keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Sosialisoitu kokoomus

Kokoomus ja Keskusta syyttävät demareita populisteiksi ja pettureiksi, koska demarit kieltäytyvät tukemasta sosialismia!

Ennen vanhaan kokoomus ja keskusta vaativat velkaantuneilta täyttä korvausta ja omaisuuden realisointia, eikä heiltä ole tullut minkäänlaista armoa ylivelkaantuneillekaan.
Onneksi nykyään Suomenkin velkaantuneet voivat luottavaisesti kääntyä kokoomuksen ja keskustan puoleen, koska olisihan se vallan epäloogista ajattelua, että ylivelkaantuneista vain harvat ja valitut saavat velkansa anteeksi.

Kukaan poliitikoista ei kysynyt, mistä ne rahat Kreikalle nyt saadaan? Kaikki maat ovat hirvittävästi velkaantuneita, mutta silti valtioilla riittää aina rahaa pelastaa rikkaita ja pankkeja! Olisiko niin, että valtiot ovat antaneet pankeille oikeuden luoda rahaa tyhjästä?

Valtioilla ei ole itsellään oikeutta luoda rahaa tyhjästä (paitsi Kiinalla!), koska länsimaat ovat rikkaiden yksityisiä etujärjestöjä, missä rikkaat ovat antaneet valtioille oikeuden ainoastaan optimoida valtiot rikkaita varten; Länsivaltioiden lainsäädäntäelimet ovat ainoastaan viritinosia, joiden avulla rikkaat optimoivat valtioiden lainsäädännän rikkaita varten.

Yksikään politikko ei ole koskaan perehtynyt rahatalouteen, koska joka ikinen poliitikko kylpee rahassa, eivätkä poliitikot siksi pysty käsittämään, miten rahaa tehdään. Poliitikkoja kiinnostaa vain pankit ja pankkien hyysääminen, koska jos poliitikko alkaisi kysellä, miksi pankeilla ei ole minkäänlaista riskiä koskaan eikä missään;
Talousdemokratia nyt: Kehitysmaiden velka

Kun kerta rikkaimmat teollisuusmaatkin ovat niin pahasti velkaantuneita, kuinka niillä voi riittää rahaa lainattavaksi kehitymaille? Vastaus tähän on, etteivät ne oikeasti lainaakaan rahojaan kehitysmaille. IMF:lle annettiin vuonna 1979 ns. special drawing rights, mikä tarkoittaa samantyyppistä oikeutta, mikä keskuspankeilla on, eli oikeutta luoda rahaa tyhjästä ja lainata sitä korolla. IMF voi myöntää näitä SDR- lainoja minkä hyvänsä valuutan muodossa ja vaikka jäsenvaltiot maksavat rahoitusosuuksiaan ja vaikka IMF kantaa nimeä ”valuuttarahasto”, se kuitenkin toimii samoin kuin liikepankitkin, eli se ei ainoastaan lainaa rahaa, vaan se myös luo lainaamansa rahan.
Mutta, mitä tekevät politikot! He jopa vaativat, että Kreikka pitäisi ottaa IMF:n haltuun. Typerykset eivät tajua, että IMF:kin luo lainarahansa tyhjästä -- ja maksajina ovat aina veronmaksajat! Poliitikot ovat äärimmäisen typeriä; He vollottavat, miten rikkaiden ja köyhien välinen kuilu vain kasvaa, että köyhyys pitäisi poistaa, tai ainakin puolittaa -- mutta samaan aikaan he ovat antaneet rikkaille oikeuden luoda rahaa tyhjästä! Miten helvetissä poliitikot muka pystyvät vähentämään köyhyyttä, kun he koko ajan hyysäävät vain rikkaita?

Iltasanomat: IMF hyväksyi Kreikka-lainan IMF sai taasen oikeuden kikkailla kirjanpidolla; Merkintä vaan kirjanpitoon, niin hupsista; rahaa on tullut tyhjästä 30 miljardia. Samoin tekevät kaikki muutkin pankit, jotka osallistuvat Kreikan pelastamisen, joka ei siis pelasta Kreikkaa, vaan rikkaat!

Jos Suomessa joku velallinen menisi pankkiin sanomaan, että voisitteko luoda tyhjästä rahaa, jotta saan velkani hoidetuksi, niin pankkiirit naureskelivat typertyneinä. Mutta kun kyse on rikkaiden pelastamisesta, niin silloin mikään määrä kirjanpitotemppuja ei ole liikaa, jotta rikkaat eivät vaan menettäisi oikeuttaan rikastua kaikissa tilanteissa kaiken aikaa! Miten raha luodaan tyhjästä; Maailmantalous.net: Rahan luonti vaatii vain pankkiasiakkaan luottamuksen

Suomessa julkinen valta ja pankit vaatisivat velallista ensin realisoimaan omaisuutensa ennen kuin tulee lainaa, mutta niin ei silloin tarvitse vaatia, kun kyse on rikkaiden pelastuksesta; On mieletöntä pelastaa Kreikkaa, koska sillähän on hallussaan äärimmäisen tuottava kasinobisneskin...

Iltalehti: Lehti: Lipponen syyttää Ruotsia raukkamaisuudesta
Lipposet eivät vaan tajua, että Ruotsi oli niitä ainoita viisaita koko tässä helvetin jutussa. Kellekään muulle paitsi rikkaille ei olisi aiheutunut mitään vaaraa, kun Kreikka olisi jätetty velkoihinsa, kuten poliitikot jättävät yksityisetkin velkoihinsa!

HS: HBL: Lipponen syyttää Ruotsia raukkamaisuudesta

Ei kommentteja: