keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Survival of the religions 4

Ateisteille puhe Islamista on tietysti käsittämätöntä, koska ateistin mielenmaisemassa korkein eläväinen on kuollut sattuma.

Sen sijaan elävässä uskossa oleville kristitylle se on äärimmäisen tressaavaa kohdata sellainen ihminen, jonka korkeimmalla mielen vuorella seisoo jokin muu kuin elävä Jumala.

Ei voi kuin ihmetellä, miksi poliitikot eivät halua ajatella elämää elävinä ihmisinä, vaan he pitävät ihmismielen uskomussysteemien olioita täysin merkityksettöminä ihmisille; poliitikot kohtelevat ihmisiä kuin esineitä; ihmiset ovat poliitikoille vain kuoria vailla mitään elävää.

On äärimmäisen vaarallista olla välittämättä siitä elävästä uskosta, joka tunkeutuu Eurooppaan Islamin nimessä! Poliitikot eivät pysty tappamaan tai edes lobbaamaan muslmien mielestä hyvin eläväisiä mielikuvia, vaan juuri ne muslimien mielessä olevat mielen eläväiset tulevat aiheuttamaan äärimmäisen katastrofin eurooppalaisten mielenmaisemalla.

Edellä todistettiin, että ihminen ei itse hallitse mielensä luomuksia, vaan mielessä olevat oliot saavat ihmiset tekemään suunnilleen mitä tahansa. Täten voidaan helposti huomata, että eläväksi koettu Jumalan kaltainen olento saa ihmisen hyvin helposti tuhoamaan jokaisen, joka ei tunnusta hänen mielensä korkeimman olennon nimeä elävänä totuutenaan.

Ja juuri tästä on kyse Islamin ja Euroopan nykyisessä konfliktissa; Eurooppalaisen mielenmaiseman jumalasta on tullut nössö, suvaitsevainen, joka ei ansaitse elää. Vain hyvin harvoilla eurooppalaisilla on mielessään yhtä elävä korkein olento kuin on suunnilleen jokaisella tänne tulevalla muslimilla.

Niinpä on varmaa, että tervemieliset muslimit eivät voi muuta kuin muuttaa Eurooppalainen mielen biosfääri Islam-nimiseksi uskomussysteemiksi. Eikä heitä voi siitä syyttää, koska he vain haluavat hoitaa ristiriidan mielestään pois; Muslimikaan ei olisi terve, vaan hän olisi skitso, jos hän elättäisi kahta erinimistä Jumalaa mielessään, tai jopa tappaisi elävän Allahin ja laittaisi sen ruumiin päälle sattuman

Eurooppalaiset luulivat olevansa sivistyneitä, kun itse tappoivat mielestään korkeimman olennon; Jumalan. Oli todella typeryyden huippu jättää Jumalan nimi pois Euroopan perustuslaista. Sillä teolla eurooppalaiset teloittivat mielestään Jumalan ja täten itseasiassa antautuivat ilman minkäänlaista taistelua Islamin edessä.

Jos vain Euroopan perustuslaissa olisi mainittu Jumala nimeltään, niin se olisi pitänyt Jumalan elossa eurooppalaisten sydämissä, mutta nyt Islamilla on täysin vapaa tie tulla ja muuttaa Eurooppa islamistikseksi -- ja korjata eurooppalainen typeryys; Islam ei aio jättää Allahin nimeä pois tulevasta Euroopan korjatusta perustuslaista.

Ei kommentteja: