maanantai 21. syyskuuta 2009

Demokratian levitys

Nykyisenlaisen demokratian levittäminen on täsmälleen yhtä älytöntä kuin minä tahansa muunkin uskonnon. Nykyisin demokratiaksi kutsuttu ideologia on rikkaiden uskonto, eikä kansakunnan hallitusmuoto.

Olen kirjoittanut aiemminkin, että jokaisen kansakunnan tulee antaa täysin vapaasti tehdä kaikki samat virheet, mitä joku muu on kansa on jo käynyt läpi. Kyse on kokemuksellisuudesta; jos kansakunta ei saa itse kehittyä demokratiaksi, niin silloin heille tuotu demokratia ei voi toimia.

Väkisin toiselle pakotettu demokratia on sama asia, jos ihminen syntyisi maailmaan aikuisena, ilman kokemusta koulusta, ilman lukutaitoa, ilman tietoa yhteiskunnasta...

Länsimaita vaivaa täysin älytön sääli. Länsimainen demokratia ei sääli tippakaan omia kansalaisiaan vaan pitää heitä pelkästään hallitsevan luokan orjina. Mitään sääliä demokratia ei tunne edes täysin viattomia luontokappaleita, kuten turkiseläimiä, kanoja, kukonpoikia, lehmiä ja sikoja kohtaan.

Sen sijaan länsimaiden johtajat ovat täysin lääpällään laajentumista kohtaan; ministerit kaikissa demokratioissa ovat haltioissaan, kun vain saavat lisää maata ja lisää ihmisiä liitettyä omiin valtapiireihinsä. Rikkaille länsimaille ei ole mitään väliä siitä, missä aikakaudessa laajennettujen alueiden ihmiset ovat kehitykseltään.

Jos joku uskaltaa kritisoida esim. islamilaisen kansan liittämistä länsimaahan, niin rikkaat tuomitsevat sellaisen välittömästi rasistiksi. Ja rikkaat ovat säätäneet lait sellaisiksi, että mitä tahansa kritiikkiä voidaan kutsua rasistisuudeksi ja siten valtio voi sensuroida rikkaiden kannalta epämiellyttävät totuudet pois...

Ilman Gustav Hägglundin puheitakin minun mielipiteeni on ollut, että länsimaiden tulee ehdoitta ja viipymättä poistua niin Afganistanista kuin kaikista muistakin valtioista, joilla on jokin muu uskonto kuin Roomasta periytyvä kristinuskonto.

Islam elää vielä keskiaikaa; sen papisto ei tule vuosisatoihin hyväksymään sitä, että Jumala on jätetty pois EU:n perustuslaista. Tuo on vain yksi syy jättää jokainen islamilainen valtio EU:n ulkopuolelle.
Yksikään mullahi ei myöskään voi vielä ainakaan tuhanteen vuoteen pitää mitään muuta uskontoa tasavertaisena; EU:hun hyväksytyt muslimit olisivat muutamassa vuosikymmenessä enemmistönä, ja laatimassa EU:lle uutta perustuslakia, joka olisi suoraan Koraanin kaikkein viheliäisintä kerrontaa

Rooman hajoamisen syiden tulisi olla kouluissa oppinaineena. Rooma hajosi, koska se laajensi itseään liian nopeasti, ja koska se otti alueikseen kansoja, joilla oli liian poikkeava ideologia.
Rooman valtakunnassa harjoitettiin myöskin täsmälleen samanlaista ahneuden politiikkaa, jota rikkaat nykyisin kutsuvat kapitalistiksi; kaikki ihmiset halutaan tuottamaan rikkaille lisää ja lisää rahaa, etuoikeuksia,...

Rikkaiden luokka ei ole oppinut historiasta yhtään mitään; joka ikinen rikas on edelleen yhtä typerä kuin keskiajallakin. Se oli siis Rooman rikkaat, jotka vaativat Roomaa jatkuvasti laajentumaan, koska Rooman rikkaat eivät koskaan olleet tarpeeksi rikkaita, josta syystä milloinkaan mikään väkimäärä ei riitä tyydyttämään orjatyönään rikkaiden mieletöntä elämäntyyliä.

Kuten Rooman valtakunnan rikkaat eivät välittäneet hevon paskaa laajennettujen alueiden ideologiasta, niin aivan samoin tänään yksikään EU:n rikas ei välitä hittojakaan siitä, miten esim Turkki sopisi ideologialtaan yhteen kristinuskonnon arvojen kanssa.

Ei tarvita mitään ennustajakaan siihen, mitä EU:lle tulee tapahtumaan; lukekaa se alla olevasta Wikipedian linkistä, joka käsittelee Rooman valtakunnan tuhoa. Jo nyt Euroopan Unionin monissa kaupungeissa on käynnissä sisällissota islamin ja kristinuskonnon, sekä köyhien ja rikkaiden välillä. Koska rikkaat ovat sokeita, niin hehän eivät voi tuollaista tunnustaa semminkin, koska rikkaat elävät muurien ja suojavarusten takana.

Onneksi ainakin USA:n rikkaat ovat lukeneet historiasta, mikä aiheutti Rooman tuhon, koska siellä rikkaat rakennuttavat salassa keskitysleirejä, johon köyhiä aletaan kuskata, jos he eivät tee työtä rikkaille; Googlehaku: Fema concentration camps

Uusi Suomi: Kenraali Gustav Hägglund: Mitä ihmettä Suomi tekee?
Wikipedia: Rooman valtakunnan sisällissotien aikakausi
Uusi Suomi: Timo Vihavainen; Lännen mystinen ydin katoamassa
Tiede.FI: Timo Vihavainen - olemmeko rähmällään islamin edessä?
Iltalehti: Suomalaisia rauhanturvaajia ammuttiin...
Blogi: Taleban Afganistan

Urantia kirja: Euroopan pimeät vuosisadat:
UK, sivu 2074: "Edes hyvä uskonto ei voinut pelastaa suurta valtakuntaa siltä, mitä vääjäämättä seurasi,
  • kun yksilökohtainen osallistuminen hallituksen asioihin oli olematonta;
  • kun holhoaminen oli liiallista;
  • kun verotus oli yletöntä ja veronkannossa esiintyi räikeitä väärinkäytöksiä;
  • kun Levantin kanssa käyty kauppa oli epätasapainossa, mikä imi tyhjiin kultavarannot;
  • kun huvittelu oli järjetöntä;
  • kun Rooma asetti normit kaikessa;
  • kun nainen painettiin alennuksen tilaan;
  • kun pidettiin yllä orjuutta ja annettiin rodun rappeutua;
  • kun kulkutaudit raivosivat ja
  • kun vallalla oli valtiokirkko, joka institutionalisoitui niin pitkälle, että se lähestyi hengellistä mahoutta."

Ei kommentteja: