sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Suomalaisuus on geneettistä

Ohhoo, ajattelin yhden sanan ajatuksen, kun aamulla näin Hesarista, miten muuan englesmanni julisti tieteellisenä totuutena, että suomalaisten väkivalta on geneettistä laadultaan. Tekisi mieli motata herraa kuonoon, ihan muuten vaan ...

Ohhoo-ajatus tuli siitä, kun eilisiltana kirjoitin hieman samasta asiasta blogikirjoituksen, jonka jätin tahallaan julkaisematta, koska ajattelin ensin antaa suomalaisille hieman lisäaikaa nuivaantua erinäisiin tapetilla oleviin asioihin.

Koska nyt kuitenkin englantilaiset tutkijat ovat sitä mieltä, että väkivalta johtuu suomalaisten tapauksessa geeneistä, ja kun hetki sitten kuulin Radiosta Suomi-kanavalta Tom Jonesin laulua vuodelta 1968, niin tekeepi mieli julkaista kyseinen kirjoitus tänä iltana, kunhan menen kotiin töistä.

Näin englantilaiset hoitavat vaimonsa pois päiviltä - ja ilman, että heidän geeninsä sen aiheuttaisivat, eli englantilaiset tappavat vaimojaan ihan puhtaasta pahuudesta. Sillä suomalaisethan ovat viattomia, koska he eivät ole väkivaltaisia itsessään, vaan heidän geeninsä ovat vain väkivaltaisia.
"...She stood there laughing
I felt the knife in my hand and she laughed no more

My, my, my Delilah
Why, why, why Delilah
So before they come to break down the door
Forgive me Delilah I just couldn't take any more..."
Homma: 2010-02-21 HS: "Geenit ja kulttuuri selittävät suomalaisten väkivaltaisuutta"

Hs, haku: Edward Dutton; Geenit ja kulttuuri selittävät suomalaisten väkivaltaisuutta

Tieteessä tapahtuu: Tatu Vanhanen: Globaalisten kehityserojen juuret ihmisten erilaisuudessa

Mail Online: 'Why are you Brits such DRUNKS?', asks one American writer

Google Searsh: British Drunks

Googlehaku: Englantilaiset sikailevat

ps. Englantilaiset johtavat vielä ihmisten alistamisessa ja tappamisessa. Dresden, Suezin kanava, Vuoden 1812 sota, Oolannin sota, Itä-Intian kauppakomppania, Afrikka, Tyynen Meren saarelaiset, Brittein saarten keskiaika, Brittien valtiollinen ooppiumin myynti Kiinaan, joka oli monin verroin pahempi juttu kuin Afganistanin heroiinikauppa. jne. Kaikki ne ovat kauhukertomuksia briteistä.

Ei kommentteja: