maanantai 5. heinäkuuta 2010

Racial water

Vesissä on eroa; planeetan vedet ovat eri "rotuisia". Planeetan erirotuisia vesiä tuskin voidaan kasvattaa monikulttuurisiksi. Vesillä ei ole vaihtoehtoja; niiden on vain tyydyttävä omaan kulttuuriinsa: YLE: Juomat jättävät hiuksiin "maantieteellisen merkin", joilla voidaan jäljittää ihmisen liikkeet.

Joku poliitikko voisi yrittää viedä monikulttuurisuuden nimissä vaikkapa Afrikkaan pohjoismaalaista vettä, mutta heti kohta se vesi olisi muuttunut afrikkalaiseksi vedeksi....

Tiede on jälleen opettamassa uskomuksien sokaisemille poliitikoille faktoja; koska vedet ovat ja pysyvät erirotuisina, niin silloin ei ehkä ole viisasta yrittää muuttaa ihmisrotujakaan pika pikaa yhdeksi roduksi vaikkapa sen tähden, että on vallalla uskomus suomalaisten geenien sisäsiittoisuudesta johtuvasta huonoudesta:
Maakuntien geeniperimät poikkeavat jyrkästi toisistaan! Kun tuohon lisätään vielä Suomen sisäinen muuttoliike maalta kaupunkiin, Karjalan evakot, Inkerin paluumuuttajat ja nykyinen kesämökkeily, joka myös naittaa kaupunkilaisia maaseutujen herkkupaloihin, niin ei vaadita kovin suurta älyä sen tajuamiseen, että poliitikkojen puheet suomalaisten geeniperimän parantamisesta ovat pelkkää paskanjauhantaa.

Koska kuitenkin poliitikot vaativat, että suomalaisista on tehtävä hyvin lyhyessä ajassa vaalean suklaanvärisiä, niin se olisi ihan samaa, jos afrikkalaiset yritettäisiin vaalentaa! Mihin silloin joutuisi se tieteellinen tieto, että Afrikan taivaan alle sopii parhaiten tumma pigmentti, ja missä silloin olisi se tieteellinen tieto, että pohjoismaalaisten vaaleus johtuu luonnosta?

Myöskin monikulttuurisuus saa omituisen sävyn, kun luetaan tieteellisiä tutkimustuloksia planeetan lokaalisuudesta; jos edes vesi ei ole olemukseltaan globaalia, vaan sillä on paikalliset "kulttuurit", niin miten voidaan tieteellisesti (älyllisesti, suom. huom.) perustella sellaista, että Suomessa voisi elää totuudellista elämää jollakin muulla kultturilla kuin suomalaisuudella?

Suomalaisuus johtuu tämän maailman kolkan luonnosta, eikä ole mahdollista, että täällä voitaisiin elää luonnon mukaista elämää jollakin muulla kulttuurilla. Tänne tulevia maahanmuuttajia pitää vaatia käyttäytymään suomalaisittain, koska jo luontokin opettaa, että ihmisen olemus heijastaa luonnon paikallisuutta.

Afrikkalaisuus Pohjoismaassa on sekä järjen että luonnonvastaista.

Jos joku politiikko ei tätä usko, niin kaatakoonsa maahan uima-altaallisen Afrikasta peräisin olevaa vettä ja sitten seuratkoon, miten Suomen maaperä merkkaa sen veden heti kohta tälle kolkalle tyypillsellä isotooppisuhteella.

Afrikkalainen vesi voisi säilyä Suomessa afrikkalaisena vetenä vain siten, että se eristetään Suomen maaperästä. Samoin maahanmuuttajien kulttuuri voisi säilyä täällä vain siten, että poliitikot luovat maahanmuuttajille omia, suomalaisuudesta eristettyjä alueita, jotta maahanmuuttajista ei vaan missään nimessä tule suomalaisia.

HS: Suomalaiset ovat kahta eri kansaa
HS: Suomalaiset geneettisesti lähempänä hollantilaisia kuin unkarilaisia
MTV3: Suomalaisten geenisilta rakennettu Ruotsiin ja Viroon
YLE: Suomalaiset outo kansa eurooppalaisten joukossa
Iltalehti: Geenitutkijat: Suomalaiset ovat omalaatuista joukkoa

Ei kommentteja: