tiistai 22. kesäkuuta 2010

Ihmiskunnan suurin tragedia

Intergalaktisia uutisia:
Vallan käyttö räjähti käsiin Mää-planetalla,
kierre alkaa jo lapsena


Maailmankaikkeuden suurin huumeiden tuottaja Osuuskunta Ymmärtämättömyys käyttää yhä suuremman osan huumeestaan itse. Valta-huume ja sen johdannaisten uskonnollisuuden ja politiikan käyttö on lähtenyt räjähdysmäiseen kasvuun Mää-planeetalla.

Vahvojen teknohuumeiden, islamin ja vasemmiston, käyttö on kaksinkertaistunut Määssä viidessä vuodessa, paljastaa Yhdistyneiden linnunratojen liiton selvitysraportti. Mää-planeetan Aikuisväestöstä lähes 90 prosenttia käyttää jotain huumetta, kun esimerkiksi valta-huumeen käyttäjien määrä Gliese 581 b-planeetalla on vain 0,00000001 prosenttia.
Mää-planeetalla erikoista on sekin, että vallan käyttö opetetaan jo lapsille, joka sittemmin ilmentyy äkillisinä purkauksina murrosiässä, joka huolestuttaa Mää-planeetan aikuisia vallan käyttäjiä, joiden antamaa elävää esimerkkiä lapset vain seuraavat.
Kummallista touhua Määssä, Pietari päivittelee viidennessä taivaassa seuraten Mään tapahtua harpuksi kutsutulta kosketusnäytölliseltä älylaitteeltaan.

- Emme ole missään nähneet tällaista käyttäjien määrän kasvua, sanoo Linnunradan lankeemus-ja syntiviraston johtaja Maria Magdalena.

Raportin tilastot ovat hälyttäviä. Kun vuonna 2005 valtaa käytti säännöllisesti 753 000 000 määläistä, oli määrä vuonna 2009 jo 6 123 000 000. Uskonnon käyttäjien määrä kasvoi samassa ajassa miljardeilla.

Määläisten erikoisuus on tosiaankin siinä, että valtakierre voi alkaa jo muutaman vuoden iässä. Määssä on nelisenkymmentä uskontohuumevieroitusklinikkaa, joissa nuorimmat hoidettavat ovat vain 4 - 5-vuotiaita - ja aivan nuorin oli vain kuukauden ikäinen, kertoo Magdalan Maria. Mutta valtahuumeen vieroitusklinikat puuttuvat vielä kokonaan, sanoo Maria Magdalena hieman moittivaan sävyyn.

Kaiken kaikkiaan Mää-planeetta on maailmankaikkeuden kaikkien aikojen suurin tragedia, julistaa kuudennesta taivaasta Judas Iskariot harppuunsa, josta lähtee selvät sävelet kaikkiin muihin taivaisiin.

YLE: Huumeiden käyttö räjähti käsiin Afganistanissa, kierre alkaa jo lapsena

Galaktinen Loppukevennys:
Muuan määläinen pohjoismaa on alkanut karkottaa alueeltaan yhä enemmän toisia pohjoismaalaisia, mutta kuten kuvasta huomataan, niin ne karkotetut eivät ole etnisiä pohjoismaalaisia:

Ei kommentteja: