettelemässä, miten kiittämättömiä köyhät ovatkaan, kun kitisevät eivätkä tyydy iloisina köyhän osaansa, joka on rikkaiden ja rikkaiden palkkaamien suojatyöasiantuntijoiden mukaan luonnollinen köyhän osa, ja rikkaiden suojatyöpaikkojen luuserit (tutkijat, asiantuntijat jms) todistelevat kilvan rikkaille, että köyhä on köyhä, koska hän on luonnostaan tyhmä, joten siksi köyhä pärjää kyllä hyvin dollarilla päivässä, kun taasen yksikään asiantuntija -rikkaista puhumattakaan- ei pärjäisi päivääkään, jos heidän pitäisi tulla toimeen arjessa pelkällä älyllään ja aivojensa luonnollisella neuvokkuuden virtapiirillä, joka ei kehity, jos se joutuisi olemaan yhtä passiivinen kuin rikkaiden aivot ovat.

Pekka-Eric Auvisen ajatukset sopivat täsmälleen koulusurmaajan ajatuksiksi. Ei ole mitenkään järkevää olettaa, että joku voisi olla koulusurmaaja ilman koulusurmaajan ajatuksia. Ei ole myöskään millään tavoin älykästä olettaa, että joku voisi olla rikas, jos hän olisi älykäs. Rikkailla on rikkaiden ajatukset, eikä yksikään rikas pysty tuottamaan esimerkiksi tällaisia ajatuksia, kuten yksikään rahasta-ajattelija ei pysty "filosofoimaan" jotakin sellaista, jota Sokrates ajatteli. Tämän päivän filosofit ovat pelkästään leipäfilosofeja, joiden on täysin mahdotonta ajatella esimerkiksi sellaista, että rikkaat ovat kaikkein typerin ryhmä, mitä koskaan on ollut --koska rikkaat eivät kerta kaikkiaan pysty ajattelemaan ilmaisia ajatuksia, eikä yksikään rikas pysty tekemään ilmaisia tekoja.
Valtio kyllä tukee vapaaehtoistoimintaa, mutta poliitikkojen on mahdotonta ajatella, että itse valtiokin voisi toimia vapaaehtoistyön pohjalta --tai että yliopistojen filosofian ja oikeustieteen proffat opettaisivat oppilaitaan ilmaiseksi, jolloin oppilaat eivät kasvaisi ahneiksi --jolloin yhteiskunnassa ei olisi ahneutta --jolloin yhteiskunta ei tuottaisi koulusurmaajia eikä mitään muutakaan ns. pahuutta.

Mutta. Koska politiikassa ei ole koskaan ollut mitään älyä, niin siksi poliitikot ja heidän korkeasti palkatut suojatyöläiset (tutkijat, psykologit, tuomarit jms) julistavat jatkossakin, että köyhien on pysyttävä lestissään; köyhien on jatkossakin oltava tyytyväisiä osaansa, ja jos köyhä ei siihen tyydy, niin hänen tekojaan kutsuttakoon edelleenkin pahuudeksi ja yksilön omaksi viaksi, koska poliitikot ja rikkaat saavat tehdä mitä tahansa, eikä tutkijat ole koskaan todenneet sen olevan syynä köyhien tai köyhiä puoltavien tekoihin.

Tänäkin päivänä Herlin julisti rikkaille Aamu-TV:ssä, miten lakkoilu ei ole hyväksyttävää missään oloissa, kun taasen herrat saavat edelleenkin uhkailla vievänsä aivopääomansa tai työpaikat halpatyövoiman maihin, jos herroille ei makseta miljoonia lisää. Ja yhden yksikään rahasta-ajattelija ei pysty ymmärtämään, ettei älykkyys ole kenenkään omaa pääomaa, vaan jokaisen äly kuuluu luonnostaan koko luomakunnalle! Rikkaiden on tosiaan täysin mahdotonta käsittää, että he eivät omistakaan itseään, eikä äly ole rikkaiden omaa ansiota, koska rikkaat ovat palkanneet jumalattoman mielensä mukaisia tutkijoita yliopistojen suojatyöpaikkoihin julistamaan sieltä, että evoluutio on antanut vain rikkaille älyä, joka ei tule toimeen jollei valtio joka hetki takaa rikkaille jatkuvaa rikastumista.

Rikkaiden on täysin mahdotonta päästä eroon pahuudesta niin kauan, kun rikkaat ovat täysin pihalla vapaaehtoisuudesta. Vaaditaan todellakin erinomaisen typerää ajattelua todistelemaan, miten Pekka-Eric ja muut hänen kaltaisensa ovat itse vikapäitä ajatteluunsa eikä rikkaiden "yhteiskunnalle" ole siihen mitään osaa eikä arpaa, koska rikkaat ovat määritelleet köyhyyden ja asettaneet sille luonnonmukaiset rajat, joten siksi se oli Pekka-Ericin oma, rikkaista riippumaton luonto, joka sai aikaan pahuutta.
Täysin typerät rikkaat haluavat lailla kieltää köyhiltä uhkailu/lakko-oikeuden, kun taasen rikkaat eivät ole koskaan mitään muuta tehneetkään työkseen kuin uhkailleet, mutta johtuen rikkaiden saatanallisesta typeryydestä, niin heidän on täysin mahdotonta ajatella, että juuri rikkaiden ajattelu on syypää kaikkeen pahuuteen.

i know i will have
to work for my "peace,"
but will i succeed?

if i don't, you're all doomed

i will be famous and
at the same time
i will be doomed

i was only sent on this earth
to do my business

i'm still waiting for someone
to save me when i know very well
that no one will come

if i do, it's only your fault.
you created me.
you made me do this.

lue lisää:
BarriKadi: Koulumurhat
IkkunaIines: Jälkikirjoitus: kouluampuja ei ole mielisairas

"Intelligentsia-Älymystö"
Moniajokone
NEUVOKKUUS--INVENTIVENESS
THE HEARTH OF BOLDNESS
Rikas ongelma
Kiusaajat
Naivi todellisuus
Juopon yhteiskuntamalli

Ei kommentteja: