lauantai 3. marraskuuta 2007

Paluu maailmaan

Lokakuussa oltiin kosmisissa korkeuksissa, jonka tosin tiedemiehet kieltävät, koska tieteen tärkein tehtävä on sattuman julistaminen älyn sijaiseksi. Vielä palataan kosmisiin korkeuksiin, mutta näin pyhäpäivänä on hyvä ottaa esille ihmisen todellinen pyhyys.

Jos sinulla on turkiksia vaatekomerossa odottamassa sopivia kelejä, niin ole hyvä, äläkä klikkaa alla olevia linkkejä, jotta voisit edelleenkin vihellellä tyytyväisenä eläimeltä varastetussa turkissasi.

Jos olet juutalainen, muslimi tai muuten vaan uskonnollinen, niin älä sinäkään katsele tätä blogia sen enempää, koska voisit luulla, että saatana Sinua kiusaa, kun julkaisee niin karmeita eläinrääkkäysvideoita, että niihin voi vetää vertoja vain pelotteluun tai terroristilakeihin perustuva ihmisten kiduttaminen.
Maailmassa ei saa olla mitään sellaista, jonka katselu olisi joltakin kiellettyä. Pahuus ei poistu, jos pahuutta saa katsella vain pahat. Ihmiset eivät käsitä sitä, että itse kosmos näkee kaiken, eikä mikään ole salassa ihmistä korkeammilta olennoilta. Jos joku ei kestä katsella alla linkitettyjä videoita, niin hän luulee olevansa hyvä, mutta sellainen hyvyys on pelkkää tekopyhyyttä, pään tunkemista pensaaseen...
Youtube:
Turkin nylky eläviltä, Are you ready for the truth
Koska jossakin foorumissa väitetään, että yllä oleva on luonnonsuojelijoiden itsensä tekemä mainosfilmi (...muka kukaan "oikea" turkistarhaaja ei käsittelisi turkkeja noin...), niin laitetaan tähän linkki, miten Kiinassa kohdellaan koiria ja kissoja --hieman ennen turkin repimistä:
This side up, käsiteltävä varovasti, Animal Abuse In China

Karhula, Cruelty of Bear Farming

Delfiinien joukkotuhoa, dolphin massacre, vaatii kirjautumisen kuvien raakuuden vuoksi
Google video:
Kosher lihaa jumalisille, Kosher Butchering

Mekaanista hanhenmaksaa rikkaille, Mechanized Factory Farm Cruelty

Ei kommentteja: