lauantai 17. toukokuuta 2008

Heikkomielinen puolueoppi

Sairaat usein perustelevat muiden kiusaamisen sillä, että he ovat sairaita. "Minä olen sairas, joten mulla on oikeus motata muita", "Olen juoppo, ja siksi mulla on oikeus ryypätä", "Olen köyhä, joten mulla on oikeus ryöstää", Kuulun prätkäjengiin, joten mulla ei ole valinnan varaa, vaan mun pitää tappaa ja hakata muita". Ja alle viisitoistavuotiaat kakarat saavat omasta mielestään tehdä pahaa, koska he lukevat laista, ettei rikoslaki koske heitä.

Poliitikot taasen saavat tehdä vilppiä ja olla väärämielisiä siksi, koska poliitikotkin saavat olla heikkoja ihmisiä. Näin julistaa jopa pääministeri. Mitään periaatteellista eroa ei ole kakaroiden pahan teon syyn välillä ja ministerien rikkeiden syyn välillä; ministerit perustelevat vilpilliset tekonsa inhimillisyydellään, joka on yksi yhteen sen kanssa, kun kakarat perustelevat pahantekonsa sillä, ettei rikoslaki koske heitä. Samoin mielisairaiden mielettömien tekojen syy on täsmälleen sama, mikä on myös poliitikkojen vilpin syy; heikkomielisyys!

Jos on vilpillinen pienissä asioissa, niin aivan taatusti on silloin vilpillinen myöskin suurissa. Mistä perkeleestä poliitikot -nuo saatanan tunarit- tietävät, etteikö pieni vilppi aiheuta suuria seurauksia? Ovatko poliitikot koskaan kuulleet perhosensiipi -efektistä? Eikö demokratian heikkous olekaan seuraus poliitikkojen heikkouksista?
Jos eivät ole, niin jo se kertoo paljon poliitikkojen tietoudesta. Kuten Vanhanen laittoi päänsä pensaaseen väitteissään, ettei hänen tarvitse tietää kannatusyhdistyksensä taustoja, niin myöskin poliitikot yleensä puolustelevat tekojaan täydellisellä tietämättömyydellä, ja jopa väittävät sen olevan ihmisyyden syvin olemus; määkin oon vaan ihminen, määkyvät poliitikot joka hemmetin kerta, kun heidän pitäisi rehellisesti tunnustaa olevansa ahneita.

Poliitikoiden julistama paha ihminen on suoraan uskonnollista hulluutta; Papit julistavat, miten kaikki ihmiset ovat pahoja ja synnistä siinneet, joka on yksi yhteen sen kanssa, mitä poliitikot väittävät ihmisyydestään, omasta olemuksestaan. Poliitikon mukaan ihmisyys saa heidät tekemään pahaa, mutta jos poliitikko kokee, ettei hän ole tehnyt mitään vääryyttä, niin se ei jostain syystä olekaan ihmisyyden syy, vaan siitä lankeaa kunnia yksin puolueelle ja ansionkehitys poliitikolle, joka ei siinä vaiheessa tunnusta inhimillisyyttä ja ykseyttä muiden kanssa!

Uusinta: Poliitikoiden mukaan heidän paljastettujen vääryyksien syynä ei ole puolue, vaan ihmisyys, kun taasen kaikki se hyvä, jota poliitikot ovat omasta mielestään tehneet, ei johdukaan ihmisyydestä, vaan puolueesta! Ja filosofit ovat hissun kissun hiirulaisina hiljaa, koska he ovat poliitikkojen palkkaamissa suojatöissä.

Olen joskus ja aika useinkin sanonut, että poliitikot ovat syrjäytyneitä -elämästä. Pitää olla älyä vailla, jos ei pysty muuhun kuin julistamaan miten hyvä on puolue/uskonto/ideologia ja miten pahaa on ihmisyys! Heikkomielisyys saa aikaan vilpillisyyden, mutta paas kattoen, kun puolue junailee muutaman miljardin omille kannattajilleen, niin se ei olekaan osoitus heikkoudesta, koska poliitikoilla on kyky valita, milloin he ovat heikkomielisiä, ja milloin heillä on puolueideologia päällä.

Edellä sanottu on faktaa, koska jos poliitikot eivät pysty valitsemaan heikkouden hetkeään, niin silloinhan he ovat heikkomielisiä myöskin politiikassa, jolloin koko kansa joutuu kärsimään heikkomielisyyttä. Puolueideologia ei poliitikkojen mukaan johdu ihmisyydestä, vaan vain vilpillisyys on ihmisyyden vika.
Ja filosofien kuoro lallattaa; Hurraa hurraa! Ja pappien sekakuoro yhtyy lallatukseen; hurraa, uskontojen opit eivät johdu syntisen ihmisen uskomuksista, lallallaa, pappien sekoilut johtuvat ihmisolemuksen syntisyydestä, lalalallallaa...

Helposti huomataan, että uskonnot ja puolueet ovat heikkomielisiä varten, koska juuri niissä julistetaan ihmisyyden olevan syynä virheisiin, vilppiin, pahuuteen,...
Ihmisyys on todellakin poliitikoille ja papeille ainoastaan keppihevonen, jolla he anelevat sääliä silloin, kun heidän pitäisi itse ottaa vastuu itsestä ja ruveta elämään ihmisiksi.

Korruptoitumaton byrokratia ja oikeuslaitos ovat mieluista harhaa vallankäyttäjille

TV1-Ykkösdokumentti: Suomalainen korruptio
Plaza.fi: Vanhanen: Ministereilläkin saa olla heikkouksia
Tiede.fi: Uskonnon ja nationalismin kolme perusväittämää
Blogi: Poliittinen vastuu
HS, Politiikka: Vanhasen vaalipäällikkökään ei tiennyt tukien alkuperästä
Verkkouutiset: Levähdyspaikat muuttuneet kaatopaikoiksi

Ei kommentteja: