maanantai 7. kesäkuuta 2010

Jonottamisen vientituotteistaminen ja biodiversiteetti

Update 9. kesästä 2010: YLE: Romanit löytäneet Helsingin leipäjonot:
"Hursti harmittelee ulkomaan romanien käytöstä jonossa. He eivät osaa odottaa vuoroaan, vaan ajavat usein autoilla suoraan jakelun viereen."
___________________________________________________________
Tämä ei ole kertomusta yksittäistapauksesta; tässä on suoraan sanottuna kyse länsimaisen kehityksen suunnasta; Linnanmäen kuudes kuudetta sulkeminen ns. etnisten joukkojen yhteenoton vuoksi osoittaa selvästi totuuden eräästä uskonnosta - ja rikkaista

On kaksi asiaa, joita halveksin syvästi; Wannabe-rich-rikkaat ja uskonnolliset uskovaiset. Näistä ensimmäiset kuuluu jälkimmäiseen ja jälkimmäiset ensimmäiseen -- kun ihminen etuilee jonossa, niin siihen on yksiselitteinen syy; hän katsoo olevansa parempi kuin muut jonossa olijat; Linnanmäen jonossa 6.6.2010 etuilleet katsoivat kuuluvansa etuoikeutettuihin, joka on siis sama asia, miten poliitikot ja muut rikkaat näkevät itsensä.
Ja rikkaat tuntevat suurta empatiaa perheiden yhdistämiseen, koska juuri sitähän rikkaatkin koko ajan tekevät; yhdistävät perheensä ja sukulaisensa etuoikeuttuihin (kts alempaa)
Nyt on muuten hyvä hetki kertoa totuus rikkaista; Yksikään rikashan ei oikeasti ole rikas, koska joka ikinen rikas vaatii ja kerjää koko ajan lisää rahaa;
Rikkaita ei siis enää pidä kutsua rikkaiksi, koska ei ole oikein, että asioista ei puhuta niiden oikeilla nimillä. Tästä lähtien rikkaita pitää kutsuttaman sellaisella käsitteellä, joka antaa oikean käsityksen siitä, mitä rikkaat ovat; He ovat kerjäläisistä kaikkein pahimpia. Jos joskus vielä kirjoitankin rikas-käsitteen, niin tarkoitan tietysti sillä kerjäläisiä.

Kuten siis tunnettua, niin sunnuntaina, kuudes kesäkuuta vuonna 2010 jKr Linnanmäen erään hupilaitteen jonossa koettiin perheenyhdistämisprojekti. Huivipäiset musliimit Somaliasta katsoivat, että he ovat parempia kuin huivittomat musliimit Kurdistanista tai jostain sieltä päin.
Huivipäiset muslmiimit olivat laittaneet lapsensa jonoon, ja sitten, kun muslmiimilapset olivat lähellä laitteen sisäänpääsyporttia, niin siihen saapuukin koko somaliperhe, koska Suomessa on voimassa perheenyhdistämisvapaus, vaikka viranomaisten palkkaama suojatyökulttuuritutkija yrittääkin vollottaa, ettei Suomessa tueta riittävästi maahanmuuttajien kulttuureita: HS: Tutkija: Maahanmuuttajien kulttuurin tukeminen on mitätöntä Suomessa

Perheen yhdistäminen jonoon ei ollut Suomessa ensimmäinen kerta, vaan nettiä lukemalla lukija ymmärtää, että sellaista tapahtuu Suomessa alwariinsa, mutta useimmat tapaukset eivät nouse otsikoihin niin kuin yllä kerrottu nousi, koska jos suomalainen heittäisi jonossa etuilijat jonosta pois, niin sitten vasta siitä suuri haloo nousisi, ja supisuomalainen huomaisi saaneensa kaksi metallista ranneketta ihan ilmaiseksi, ilman mitään syytä.

Voidaan siis todeta, että mitä selvemmin ihminen esittää jotakin sitä omahyväisempi ja ylimielisempi hän on muita kohtaan; Huivipäiset muslimit ja huivipäisyyttä vaativat ovat omasta mielestään kiistattomasti parempia kuin sellaiset, jotka ovat muslimeja "vain" sisäisesti.

Edellä sanottu ei koske ainoastaan islamilaista maailmaa, vaan se havaitaan selvästi myöskin liituraitakansassakin; Kun ihminen pääsee poliitikoksi vihreälle oksalle, niin heti sen jälkeen poliitikko aloittaa perheenyhdistämisprojektinsa, - ja kas kummaa, kohta koko poliitikon suku hilluu vihreällä oksalla -- ihmeellistä, eikö totta?

Mutta, poliitikot eivät yhdistä ainoastaan sukulaisiaan valtion kassaan, vaan poliitikot mielellään palkkaavat valtion virkoihin vain sellaisia, joilla on oikea mielipide. Tästä syystä poliitikoiden on helppoa leimata esimerkiksi kaikki maahanmuuttokriitikot rasisteiksi ja vihapuheen levittäjäksi, koska poliitikoiden takana on suuri joukko ns. tutkijoita, joiden koko eläminen riippuu siitä, että he osaavat aina tarvittaessa lausua medialle oikeita mielipiteitä; suuri osa tutkijoista myötäilee politikkoja vain siksi, että he pelkäävät työttömyyttä, eli köyhyyttä, joka koskettaisi heitä omakohtaisesti.

Mutta, tutkijoilta heruu kyllä viljalti mielipiteitä siitä, miten kansan pitää ymmärtää ja suvaita tänne haalittavia köyhiä, joiden ainoa rikkaus on siinä, että he pitävät kaikin tavoin kiinni omista perinteistään, jolloin vain hullut voivat puhua maahanmuuttajien integroitumisesta vastaanottomaahan: Suomalian sanomat: Maahanmuuttajat eivät ole lojaaleja uudelle kotimaalleen, vaan alkuperämaalleen.

On muuten erittäin huomionarvoista se, miksi islam ei opeta ihmisiä käyttäytymään edes jonossa; miten on mahdollista, että poliitikkojen suuresti arvostama islam tuottaa jonossa etuilijoita!
Olisi hallinnolle kunniaksi, jos poliitikot asettaisivat tutkijoille tavoitteeksi selvittää jonotuskulttuurikäytäntöjä eri uskonnoissa; miten esimerkiksi Somaliassa ihmiset jonottavat, vai onko se niin kuin median kuvista näemme, että Somaliassa ihmiset vain rynnivät yhtä aikaa kauheella metelillä ja hakkaamisella, jolloin ensimmäiseksi pääsee vain vahvemman oikeudella; perustuuko koko islam ainoastaan eläimelliseen vahvemman oikeuteen -- mikä on voimassa muuallakin luonnossa?
Kehitysmaalliset ovat niin tottuneita jonossa etuilemiseen, koska siellä ei ole jonoja kovin paljoa -- paitsi siellä, missä avustuksia jaetaan sotilaiden avulla. Monissa kulttuureissa ei lainkaan edes ymmärretä, mikä on jono, ja mihin sitä tarvitaan! Jonottomasta kulttuurista tulevat katsovat, että he ovat etuoikeutttuja kaikessa, missä muut ovat jonossa, kuten asunnon -tai valtionviran saamisessa; kun puhumme maahanmuuttajien työllisyydestä, niin siinä yhteydessä pitäisi aina muistaa huomauttaa, että valtio työllistää muslimeita muslimeilla.

Jos todella poliittiset tutkijat ovat huolissaan siitä, että Suomi ja suomalaiset eivät tue riittävästi maahanmuuttajien kulttuuria, niin siihen saadaan heti parannusta, kun Suomesta poistetaan kaikki jonot, jolloin sellaiset kulttuurit varmasti pärjäävät täällä oikein hyvin, joihin ei kuulu jonottaminen.
Tosin poliitikot eivät taitaisi pitää jonottomasta kulttuurista, koska poliitikoksi pääsevät vain sellaiset, jotka ovat tottuneet etuilemaan jonoissa. Poliittinen paradoksi; miten tukea jonottomia kulttuureja niin, että voisi silti itse etuilla jonoissa?

Kehitysmaissa jonoja nähdään varmimmin siellä, missä jaetaan "US-Aid"-ruokaa sotilaiden avulla. Jonotuskäytäntö on vientitavaraa, jota pitäisi viedä tietoisesti kehitysmaihin, eikä vain ruoka-avun sivutuotteena -- jos on tarkoitus, että kehitysmaista tuotetaan halpatyövoimaa länsimaihin.

On ehdottomasti tunnustettava se tosiasia, että ihmisryhmien on mahdotonta hyväksyä toisiaan, jos heidän arkiset tottumukset ovat kovasti erilaisia; kaikkein kipeimmin suomalaisia ottaa päähän juuri tuollainen muslimien tapa etuilla jonossa, ja erityisesti siinä se, että poliitikot eivät tajua hevon paskaa siitä, mitä islam on arvoiltaan. Uskonto, joka ei ole osannut opettaa seuraajilleen edes jonottamista, ei ole arvoiltaan sellainen, jota erityisesti pitäisi istuttaa Suomeen.

Pitäisi olla niin rohkea, että uskaltaa kutsua islamia vierasperäiseksi lajiksi, joka uhkaa suomalaisuutta aivan samalla periaatteella kuin mikä tahansa vierasperäinen lajike. Emmehän me istuta Suomeen leijoniakaan, koska ne eivät sovi tänne, joten on todella hullua, että poliitikot väen väkisin haluavat ilman minkäänlaista arvottamista istuttaa tänne suomalaisuudelle täysin vieraita kulttuureja;
Ei se ole luonnon monimuotoisuuden säilyttämistä, että Suomen luontoon otetaan maailman kaikki eläin-, kasvi-, hyönteis- ja kulttuurilajikkeet.

Jonottaminen on demokratian ehdoton edellytys.
Jonottamisen oppiminen kehittää uskonnoista inhimillisempiä.


Rikkaiden arvot ovat persuuksista, sillä rikkaat eivät osaa eivätkä halua osata jonottaa, vaan rikkaat jopa soittavat poliisipäällikölle, jotta poliisi ajaisi rikkaiden edessä, ettei rikkaiden vaan tarvitse jonottaa edes liikennevaloissa. Miten siis tuollaiset ilveilijät voisivatkaan ajatella niin viisaita, miten tärkeätä jonottamisen opettaminen monikulttuurisuudessa on!

Onko ymmärrystä; jos Suomessa halutaan tukea maahanmuuttajien kulttuuria, niin silloinhan se merkitsee sitä, että heille pitää antaa lakiin kirjattuna oikeus etuilla jonossa, kun se nykyisin on vain poliitikkojen suositus: Fi-Lib: Uskontojen kritisointi kriminalisoidaan Suomessa

Jos taasen maahanmuuttajia vaaditaan jonottamaan siinä missä suomalaisiakin, niin silloinhan se ei todellakaan ole maahanmuuttajien kulttuurin tukemista, vaan heidän suomalaistamistaan:
Sitäkö poliitikot haluavat; että muslimeista tulisi suomalaisia vain tietyissä asioissa; että muslimeilla olisi arvot kohdallaan vain jonottamisessa, mutta muuten heidän arvonsa eivät sopisi suomalaiseen kulttuuriin?:
MuroLainaus:
Nämä eroavaisuudet jonotuskulttuurissa tuli kyllä selvästi ilmi lintsin lipputiskeillä tänään. 6 sompun lauma tunkee aivan suvereenisti porukan ohitse. Sitten tuli järjestyksenvalvojat poistamaan tyttöjä jonosta ja heti alkoi rasistikortit lennellä.

Siinä oli varmaan yli 20 suomalaista jotka pystyivät yhteen ääneen toteamaan että somput olivat kiilanneet kaikki. Silti väänsivät silmät pyöreinä vastaan ja haukkuivat yhden perheenäidin siinä sivussa "vitun huoraksi".

YLE: Kurdit: Somalien kanssa jännitteitä ennenkin
Ilta-Sanomien haastatteleman kurdinaisen mukaan yksi tappeluista sai alkunsa etuilusta jonossa ja huivin käyttöä koskeneesta sanailusta. 25-vuotiaan kurdinaisen kertomuksen mukaan somalit haukkuivat kurdinaisia pettureiksi, koska nämä eivät muslimeina käytä huiveja. Toisen osapuolen näkemys tappelun syistä ei ole tiedossa.
Iltalehti: Linnanmäellä kahakoitiin eilen kahteen otteeseen
Iltalehti: Somali paljastaa
Spiegel Online: "Europeans Have Stopped Defending Their Values"
Netmission: ERÄÄN KIIHKOMUSLIMIN TUTKIMUKSIA
Iltalehti: Linnanmäen rähinästä ei korvauksia:
Räikkönen ei usko, että entistä tiukemmilla turvatoimilla voitaisiin ehkäistä tällaisia yhteenottoja. Sen sijaan hän peräänkuuluttaa harkittua ja järkevää maahanmuuttopolitiikkaa. Räikkösen mielestä kotouttaminen täytyy hoitaa nykyistä paremmin.

- Muuten tällaisia tilanteita tulee jatkossa entistä enemmän, se on varma.

The Local: Religious Muslim boys more violent, study says
A study that shows boys growing up in religious Muslim families are more likely to be violent seems set to reignite the debate over religion and integration, a media report said on Sunday.
.........
Pfeiffer said he was dismayed by the results, and told the Süddeutsche Zeitung he was a strong critic of political campaigns which painted foreigners as criminals – such as those led by Roland Koch and Thilo Sarrazin.
On hauska huomata, miten tieteellinen tutkimus antaa tulokseksi täysin päinvastaista, mikä on ollut tutkimuksen perusoletuksena; Että islam on rauhan uskonto ja muslimit rauhaa rakastavia, joten on syytäkin olla tyrmistynyt (dismayed), kun tieteellinen tutkimus todistaa kiistattomasti, ettei poliitikoiden propaganda pidäkään paikkaansa!

Lisää tieteellisyyttä maahanmuuttokeskusteluun, jotta Suomessakin nähtäisiin tyrmistyneitä ilmeitä, jos viimeaikaiset ja yhäti lisääntyvät joukkotappelut eivät riitä. Jos haluat, ettei sinun tarvitse tyrmistyä tieteen tuloksista, niin seuraa jatkossakin tätä kanavaa.

Onneksi maahanmuuttajat saavat harjoitella jonottamista ainakin kuulusteluhuoneen ovella. Toivottavasti he etuilisivat siinäkin jonossa.

Ei kommentteja: