keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Wired humankind

Poliitikkojen pelko alkaa lähennellä jo täyttä hysteriaa. Hysterian johtama ihmiskunta joutuu huomaamattaan prosessiteknologian orjaksi ja osaksi. Mitä enemmän poliitikot pelkäävät sitä enemmän heille tulee pelättävää.
Ihmiset eivät luonnostaan ala terroristeiksi, eikä terrorismille olisi tilaa, jos johtajat olisivat rohkeita. Terrorismi, väkivalta ja sodat johtuvat siitä, että jonkun pitää toteuttaa ne poliitikoiden pelot ja kauhukuvat, joita johtajat maalaavat.


Keväällä oli pieni uutinen tiedelehdissä, miten aseteollisuus on onnistunut luomaan säteilyyn perustuvan aseen, jolla ihmiset saadaan kuulemaan ääniä. Kun nämä nykyiset tekniikat ihmisten valvomikseksi on otettu täyteen käyttöön, niin siitä on enää pieni askel lähettää säteilyä, jolla ihmiset saadaan kuulemaan mukavia ääniä --jos he ovat tottelevaisia, eli aivottomia.

Pienin askelin ihmiskunta tuhoaa ihmisen sisältä päin, koska poliittiset ja sotilaalliset johtajat eivät pysty elämään vaatimatonta elämää. Johtajien kyltymätön ahneus saa aikaan juuri sen, että kaikki uusi teknologia otetaan ihmisten valvomiseksi tai ihmisten tappamiseksi.
Pelkoa ei voi poistaa valvontaa lisäämällä, vaan valvonnan lisääminen saa ihmiset pelkäämään entistä enemmän. Valvontakoneistoa tarvitaan vain siellä, missä on pelkuruutta. Mitä enemmän ihmiset saadaan pelkäämään sitä helpommin he suostuvat valvottaviksi.

USA:ssa otettiin muutama vuosi sitten käyttöön TASERit, etälamauttimet. Nyt sähkölamauttimesta on kehitetty ranneke-versio, joka laitetaan jokaisen lentomatkustajan ranteeseen. Kelle tahansa matkustajalle voidaan vastaisuudessa antaa lamauttavia sähköiskuja lähes mistä tahansa syystä. Tietysti niiden käyttöönottoa nyt perustellaan terrorismin vastaisella taistelulla, mutta pikkuisin askelin niitä aletaan käyttää ihan tavallisia ihmisiä vastaan; jos esim joku matkustaja on hieman puheliaampi, niin siihen ei auta muu kuin antaa parikymmentätuhatta volttia ranteeseen, niin johan lentoemot hymyilevät, että siitäs sait.

Mikrosiruja on jo vuosia asennettu kotieläimiin. Joissakin maissa sirun asentaminen on jo pakollista. Ja rikkaat, jotka pelkäävät hysteerisesti rahojensa puolesta ovat alkaneet asennuttaa käteensä mikrosiruja, joilla he voivat kättään heilauttamalla maksaa kaljansa ja muut älyttömät ostoksensa.
Kun sitten rikkaat poliitikotkin alkavat laajemmassa mitassa ottamaan mikrosirun käteensä, niin siitä ei enää suurtakaan askelta lakiin, jolla velvoitetaan kaikki ihmiset ottamaan siru käteensä.

Mihinkähän maailman kolkaan jää pieni joukko ihmisiä elämään vapaina rikkaiden luomasta teknologian orjuusta? Lappiin, Tiibetiin vai Tulimaalle? Tietysti ihmiskunnan keskusvalvomon työntekijät ovat vapaita rannekelamauttimesta ja mikrosiruista, mutta he ovat mieleltään orjuutettuja. Orjiin sidottu köysi tai WLan toisesta päästään yhtä lujasti kiinni johtajissa. Onneksi johtajat tulevat hulluiksi joutuessaan katselemaan valvomon monitoreista, mitä luuloteltua vilunkia alamaiset kaiken aikaan tekevätkään.

Matrix tulee, oletko valmis?
VeriChip corp
Varo666siru
666 Soon
MuroBBS; 666-siru
Terveystieto/siru
Digitoday; Lamautusrannekkeita...
Aamulehti; Poliisi haluaa sormenjäljet...
The Observer; Millions of children to be fingerprinted
Ray gun puts voices in your head

1 kommentti:

david santos kirjoitti...

I loved this post and this blog.
Happy day.