perjantai 18. syyskuuta 2009

What the heck

Mitä hittoa! Mitä virkaa on Suomen, yhtiöiden, yhdistysten ja oppilaitosten hallituksilla, jos niiden jäsenet eivät tiedä, mitä on meneillään reaalisuudessa?

Jos ihminen hyväksyy vaikka varajäsenyyden johonkin virkaan, luottamustoimeen, niin hän on -eikä vai ollut- todellakin hölmö, jos vetoaa jossakin vaiheessa tietämättömyyteen, - jottei esim. joudu vastuuseen. Myös varajäsenen pitää ehdoitta olla tietoinen siitä hommasta, johon hän voi varajäsenyyttään joutua.

Mitä se semmoinen ihminen jossakin hallituksessa (vara)jäsenenä tekisikään, jos olisi täysin pihalla hommastaan? Tämäkin juttu tuo jälleen kerran esille sen tosiasian, että rikkaiden työ on täysin mitäänsanomatonta. He vain kahmivat itselleen jäsenyyksiä, hallintoneuvostopaikkoja, varajäsenyyksiä,... mutta eivät sitten ole millään tavoin kiinnostuneita, mitä konkreettista toimintaa on meneillään taustalla.

Marja Tiura on todellakin hölmö, jos hän ei tiennyt koulunsa hommista mitään! Ja jopa itse esittää, että hän on ollut tietämätön asiasta jopa vuosia?

Ihminen, joka ei hallitse rahankäyttöään, pitäisi pitää ehdottomasti erossa kaikesta julkishallinnosta ja luottamusviroista.

HS: Tiuran lentolippukohu kytköksissä kouluremontin kilpailutukseen

Ei kommentteja: