lauantai 2. tammikuuta 2010

Vasemmanpuoleinen kulttuuri

Yleensä maahantulijoiden on erittäin helppoa sopeutua maan tapoihin. Otetaan vaikkapa liikenne, josta huomataan, että jopa maahanmuuttajat tajuavat, miksi heidän ei kannata ajaa täällä maansa tavoilla, varsinkin, jos on tullut tänne maasta, missä on vasemmanpuoleinen liikenne.

Myös suomalaiset pyhäpäivät sopivat erittäin hyvin maahanmuuttajille, kuten myös ateisteille; yksikään maahanmuuttaja tai ateisti ei ala rienaamaan Suomea siitä, ettei saa tehdä työtä jouluna, vaan ottaa jopa täysin itsestään selvänä vastaan siitä tulevan arkipyhäkorvauksen.

Ihminen on sopeutuvainen. Joka ikinen ihminen. Eivät edes muslimit poikkea millään tavoin muusta ihmiskunnasta ja sen sopeutumiskykyisestä periluonnosta. Kyse on ainoastaan siitä, annammeko me aidon mahdollisuuden muslimeille sopeutua Suomeen!

Me emme rakasta muslimeja, jos me emme vaadi heitä sopeutumaan suomalaisuuteen yhdessä asiassa, kun taasen vaadimme heitä sakkojen tai vankeuden uhalla sopeutumaan esimerkiksi suomalaiseen liikennekulttuuriin. Miksi liikenneministeri ei puhu mitään maahanmuuttajien sopeutumattomuudesta?
Mielellään muslimit sopeutuvat liikenteen lisäksi asumaan jopa kerrostaloissakin, eikä heidän ole pahemmin kuultu purnaavan sitäkään, että he eivät enää saa kantaa vettä kaivosta sisälle.

Onkin siksi aivan täysin käsittämätöntä, miten jotkut suomalaiset luulevat, etteivät muslimit sopeudu kulttuurisesti suomalaisiksi, vaan heille pitää sallia ehdoitta sen maan henkinen kulttuuri ja tavat, josta he ovat tulleet.
Ovatkohan suvaitsevaiset ja maahanmuuttoa haluavat milloinkaan tulleet edes ajatelleeksi, miten helposti joka ikinen tänne tullut maahanmuuttaja sopeutuu tämän maan infrastruktuuriin, kuten liikenteeseen, mukavaan asumiseen, juhlapyhiin, joista saa palkan, puhtaaseen luontoon ja teknologiaan?

Kun Ruotsissa siirryttiin vasemmanpuoleisesta liikenteestä oikeanpuoleiseen, niin ruotsalaiset tulivat Suomeen harjoittelemaan oikeanpuoleista liikennettä. Ruotsalaiset eivät tulleet pakoon oman maansa kauheaa liikennepolitiikkaa, joka pakotti ruotsalaiset yhdessä hetkessä muuttamaan tapojaan. Opittuaan uuden liikennekulttuurin, ruotsalaiset palasivat kiltisti omaan maahansa...

Ruotsiin ei jäänyt yhtään sellaista ryhmää, joka olisi saanut erioikeuden vasemmanpuoleiseen liikenteeseen. Siksi Ruotsissa liikennekulttuuri ei juurikaan aiheuta ihmisten keskuuteen ristiriitoja.

Mutta samassa paikassa harrastettava monikulttuurisuus aiheuttaa vääjäämättä ristiriitoja. Asia olisi aivan sama, jos muslimeille annettaisiin erivapaus ajaa liikenteessä vasemmalla. Olkoon kyse liikennekulttuurista tai henkisestä kulttuurista, niin sen on oltava ehdoitta samankaltainen ja samaan suuntaan ojentunut kaikilla tietyn alueen asukkailla.
Pelkkä yli- tai alinopeus ei ole rikkomus vallitsevaa liikennekulttuuria kohtaan, koska siinä mennään samaan suuntaan; Luterilaisuutta saa harrastaa hämäläisittäin tai savolaisittain. Jäljenpänä tulevissa blogikirjoituksissa tulen osoittamaan, ettei Islam kulje länsimaalaisuuden suuntaan...

On mahdoton tilanne, jos kantaväestön pitää sopeutua maahanmuuttajien asenteisiin! Kahden tai useamman erilaisen kulttuurin asettaminen samaan paikkaan on yhtä kuin tahallaan luotu ristiriitatilanne. Poliitikot ovat itse yksin syyllisiä maahanmuuttajien ja kantaväestön ristiriitaan, joka on siis verrattavissa siihen, jos maahanmuuttajien pitäisi Suomessa käyttää tien vasenta puolta. Rasistiseksi leimattu ristiriita on puhtaasti poliitikoiden oma luomus.

Juuri tuo ylhäältä vaadittu käsky kantaväestölle sopeutua maahanmuuttajien outoihin tapoihin kärjistää ne ristiriidat (ns. rasistiset mielipiteet) ennen pitkää mellakoiksi asti. Ei siis ole niin, että kantaväestö olisi rasistinen maahanmuuttajia kohtaan, vaan kantaväestön vastahanka maahanmuuttajia kohtaan on ainoastaan sen ristiriidan ilmennystä, jonka poliitikot saivat aikaan, kun he kieltäytyivät vaatimasta maahanmuuttajilta myöskin kulttuurista sopeutumista sen yltäkylläisyyteen sopeutumisen lisäksi, jota matkimaan maahanmuuttajat ovat enemmän kuin hanakoita, vaikka heidän pyhät kirjansa sen ehdoitta heiltä kieltävätkin.


Se tosiasia, että muslimit sopeutuvat erittäin hyvin Suomen tarjoamaan länsimaiseen asumiseen ja teknologiaan, todistaa kiistatta sen, että muslimeilta löytyisi tarpeen vaatiessa sopeutumiskykyä sopeuttaa itsensä myöskin henkisesti suomalaisuuteen.

Maahanmuuttajien sopeutumiskyky kulttuurin omaksumiseen ei vaan voi tulla ilmi, jos siihen ei ole mitään yllykettä. Kantaväestöstä kuuluvat erilaiset mielipiteet eivät toimi riittävänä yllykkeenä muslimien sopeutumiskyvyn aktivointiin, koska samaan aikaan poliitikot julistavat, miten hienoa se on, kun Suomessa saa ajaa liikenteessä vasentapuolta.

Jos me emme vaadi maahanmuuttajia sopeutumaan henkisesti suomalaisuuteen, mutta sen sijaan pidämme itsestään selvänä, että maahanmuuttajat sopeutuvat vaikeuksitta Pohjolan ilmastoon ja täällä vallitsevaan korkean teknologian infraan, niin silloin olemme kaivaneet maahanmuuttajien ja suomalaisten välille kuilun, jota ei voi ylittää edes poliittisella tahdolla.

Jos me emme aseta rajoja lapsillemme, niin me vihaamme lapsia. Ihminen, joka rakastaa lastaan, sitoo lapsensa vaikka kiinni, ettei hän pääse ymmärtämättömillä teoillaan pilaamaan elämäänsä.

Maahanmuuttajamyönteiset eivät rakasta maahanmuuttajia, jos he eivät vaadi maahanmuuttajia rankaisun uhalla sopeutumaan suomalaisiin tapoihin ja uskomuksiin. Maahanmuuttajia pitää vaatia sopeutumaan kokonaisesti Suomeen ja suomalaisuuteen, sillä vain siten me voimme estää maahanmuuttajia pilaamasta tämän ainutkertaisen elämänsä. Tosin viisas maahanmuuttaja ei tarvitse vaatimuksia puoleen eikä toiseen, koska hän ilman eri käskytystä tajuaa itsekin, mikä on hänelle hyväksi.

Muslimit osaavat hyvin vaatia viimeisintä mallia olevan suomalaisen multimediakännykän, joten mikään todellinen ei varmaankaan estäisi heitä vaatimasta itselleen myöskin ne suomalaiset uskomukset, jotka ovat mahdollistaneet kaiken sen aineellisen hyvän, jota ilman muslimit eivät kuulemma pysty Suomessa elämään.

Koraani käskyttää muslimeja tuhoamaan vääräuskoiset. Koraani ei salli muslimin jäljittelevän vääräuskoisia, mutta juuri siihen muslimit ovat enemmän kuin hanakoita; Muslimaailma yksissä tuumin jäljittelee, vaatii ja kopioi lännen teknologiaa -- samaan aikaan, kun islamin oppineet vaativat muslimeilta ehdotonta koraanin ja sunnan tottelemista henkisissä asioissa. Muslimeilla on jo sisäisestikin hyvin suuri pelko luopumusta kohtaan ja elämän ja opin välinen sovittamaton ristiriita.

Muslimit ovat jo tehneet syntiä Allahia vastaan jäljitellessään länsimaiden tietotaitoa, joten en usko Allahin enää siitä sen vihaisemmaksi tulevan, vaikka muslimit alkaisivat jäljittelemään länsimaalaisuutta henkisissäkin asioissa.

Kaksinaismoraali on kuitenkin jokaisen kehitysuskonnon peruspilari. Varsinkin semmoinen kehitysuskonto toimii pelkästään kaksinaismoralistisesti, jolta puuttuu Pyhän Kirjan jatko-osa.

Länsimaiden johtajien pitäisi ymmärtää, ettei Islam voi olla rauhan uskonto niin kauan, kun Islamin keskuuteen ei ole syntynyt viimeisintä profeettaa, Mahdia.


HS: Samoa siirtyi sujuvasti vasemmanpuoleiseen liikenteeseen

YLE, Elävä arkisto: Ruotsi oikeanpuoleiseen liikenteeseen

Wikipedia: Mahdi

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tekstistäsi. Mieheni huutaa sohvalta: Nyt puhuu profeetta. Nyt kuulet mimmoinen on naisprofeetta. (Luen hänelle otteita tekstistäsi.)
Se mitä kirjoitat, pitäisi suurentaa valtaviksi julisteiksi ja liimata pääkaupunkiseudun jokaisen talon seinälle, eduskuntatalon portaisiin ja jokaisen kansanedustajan oveen.
En käy erittelemään tekstiäsi, koska olet oikeamielinen ja ymmärrystäsi eivät hämärrä mitkään toisarvoisuudet. Tiedät mitä kirjoitat.
Toivottavasti tarkenet kovissa pakkasissa.

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa on ollut 1800-luvun puolivälistä islaminuskoisia tataareja, lähinnä Venäjältä tänne muuttaneita. Islamilanen, tataarinkielinen seurakunta perustettiin Suomeen 1925. Tataarit ovat islaminuskoisina kyenneet täysin sopeutumaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Sopeutuminen ja oman kulttuurin (kieli ja uskonto) säilyttäminen ovat siis täällä mahdollisia myös muslimeille.