torstai 16. lokakuuta 2008

Ydinsotaa odotellessa

Updating nuclear war...
Helsingin Sanomat esitti 26.10. sunnuntaisivuillaan: Kriisi vei kuilun partaalle
Finanssikriisiä ohjasivat kaksoisveljet ahneus ja paniikki. Molemmilla on taskuvarkaan moraali yhdistettynä hemmotellun lapsen itsehillintään. Mylleryksen seurauksena maailma muuttui, mutta ei romahtanut.
... Edellinen maailmanlaajuinen finassikriisi laukaisi suuren laman. Ensin vuonna 1929 romahtivat Yhdysvalloissa pörssikurssit ja pankkijärjestelmä. Monien maiden kansantaloudet kaatuivat perässä. Tapahtumien vyöry johti muun muassa toiseen maailmansotaan (esim Hitler itse poltti virastotalonsa jms, suom, huom). Tuhot olivat ihmiskunnan historian hirvittävimmät. ..."
Edellisen kriisiartikkelin alapuolella on hyvänhuomenen toivotus:
Atomisota alkaa sitten maanantaina

Nyt on vielä hyvin aikaa kerrata, mitä lama opettaa, jos ei itse pysty ajattelemaan. Talouden romahtaminen merkitsee aina sotaa. Jos et usko, niin kertaa tämä historiasta.
Rikkaat vaativat aina kaikissa olosuhteissa ehdotonta reaaliansion kehitystä itselleen, eikä sota ole rikkaille kuin vain muuan työkalu, jolla he pyrkivät turvaamaan talousromahduksen sattuessa aiemmin saavutetut etuoikeutensa, eli kuvitelmat ylivertaisesta ihmisyydestä, missä rikkaiden äärimmäinen järjen köyhyys on ulkoistettu köyhiin.

Jos rikkaat uskoisivat, että köyhät ovat myös viisaita, niin silloinhan rikkaat eivät olisi monopolisoineet valtiovaltaa omiin nimiinsä, mutta koska rikkaiden mukaan vain rikkaat voivat hallita, niin se on kiistaton todiste siitä, että rikkaat pitävät köyhiä oletusarvoisesti typerinä. Jos sanat ja teot ovat ristiriidassa, niin teot ovat kuitenkin aina rehellisiä. Kukaan ei voi valehdella teoillaan.

Rikkaat ovat itse se typeryys, jonka he näkevät köyhissä, joten siksi pyydän, että kertaisitte edes hieman historiaa ennen kuin rikkaat alkavat turvaamaan omia etujaan ydinsodalla. Saisitte ainakin hieman älyllistä evästä mukaanne taivaaseen, kun ydinpommin kuuma säteily polttaa teidät tuhkaksi. Siitä voisi olla hieman apua, jos meinaan tulisitte uudestaan tänne maailmaan, sillä jos teillä ei ole yhtään reaalista ajatusta taivaaseen vietäväksi, niin te tulette tänne maailmaan seuraavallakin kerralla pelkästään typeriksinä, jotka uskovat täsmälleen samoin kuin joka ikinen rikas, eli typerys.

Luitte varmaan lehdistä, miten maailman johtajat kokoontuvat hätäistuntoihin, missä maailman taloutta muutetaan. Mutta mutta! Rikas ei pysty itse muuttamaan systeemiä toiseksi. Myös tulevassa systeemissä joka ikinen rikas on edelleen ahne, eli mikä tahansa rikkaiden rustaama systeemi toimii vain ahneudella, joten maailman talouden perusta ei muutu miksikään niin kauan, kun maailman johtajat vaativat rahaa siitä, että he ajattelevat.

Kelatkaa nyt edes vähän! Luuletteko tosiaan, että poliisisaattueissa kokouksiin porhaltavat ja mielettömiä palkkoja, kulukorvauksia, etuoikeuksia ja kokouspalkkioita itselleen vaaativat poliitikot voisivat ihan oikeesti muuttaa yhtään mitään? Lopettakaa jo ihmeessä tyhmyyden, eli rikkaiden ylistäminen!

Lopullinen sota, ydinsota on täysin vääjäämätön, koska maailman johtajat eivät pysty vaatimattomaan elämään; ajattelemaan ilmaiseksi. Itse asiassa, poliitikot ovat itse asettaneet itsensä valtiollisen holhouksen alaiseksi, joten jo siitä jokainen ajatteleva voi ymmärtää, ettei mitään rauhaa tule niin kauan kun holhottavat, eli hyyryläiset -ns. rikkaat- luulevat olevansa valtaapitäviä, maailman herroja.


Kristityiksi kääntyneille tappotuomio Iranissa:
"Telegraphin mukaan presidentti Mahmud Ahmadinejad on puhunut lain puolesta toivoen uskonvainojen kääntävän kansalaisten huomion pois maan ongelmista, kuten pohjamutia kyntävästä taloudesta."
Maailman johtajilta ei taida kulua päivääkään etteivätkö he pohdi jotakin kauheaa kansalle kääntääkseen huomion pois poliitikoiden möhläyksistä, joista talouslama on vain yksi muiden joukossa.

Atomisota alkaa.... Kriisi vie sotaan?
Government sponsored terror
Operation Northwoods
Same Old Reliable Trickery: fake or instigate attack on U.S. military ship to declare War
Mainilan laukaukset

Ei kommentteja: