perjantai 12. helmikuuta 2010

Rikkaan perustelut ahneudelle

Rikkaat perustelevat oman ahneutunsa siten, että heidän pitää olla rikkaita voidakseen auttaa muita. Jos kaikki olisivat köyhiä, niin köyhät jäisivät köyhiksi. Rikkaiden logiikka kulkee, että "antakaa köyhät meille rahanne, jotta voisimme palauttaa teille siitä muruja".

Rikkaiden logiikka pettää pahemman kerran siinä, kun rikkaus pitäisi laajentaa isompaansa, kuten Suomeksi; Suomen ei enää tarvitsekaan olla rikas, jotta Suomi voisi auttaa muita; Rikkaat ehdoin tahdoin haluavat tehdä Suomesta köyhän vaatimalle tänne jopa miljoonia maahanmuuttajia, joista suurin osa joutuisi elämään sosiaaliperusteisesti.

Rikkaiden vaatimus maahanmuuttoon on loogisesti sama, jos rikkaat vaatisivat itselleen köyhyyttä. Suomeen saapuva ulkoinen väki rikastuttaa vain itseään - Suomen sosiaaliturvalla. Suomea maahanmuuttajat eivät rikastuta penninkään vertaa.

Minäkin haluan perustella rikkaiden tavalla jotakin; jotta Suomi voisi auttaa kehitysmaita kehittymään, niin silloin Suomi on pidettävä rikkaana. Täällä pitää voida ajatella hyviä ajatuksia halvalla, koska muutoin kehitys johtaa tuhoon.

On täysin kestämätön ajatus, että Suomen pitää ottaa velkaa voidakseen asuttaa maahanmuuttajia ja lähettääkseen kehitysapurahoja ulospäin! Suomi joutuu ottamaan jo tänne saapuneiden maahanmuuttajien elättämiseksi miljardeittain lainaa -- ja se kaikki on poissa Suomen aboriginaaleilta.

Rikkailta ja maahanmuuttajilta poliitikot eivät tietystikään vaadi mitään; kaikki kehitysapuun ja maahanmuuton kustannuksiin vaadittava raha tulee lopulta ainoastaan Suomen köyhien ja keskiluokan maksettavaksi.
Kun keskiluokkaan alkaa kohdistua yhä enemmän maksupaineita, niin sehän vasta onkin sitten kivaa katseltavaa, koska se on keskiluokka, joka lopulta hoitaa asian kuntoon, tavalla tai toisella, eikä se ole rikkaille eikä maahanmuuttajille yhtään kivaa.
Keskiluokka ei suostu köyhäksi, vaikka rikkaat kyllä sitä kovasti yrittävätkin, kun kasaavat keskiluokan harteille suunnattoman taakan, jonka kannattelemiseen rikkaat ja maahanmuuttajat eivät itse suostu sormeakaan nostamaan.

Nyt keskiluokka pysyy hiljaa vain siksi, että rikkaiden ja maahanmuuttajien vaatimukset hoidetaan velkarahalla, eikä keskiluokka vielä halua herätä huomaamaan, miten hirvittävän typerää politiikkaa rikkaiden perseiden nuolijat -poliitikot- harrastavat.

Tontti- ja kiinteistöveroja ja muita välillisiä veroja poliitikot korottavat täysin suruttomasti, koska rikkaat haluavat Suomesta köyhän maan, sillä rikkaat ovat kaikessa typeryydessään seniilejä ymmärtämään, että rikkauden käsite pitäisi laajentaa vähintään Suomen kokoiseksi, mutta sen pitäisi olla ainakin Euroopan kokoinen; Euroopan tulee olla rikas, eikä Europppa saada rikkaaksi sillä, että poliitikot estävät kehitysmailta kehitykseen kuuluvan haasteen; kehitysmailta ei saa ottaa pois ihmisiä; kehitysmailla ei ainoastaan ole oikeus vaan myös velvollisuus pitää itse sekä köyhät että lahjakkaat.


Iltasanomat: Puolueilla palkkapäivä! Näin jaettiin 36 miljoonan tukirahat

Uusi Suomi: 42 000€ ottanut Antti Kaikkonen: Virheitä sattuu; Maksetut palkkiot olivat suuria, mutta niin myös työmäärä ja vastuu, sanoo kansanedustaja Kaikkonen, jolle kansanedustajuuden kautta tulleet sivutyöt ja niistä tuleva jatkuvasti kasvava rahavirta ovat tärkein asia maailmassa.

Tekniikka et Talous: Veijo kertoo, että kakkukestit ovat ohi

Uusi Suomi: Kannustinloukku myönnetään – Jopa 3562 €/kk maahanmuuttajalle

Ei kommentteja: