tiistai 24. marraskuuta 2009

Heaven of muslims

Muslimit ylistävät ei-islamilaista maata omaksi taivaakseen.
Uusi Suomi: Arabilehti Suomesta: Muslimien taivas

Tarkoittaakohan nyt tuota, että muslimit ovat häpäisseet oman uskontonsa, koska julistavat täysin avoimesti ei-muslimistisen valtion olevan muslimivaltiota taivaallisesti parempi? Onko ihan varmaa, että Koraani sallii muslimien ylistää sellaisia kansoja, joiden hallintomuotona ei ole islam?

Ei voi muuta kuin hämmästellä suomalaisten poliitikkojen idioottimaisuutta. He ovat luoneet systeemin, mikä antaa kaiken täysin ilmaiseksi poliitikoille JA maahanmuuttajille:
Lehti ylistää Suomen veronmaksajien maahanmuuttajille tarjoamia sosiaalietuja. Suomi tarjoaa maahanmuuttajille ilmaiseksi kielikurssit, asumisen, terveydenhuollon perheille ja koulutuksen lapsille. Tämän lisäksi aikuiset saavat 367 euroa käyttörahaa kuukaudessa, kunnes he saavat töitä ja alkavat itse tienata.
Tuossa on siis selvä virhe; Suomen veronmaksajat eivät tarjoa etuisuuksia, vaan poliitikot käyttävät härskisti väärin haltuunsa uskottuja veronmaksajien varallisuutta.

Samaan hengen vetoon egyptiläinen lehti valittaa, että niissä maissa, joissa on paljon muslimeita, on myöskin paljon muslimivastaisuutta? Olisikohan asia niin, että kun poliitikot luovat tännekin suuren muslimivähemmistön, niin muslmit itse aikaan saavat sen reaktion, josta he eivät pidä?

Ei kommentteja: