perjantai 9. heinäkuuta 2010

Pohjoismaiden yhteiset arvot

Euroopan neuvoston pääsihteeri, THORBJØRN JAGLAND kirjoittaa mukavanoloisesti monikulttuurisuudesta ja Pohjoimaiden yhteisistä arvoista:
"Pohjoismailla on yhteiset perusarvot, jotka perustuvat ihmisoikeuksiin, demokratiaan ja oikeusvaltioon. Ajatuksemme, näkemyksemme ja toiveemme ovat monissa asioissa samanlaiset. Sananvapaus ja humanistinen mielenlaatu leimaavat lähes kaikkia toimiamme. Siksi kaikki Pohjoismaat – yhdessä tai erikseen – ovat olleet merkittäviä toimijoita myös Euroopassa, EU:ssa ja Euroopan neuvostossa."
On se vaan kivaa, kun meillä on yhteiset arvot -- ja niiden kanssaa yhteinen pohjoismainen kulttuuri. HS, Vieraskynä: Eurooppa ei voi paeta monikulttuurisuutta.

Mutta, herra pääsihteerin puhe muuttuukin sitten mongerrukseksi, kun hän yrittää yhdistää monikulttuurisuuden yhteisiin arvoihin. Monikulttuurisuus ja yhteiset arvot ovat toisensa poissulkevia. Jos haluamme pitää kiinni yhteisistä arvoista, niin silloin me emme voi haluta tänne monikulttuurisuutta!

On se tietysti kivaa, kun saa vapaasti toitottaa kaikenmaailman hyysäreiden typeriä mielipiteitä, mutta jos haluaa puhua yhteisten arvojen pohjalta, niin silloin pitäisi pitää suu kiinni monikulttuurisuudesta;
mistä herrat tietävät, että islamilaisissa kulttuureissa on luterilaiset arvot? Onko tuollainen tieto edes oikeaa tietoa; onko se siis tarkoitettu ainoastaan maahanmuuttoa tukevaksi propagandaksi?

Eiköhän asia ole myös niin, että Afrikassa ja muslimimaailmassa myös vallitsee yhteiset arvot, mutta jokaiselle vähänkin valistuneelle on täysin selvää, että muslimien ja afrikkalaisten arkipäiväisyyden toteuttavat arvot eivät ole yhteen sopivia Pohjoismaiden yhteisten arvojen kanssa.

Jos nimittäin maahanmuuttajille olisi meidän arvojen kanssa yhteiset arvot, niin miksi maahanmuuttajien kotimaat eivät sitten ole vastaavalla sivistyneisyyden tasolla kuin pohjoismaat?

Jos maahanmuuttajien kulttuuri olisi samanarvoinen pohjoismaalaisen kulttuurin kanssa, niin miksi maahanmuuttajat ovat joutuneet lähtemään kotimaistaan pakolaisiksi?


Monikulttuurisuudessa on jotakin mätää! Monikulttuurisuus on mätäkuun juttu juuri siksi, koska monikulttuurisuuden puolustajat yrittävät tuhota pohjoismaalaisten yhteiset arvot tuomalla tänne ihmisiä, joiden arvomaailmasta ei saa pohjoismaihin sopivaa kirveelläkään. Vain siten maahanmuuttajatkin voisivat olla arvoiltaan samanarvoisia meidän pohjoismaalaisten kanssa, että he omaksuvat pohjoismaalaiset arvot.

Jos maahanmuuttajien sallitaan pitää omat arvonsa, niin silloin me emme voi enää puhua pohjoismaisista yhteisistä arvoista. Vai luulevatko poliitikot todella, että maailman kaikissa pakolaistehtaissa on vallalla yhteispohjoismaalaiset arvot?

Miksi meidän pitäisi ottaa tänne pakolaisia ja maahanmuuttajia, jos heillä on jo meidän arvojamme vastaavat arvot, koska silloinhan heidän maansa pitäisi olla yhtä kehittynyt ja rauhallinen kuin Pohjoismaat ovat? Jos taasen maahanmuuttajilla ei ole meidän arvoja, niin silloin me emme voi puhua yhteisistä arvoista, jolloin voimme olla varmoja, että maahanmuutto luo meidän rauhalliseen Pohjolaan rauhattomuutta: Kolme terroristiepäiltyä kiinni - laaja isku tekeillä

En tiedä teistä muista, mutta minä haluan ainakin puolustaa niitä arvoja, joita vielä kutsutaan yhteispohjoismaisiksi arvoiksi. Enkä ainoastaan puolustaa, vaan haluan korostaa ja korottaa niitä vieläkin kirkkaamalle tasolle, että ne näkyisivät mahdollisimman selkeinä kaikkialle yhteiseen maailmaamme: Maailma tarvitsee korkeita arvoja, eikä suinkaan arvovapautta.

Pohjoismaiden yhteiset arvot ovat toteuttaneet sen, että Pohjoismaat ovat huipulla kaikissa kansoja vertailevissa tutkimuksissa. Pohjoismaat eivät ole monikulttuurinen paikka maailmassa, jonka huomaa etninen pohjoismaalainen jokainen, joka on vieraillut toisessa pohjoismaassa; me olemme kuin kotonamme missä tahansa toisessa pohjoismaassa.

Nyt kuitenkin älyä vailla olevan säälin tähden poliitikkomme ovat pudonneet liberaalimoraalismiin; Poliitikot julistavat rivien välistä, että kaikki muut maat barbaarisia, joissa olevat ihmiset eivät kykene hoitamaan omia asioitaan, joten poliitikot ovat päätyneet arvoliberaaleiksi arvottomuuden julistajiksi, jonka puitteissa he kädestä pitäen toivottavat kaikki vieraat arvot tervetulleiksi ennen niin hellästi yhteisiä arvoja vaalineeseen Pohjolaan.

Jos kerta poliitikkojen mukaan maahanmuuttajilla on arvot kohdallaan, niin miksi pirussa he eivät sitten ole laittaneet omien maidensa asioita kuntoon? Miksi maahanmuuttajille jopa annetaan kehotus syyttää Suomea, jos maahanmuuttaja ei tunne täällä oloaan kotoisaksi -- epäyhteispohjoismaalaisuuteen perustuvalla arvomaailmaan?

Se on täydellistä arvottomuutta julistaa maahanmuuttajien arvot yhteensopiviksi suomalaisten arvojen kanssa. Poliitikot helposti saisivat tietoa siitä, mitä arvoja muualla on vallalla. Lukekaa vaikka ensin kaikki kansojen vertailevat tutkimukset, niin huomaatte itsekin, että arvoilla on eroa; Ihminen elää arvojensa mukaan, ja ihmisen elämä on sitä sivistyneempää mitä paremmat arvot hänellä on.

Supo kuulemma pelkää muukalaisvastaisuuden lisääntyvän Suomessa. Pitää paikkansa; Tänne tulevat maahanmuuttajat pitävät jo suomalaisia muukalaisina - omille arvoilleen ja kulttuurilleen. Ennen pitkää suomalaisiin kohdistuu samanlaista muukalaisvastaisuutta, jota on jo Norjassa, Ranskassa, Britanniassa, Ruotsissa, Tanskassa,...

Homma: Kriitikoilta puuttuu moraali

PS. Pohjoismaalaisten kulttuuri perustuu meidän maiden luonnon samankaltaisuuteen ja sen haasteelliseen ankaruuteen; Meidän oli ennen muinoin luotettava toinen toisiimme, jotta olisimme selvinneet talven yli; siitä on peräisin koko Pohjois-Kalotin ihmisten yhteiset arvot. Me emme esim ole koskaan kokeneet diktatuuria, koska meidän arvomme ovat yhteisiä... Meidän ei ole koskaan tarvinnut kohdella naissukupuolta niin arvottomasti, miten naisia kohdellaan etelämpänä, missä luonto on niin leuto, että ihmiset ovat voineet vapaasti valehdella toisilleen tarvitsematta pelätä luonnosta johtuvaa eloonjäämistaistelua;

Leudossa etelän ilmastossa ihmiset ovat voineet vapaasti keskittyä valheisiin, ja kun sitä on jatkunut kymmeniä tuhansia vuosia, niin sellainen arvomaailma on jäätynyt heihin... Esimerkiksi Koraanin mukaan on lupa valehdella. Ja sitten joku voi uskoa, että Koraanin mukaan voitaisiin elää totuudellista elämää, yhteispohjoismaisin arvoin.

Mistä lähtien juutalaisuuden, sekularismin ja kristinuskonnon vastaisuudesta tunnetun Koraanin arvot ovat olleet pohjoismaalaisia arvoja?

HS 10.7. 2010: Ruotsalaisuus läpäisee koko yhteiskuntamme

Ei kommentteja: