perjantai 11. joulukuuta 2009

Vastuu, lapset ja burkhat

Ranskasta löytyy eurooppalaisten arvojen puolustajia, vastuunkantajia, joiden ei tarvitse ottaa vastuuta. Vastuullisuus on äärimmäisen haihtuvaa ihmismielen ulkopuolella. Itse asiassa, jos ihminen luulee, että vastuuta voi löytyä nykyhetken ja ihmismielen ulkoa, hän on pihalla elämästä.

Muuan ministeri on sitä mieltä, että islamin pukeutumissäännöt eivät sovi eurooppalaiseen arvomaailmaan. Ministeri esittää asiansa valtiovallan arvolla, joten jos nyt joku suomalainen ministeri tätä sattuisi lukemaan, niin totean, että Ranskassa ministerit ovat esittäneet samaa, jota minäkin olen. Olen siis ministeriainesta Suomea isompaan ja vanhempaan valtioon.

Suvaitsevaisten on ihan turha luulla, että tavallinen kansa kauaa suvaitsee kansan arvojen maahan polkemisen. Voisitte vaikka ensin etsiä totuuden Viikin koulussa sattuneeseen pahoinpitelyyn, missä neljäkymmentä sekopäätä katselee vierestä, kun pari muuta sekopäätä hakkaa itseään heikompiaan.

Tuohon menty, koska suvaitsevaiset luulevat, että lapset ja muslimit ovat arvokkaampia ihmisiä kuin muut; että lapsia täytyy suojella oikeudenmukaisuudelta! Tiesittekö, että kun lapsista tehdään oikeudenmukaisuudelta suojattu lahko, niin se ainoastaan lisää pedofiliaa ja lasten sekopäisyyttä? Ja samoin lapset ehdollistuvat siihen, että he ovat erinomaisempia pelkästään siksi, että ovat lapsia -- josta seuraa se, että yhä harvempi lapsi haluaa aikuistua...

Lasten suojelusta on tehty uskonto, joka vastaa täysin valtion täysin käsittämätöntä tapaa suojella uskontojen mielettömiä totuuksia ja tapakulttuuria. Miten kukaan järkevä voi edes ajatella, että lapsi ei muka ymmärrä seurauksia, kun lapsi tekee tahallaan pahaa vain siksi, että tietää, ettei joudu sitä ns. vastuuseen.

Politikoilla on itse vastuun käsite niin mielettömällä tasolla, että jos Aalto-yliopistossa opetettaisiin poliitikoiden oppia vastuusta, niin koko läntinen maailma nauraisi sen yliopiston Kuun pimeälle puolelle. Ainoastaan joku Pohjois-Korea, Zimbabwe ja Jemen iloitsisivat sellaisesta yliopistotason vastuu-opista!

Oikeamielisessä valtiossa ihmiset ovat vastuullisia syntymästä kuolemaan. Koska vain vastuulliset voivat olla totuudellisia; vastuullinen ihminen ei tee tekoja, joista pitäisi ottaa vastuu jälkeen päin; Teko, josta pitäisi ottaa vastuu, on jo alun perin vastuuton teko, eikä sitä tekoa saa vastuulliseksi millään vastuun otolla.

Ihmisestäkään ei tule vastuullinen sillä, että hän ottaa vastuutta teoistaan jälkeen päin. Sellainen osoittaa vastuunottajan olevan ajattelultaan jälkeenjäänyt, vähämielinen. Ei ole kovinkaan älykästä ajatella, että vastuu olisi jotenkin irti teosta ja tekijästä.

Vastuunottajat ovat vastuuttomia. Vastuunottajien puheet ja opit ovat vastuuttomia ja vastuun pakoilua edistäviä. Suvaitsevaiset ovat vastuunpakoilijoita, eikä suvaitsevaisten suusta voida kuulla totuutta.


Iltasanomat: Ranskalaisministeri: Kansalaisuus voidaan evätä burkan takia

Ei kommentteja: