tiistai 17. kesäkuuta 2008

Lakkopoliisi

Mitä vikaa Suomen maalla? Ainakin se, että poliisi ei estä yhteiskuntaa rampauttavia lakkoja ja mielenosoituksia, paitsi silloin, kun siihen ryhtyvät kuorma-autoilijat.

Poliisia ei näy missään, kun lääkärit tai hoitajat lakkoilevat aiheuttaen varmasti joko suoraan tai välillisesti monien ihmisten ennen aikaisen poismenon. Samoin ahtaajat voivat pysäyttää koko Suomen viennin ja tuonnin, ja jos työnantajat yrittävät sellaiseen puuttua, niin kaikki muut ammattiliitot ovat kiiruusti menemässä tukilakkoihin, joilla halvaannutetaan loputkin Suomesta.

On siis täysin käsittämätöntä, että kuorma-autoyrittäjillä ei ole oikeutta halvaannuttaa yhteiskuntaa, vaikka esim Poliisilla itselläänkin on oikeus lakkoon, ja siten aiheuttaa myös liikenteeseen täydellinen kaaos.

Ainoa taho, joka voisi mennä lakkoon ilman, että se mitenkään näkyisi yhteiskunnan toiminnassa, ovat poliitikot. Poliitikoiden taasen ei todistettavasti tarvitse lakkoilla, koska he hoitavat näpsäkästi omat etuisuutensa esimerkiksi laittamalla kuorma-autoilijoille lisäveroja, jos valtion kassa ei riitä poliitikoiden jatkuvan ansionkehityksen turvaksi.
About puoli vuotta lomaa vuodesta täydellä palkalla ja täysillä etuisuuksilla pitää Suomen pystyssä, mutta auta armias, jos poliisiauto ei pääse liikenteessä kuin kahta kymppiä, niin johan Poliisi ihan omatoimisesti estää kuorma-autoilijoilta mielenilmaisuoikeuden.

Hyvät rekkafirmat! Menkää ihan oikeesti lakkoon, jolla pysäytätte ette ainoastaan maantieliikenteen, vaan koko Suomen, sillä koko Suomen saa pysäyttää, mutta ei liikennettä, koska siellä liikkuu ihmmeisiä herne valmiiksi nenussa. Turhaa kansalaiset täyttäisivät Suomen teitä juhannuksena, jos te kuorma-autoilijat ette veisi kaljaa kesämökkipaikkakunnille!

Voitte perustella Suomen pysäyttämisen lailla, kun taasen osa-Suomen pysäyttämisen voisi perustella vain älyllisesti, mutta älylliset perustelut eivät mene poliisien ja poliitikoiden kaaliin, koska laki ei perustu älyyn, vaan rikkaiden etuoikeuksien turvaamiseen. Jos nimittäin laki perustuisi älyyn, niin silloin se luettaisiin perustuslaista, mutta nyt sieltä luetaan, että lain tulee perustua lakiin.

Lain mukaan mikään ammattiryhmä ei saa pysäyttää liikennettä kuin vain silloin ja siinä, jos poliisit ovat riittävän syvässä palkkakuopassa. Samoin liikenteen saa aina pysäyttää, kun poliitikot porhaltavat poliisisaattueissa kokouksista toisiin allekirjoittamaan nimensä läsnäololistaan, jotta he saisivat täydet kulukorvaukset, ja jotta poliitikoiden ei tarvitse odottaa vihreitä valoja, koska poliitikot ovat itse laatineet aikataulunsa, eikä niiden laatimisessa tarvitse ottaa muuta liikennettä huomioon.

Semmoista Suomessa tänään. Toivottavasti poliisitkin alkaisivat lain lukemisen sijasta ajattelemaan asioita yhteiskunnallisesti, joka käytännössä tarkoittaisi sitä, että poliisin vähiä määrärahoja ei tuhlattaisi poliitikoiden autojen saattamiseen, eli liikenneruuhkien tekemiseen.
Teillä poliiseilla olisi moraalinen oikeus estää kuorma-autoilijoiden mielenilmaus vain siinä tapauksessa, että te ette itse estä millään tavoin arkiliikennettä, kuten nyt teette esim autosaattueillanne tai silloin, kun olette itse lakossa. Kansalaisilla on oikeus odottaa hallinnolta edes vähän johdonmukaisuutta.

Uusi Suomi: Raskaan liikenteen kulujen raju kasvu; Comments

Ei kommentteja: