keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Syntiset psykologit

Ovatkohan psykologit pohtineet kantaansa tietoon ja totuuteen oikein järjen kanssa? Miksi ihmisen ei sallita toimivan oikein?
Psykologien mielestä ihmisen pitäisi sokeana (joka johtuu siitä, että ihmisiltä jatkuvasti pimitetään tietoa) vastailla Rorschachin musteläiskätestiin ja sitten psykologit kyttäävät sadistisesti, minkä mielen vikaiseksi he saavatkaan jälleen kerran julistaa testattavan!


Mitä pahaa siinä olisi, että musteläiskätestiin osallistuisivat ne, joilla on oikeat vastaukset? Yrittäkää kuvitella, millainen maailma olisi, jos kaikilla muillakin alueilla ihmiset olisivat niin tietoisia, että he vastaisivat/käyttäytyisivät oikein?

Ilmiselvästi psykologit eivät halua ihmisten käyttäytyvän oikein. Ja mistähän se mahtaakaan johtua, että psylogeilla on oikein himona pitää ihmisiä ennalta mielenvikaisina?

Psykologeilla ei siis ole oikeita vastauksia siihen, mitä reaalitodellisuus vaatii psykologeilta. Jos nimittäin psykologeilla olisi oikeat vastaukset, niin silloin heidän olisi mahdotonta esittää närkästynyttä, kun muillekin annetaan oikeita vastauksia, jotta ihmiset osaisivat ainakin niiden perusteella käyttäytyä oikein.

Tässä psykologien oikeat vastaukset eivät koske mitenkään mustetahratestin vastauksia, vaan sitä seikkaa, mitä järkeä ylipäätään on leikkiä psykologia. Selvästikin psykologien ihmiskäsitys juontaa juurensa papistosta, jonka tärkein tehtävä on aina ollu tiedon pimittäminen, jotta papiot voisivat julistaa ihmiset perisyntisiksi.

Olisi jo tähän aikaan luullut, miten tieto vapauttaa ns. yläluokan vahtaamasta ihmisiä; tiedon vapaa opetus on aina nostanut yksilöitä totuudessa ja vienyt kansakuntaa kohden sivistyneisyyttä. Mutta, joku panttaa edelleen; tietyt ammattikunnat eivät halua ihmisten tietävän muuta kuin nippelitietoa, jota tarvitaan turhuuden markkinoiden ylläpitämiseen.
Kaikki ne ammattilaiset, jotka puolustavat salaisuuksia, ovat suoraan helvetin sikiöstä lähtöisin; vain kaikkein paatuneimmat jumalahourupäät haluavat estää ihmisiltä tiedon. Lasken noihin hourupäihin jokaisen, joka jollakin tavoin uskoo, että juuri hän on muita parempi -- koska tietää esim vastaukset johonkin hemmetin musteläiskään, jonka hän mielessään on jo nähnyt syntisyyden perukuvana.

Kirkon uusin logokin on kuin suoraan psykologien musteläiskäkansiosta; vain syntiset voivat nähdä siitä jonkun himputin vitun kuvan -- josta heti huomataan, että psykologit näkevät itsekin omat musteläiskänsä mielenvikaisina -- koska mitenkään muutoin he eivät olisi voineet rustailla niille "oikeita" vastauksia.

Kuuskytluvulla naureskeltiin lestaadiolaisille, jotka näkivät vitun sivusta ladattavasta pesukoneesta, josta syystä lestadiolaiset laittoivatkin sivustaladattavan pesukoneen pannaan, jotta he välttyisivät näkemästä vittuja joka puolella. Kyse on siis jumalahoureisista miehistä; tuskin yksikään nainen voisi kuvitella näkevänsä pesukoneesta vittua.
Vittu on selvää suomea, mutta fuck on hieman hämärämpi -- tämä tiedoksi kaikille niille, jotka eivät kestä kuulla toisen suusta totuutta, mutta jotka häpeämättömästi mielessään kuvittelevat mitä syntiä tahansa....
Tästä on helppoa päätellä, että mustetahroihin ovat keksineet oikeat vastaukset se ihmislaji, joka haluaa nähdä kaikkialla sukupuolisuuden symboleja ja syntisiä juttuja ja mielenvikaisuutta. Psykologit eivät taida olla kovin rehellistä porukkaa; he kyllä mielessään näkevät mustetahroistaan hauskoja haaravälin kuvia, mutta koska he omasta mielestään jo tietävät oikeat vastaukset omiin mielikuviinsa - absoluuttisesti; jumalan sanana-, niin siksi he eivät pysty julistamaan itseään mielenvikaisiksi -- joka kummasti saa minut ajattelemaan muuatta toista psykologista totuutta; torjuntaa.


Digitoday: Psykologit nostivat tapetille musteläiskät Wikipediassa
Wikipedia: Rorschachin musteläiskätesti

Ei kommentteja: