maanantai 25. helmikuuta 2008

Revolverisankarit

Muslimit sitten hermostuivat pilakuviin! He päättivät katkaista muslimeilta yhteydet Youtube.com:in. He eivät ymmärtäneet, että kun he ohjasivat Youtubin IP:t omille palvelimilleen, niin se ruuhkautti Aasian internetsolmun, --ja se taasen ratkaistiin niin, että Pakistan suljettiin koko internetin ulkopuolelle.

Kyse on siitä, että miten kummassa Internetin Sheriffi vielä sallii operattoreille aseen kannon? Miten pitkään kestää ennen kuin länsimaat ymmärtävät, ettei se ole kenenkään etu antaa internetin operaattoreille oikeuksia ohjailla IP-osoitteita miten sattuu.

Kun koko elämän idea on siinä, että ihmisestä kehittyisi nenäherneen kestävä lajike ja mukava kaveri muulle kosmokselle, niin eikös vaan täällä edelleen on vallalla opilliset systeemit, jotka kannustavat ihmisiä vetämään herneen nenuunsa joka himputin seikasta.

Nyt pitää kannustaa nörttejä ympäri maailman luomaan internetiin erilaisia viemäreitä, joita pitkin nimipalvelinten osoitteet voivat kulkea, vaikka itse nenäherneen siemenen suurin viejä USA alkaisi kasvattamaan omaa tuotettaan omassa nenussaan.
Virusten tekijätkin voisivat ihan oikeesti alkaa ajatella ja sitä myötä käyttämään tietotaitoaan internetin pelastamiseksi, koska se se ei todellakaan olisi hieno juttu virusten tekijöillekään, jos heillä ei olisi koko maailman laajuista internetiä.

Minkään maan ei tulisi kuvitella, että he voisivat tuosta noin vain blokata jonkun heille epämieluisan sivuston, sillä voi olla, että koko muu internet blokkaa silloin kyseisen maan pois, kuten kävi nyt Pakistanille. Tuollainen ajattelu on peräisin Villistä Lännestä, missä "turvallisuus taattiin" jokaisen oikeudella kantaa revolveria...
Opilliset ihmiset eivät vieläkään ymmärrä, että ihmiset ovat perusluonteeltaan villejä, eikä mikään oppi voi sitä kovinkaan pitkään kahlita. Lopulta kuitenkin ihmiset tulevat huomaamaan, että he ovat käsittäneet käsitteen villi täysin päin helvettiä; Villeyden salliminen on ehdoton edellytys maailman rauhalla, ei sen esille tulon estäminen. Sotiminen ja terrori jatkuu niin kauan, kun jotkin tahot pyrkivät kesyttämään ihmistä. Villi ihminen ei vedä hernettä nenuun --edes pilakuvista. Ihmisten kesyttäjät eivät ole ihmisiä, vaan petoja.

read more:
Youtube down
Pakistan declares war on YouTube

Ei kommentteja: