maanantai 8. syyskuuta 2008

Puolueeton torjuntaohjus

Terve taas. Eipä ole tullut paljoa kirjoiteltua, vaikka ajatuksia kyllä liikkuukin pään sisällä. Pitäisi varmaan useammin ulkoistaa ajatuksia, jotta paine ei kasva liian suureksi, jolloin tulisi tarvetta jollekin torjunnalle....

Impartial/Neutral prevention missile:
Torjunnasta tulikin mieleen, että kun niitä ydinohjuksia on jo Venäjän rajoilla, niin eikö voitaisi yhdessä sopia, että laitetaan Venäjän rajoille puolueettomia torjuntaohjuksia, jotka automaattisesti tuhoaisivat kenen tahansa laukaisemia tai itsestään/vahingossa lauenneita ohjuksia?

Puolueettomat torjuntaohjukset olisivat tekoälyllä varustettuja automaatteja, jotka eivät olisi Idän eikä Lännen hallittavissa. Tämä tietysti vaatisi, että yksittäiset maat ja sotilasliittoutumat eivät voisi itse asentaa torjuntaohjuksia, vaan maailman puolustaminen ydinohjuksia vastaan olisi täysin annettu automaattiohjuksille.

Venäjällä tuskin olisi mitään puolueettomia torjuntaohjuksia vastaan. Suomikin voisi ottaa puolueettomia torjuntaohjuksia itärajalleen, joka olisi täysin sopusoinnussa Suomen kansainvälisesti tunnustetun puolueettomuusperiaatteen kanssa.
Puolueettomuuden nimissä Suomi voisi sijoittaa puolueettomia torjuntaohjuksia myöskin Turkuuseen, Tornioon ja Saanan huipulle. Lisäksi Suomeen voitaisiin sijoittaa puolueettomien torjuntaohjusten kokoonpanotehdas. Esimerkiksi Uudenkaupungin autotehdas voisi hyvinkin vaihtaa autotuotannon torjuntaohjustuotannoksi.
Itse asiassa; Venäjäkin voisi hyvin tehdä yhteistyö-, avunanto- ja hyökkäämättömyyssopimuksen tekoälyllisten puolueettomien torjuntaohjuksien kanssa ... -- Hmmmm... Itse asiassa, kun tarkemmin asiaa miettii, niin miksi Venäjä vaatii itselleen vapaan reitin ohjuksilleen Lännen kaupunkeihin?

Eikö Venäjä voisi yhtä hyvin vaatia, että jokaisen maailman kaupungin tulee sijoittaa alueelleen pelkkä vetypommi, joka voitaisiin koska tahansa kaukolaukaista Kremlistä? Näin Venäjän ei tarvitsisi edes kehittää ohjuksiaan, koska ydinpommit olisivat jo valmiiksi kuljetettu Länteen!

Venäjäläiset eivät taida olla kovin loogisia, koska jos he seuraisivat torjuntaohjuskieltoaan loogisesti loppuun asti, niin siitä seuraisi juuri tuo edellä esitetty ajatus, että Venäjän pitäisi vaatia jokaista maata ottamaan suosiolla vastaan ydinaselähetys, rekalla tai laivalla.

Sellaiset ihmiset ovat pelkureita, jotka eivät uskalla ajatella ajatuksiaan loppuun asti

Ei kommentteja: