tiistai 16. helmikuuta 2010

Islam opettaa Eurooppaa

Onkohan tämäkin nyt sitä kuuluisaa rasismia, mitä kokoomusnuorten puheenjohtaja kirjoittaa Verkkouutisissa: Kokoomusnuorten Rydman: Malmön juutalaisvainot eivät saa tulla Suomeen
- Meidän on otettava opiksi Ruotsista ja tiedostettava, miten täydellisesti Ruotsin maahanmuuttopolitiikka on epäonnistunut. Samaa ei saa tapahtua Suomessa, Kokoomuksen Nuorten Liittoa johtava Wille Rydman kirjoittaa blogissaan.

- Tiedän, aihe on vaikea ja useimmat poliitikot mielellään vaikenisivat siitä. Monien mielestä minunkin pitäisi.
Uskovaiset eivät pysty lopettamaan uskoaan oppeihinsa. Muslimit tulevat aina uskomaan shariaan. Muslimit ovat suoraan julistaneet eri maiden televisioissa kaikille, että he hyväksyvät terrorin:
Youtube: Imaami paljastaa islamin todellisen luonteen


Islamin oppineet julistavat, että heidän ei pidä noudattaa länsimaista oikeuskäytäntöä, koska se ei kuulu heidän uskontoonsa. Juuri tuosta syystä Eurooppaan syntyy jatkuvasti No-Go-alueita, mihin muslimit eivät halua edes palokuntia tai poliisia, vaan esim Ruotsissakin he kivittävät palokuntia, jos ne uskaltautuvat muslimien alueille. Länsimainen raha on länsi-teknologian lisäksi ainoa, mitä he eivät hyljeksi.

Pian nettiin ilmestyy uusi Euroopan kartta, mihin on laitettu valtioiden nimet oikein. Laitan sen sitten tänne näkyville, kun löydän sen.

We the people USA: Islamization Of The World
Virginia news source: Geert Wilders, The Europe you know is changing

Youtube, Ruotsi: Malmön ongelma lähiö 2009
TruthTube: Muslmimeilla ei ole ikä rajaa naimiselle, joten muslimit eivät voi olla pedofiileja
YLE, Saksa: Poliisi teki ratsian viiteen moskeijaan Saksassa
Riemurasia (YLE): Saksassa maahanmuuttajanuorten tulevaisuus synkkenee
Dansk Politi: Lopettakaa meriselitykset
Portti.iltalehti: Somalialainen paljastaa huijauksen

Olen löytänyt netistä vieläkin kammottavampia videoita, uutisia, tarinoita. Mikään niistä ei ole yksittäistapaus. Vain he puhuvat yksittäistapauksista, jotka eivät lainkaan ole ajatelleet, mitä uskonto on.

Ei kommentteja: