maanantai 17. toukokuuta 2010

Ahneuden seurauksia

Öljy-yhtiö BP on kuulemma edistynyt öljylähteen tukkimisessa; Nyt se öljy jää meren pinnan alle, kun öljy-yhtiö kaataa lähteeseen miljoonia litroja kemikaaleja.
Iltasanomat: Valtavia öljylauttoja Meksikonlahden syvyyksissä:
Meren pohjasta vuotava öljy on kerääntynyt veden alle useisiin eri kerroksiin, ja paikoin öljymuodostelmat ovat 16 kilometriä pitkiä, viisi kilometriä leveitä ja jopa 90 metriä paksuja.

- Syvällä vedessä on kauhistuttavia määriä öljyä suhteessa siihen mitä pinnalla on näkyvissä, paljasti tohtori Samantha Joye New York Times -lehdelle.
Mitähän maailman merille tapahtuu, kun ne pinnan alaiset öljyt kulkeutuvat merivirtojen mukana kaikkialle maapallolle? Otetaanta esille muuan ennustus: Ilmestyskirja, jonka mukaan kolmannes maailman meristä tuhotaan.

Ihminen on jo edennyt kiitettävästi Ilmestyskirjan ennustusten toteuttamisessa; Tyynen meren muovijäte- ja jätelautta senkun jatkaa kasvamistaan ja samalla meren eliöt saavat päivittäisen muovi- ja myrkkyannoksensa, joista se kivasti siirtyy ihmisten ruokapäöytiin; Syökää ja juokaa, sillä tämän kaiken tuhon ja myrkyn te olette ansainneet ihan itse:
Iltalehti: Jättimäinen kaatopaikka:
Tyynellämerellä lilluu sadan miljoonan tonnin muovijäteriutta.


AL, 13.2. 2015: Tutkijoilta surulliset luvut:
-Jokaisella metrillä merenrantaa 15 kauppakassillista muovijätettä


YLE: Meksikonlahden öljyvuodon tukkimisessa edistysaskel

YLE: Öljystä tuli Nigerian kirous
Blogi: Muovinporaustorni
Suomen kuvalehti: Meksikonlahden öljyvuoto kalpenee Niger-joen vuodon rinnalla

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tässäpä se;

Johanneksen ilmestys 16

3. Ja toinen enkeli vuodatti maljansa mereen, ja se tuli vereksi, ikäänkuin kuolleen vereksi, ja jokainen elävä olento kuoli, mitä meressä oli.
4. Ja kolmas enkeli vuodatti maljansa jokiin ja vesilähteisiin, ja ne tulivat vereksi...

Jaska.

Anonyymi kirjoitti...

Tätä on tullut kiroiltua. Ensin meret, sitten muu.