lauantai 10. heinäkuuta 2010

Totuus selitetty ja uskovien valheet

On se vaan ihmeellistä, miten mikä tahansa Pyhä Kirja saa siihen uskovat näkemään asiat täysin eri tavalla kuin mihin älykäs ihminen pystyy? Kun älykäs ihminen mieluummin tuomitsee kaikenlaisen väkivaltaisen käyttäytymisen, niin uskovat vahtivat muissa vain sellaista käytöstä, jonka joku seksinhimoinen, äärimmäisen väkivaltainen uskonnon "profeetta" on aikoinaan kieltänyt!

Uskonnot eivät esimerkiksi tuomitse kovinkaan kärkkäästi murhaamista, puhumattakaan lapsen raiskaamisesta -- mutta auta armias, jos uskovainen näkee ihmisten pussailevan keskenään, niin johan on aivan hirvee älämölö päällään.
Uskovien mukaan esimerkiksi homoseksuaalisuus on ihmisen oma vika, mutta jos pappi tai profeetta nussii pientä lasta, niin se on korkeintaan Jumalan asettama kiusaus, josta selviää, kun vain pyytää anteeksi Jumalalta. Lapseltahan sellaista ei tarvitse edes pyytää anteeksi, koska lapset ovat vain Jumalan tekemiä kiusankappaleita uskovaisia varten.

Uskovaisten pitäisi jo vähitellen käsittää, että vain sellainen on syntiä, jolla on tarkoitus vahingoittaa lähimmäistä, jollaiseksi lasketaan myös ihmissikiö. Jos kaksi ihmistä on tahallaan keskenään, niin perkele, siinä on silloin kaksi lähimmäistä keskenään, eikä siihen pitäisi olla yhden yhdelläkään uskovaisella yhtään mitään sanomista. Tajuutteko, te saatanan sikiöt?

Olette sitten muslimeja tai kristittyjä, niin samaa saatanan sukujuurta olette silloin molemmat, kun te katsotte uskovaisen tärkeimmäksi tehtäväksi teidän profeettanne alapäästä oksennetun moraalin varjelun! Teidän uskovien moraali on alapään moraalia; Te vähät välitätte ihmisen aineellisesta hädästä ja ihmiseen kohdistuvasta fyysisestä väkivallasta. Teitä ei kiinnosta edes rikkaiden täydellinen mielipuolisuus, mutta siitä teidän pikkuaivonne suorastaan hehkuvat punaisina, kun voitte heristää sormea kaikelle sille, joita teidän vitun profeettanne pitivät aikoinaan häpeällisinä, mutta jotka eivät osanneet milloinkaan hävetä kunnian vaatimista, murhaamista, ryöstämistä ja pedofiliaa.

Ettekö lainkaan pysty minkäänlaiseen älylliseen suoritukseen? Jos edes vähän käyttäisitte aivoja ajatteluunkin, ettekä vain uskonnollisten tekstienne hokemiseen, niin te olisitte jo tajunneet, miten älyttömiä uskovaiset ovat. Jumala antoi ihmiselle aivot ajattelua varten, eikä siksi, että ne olisivat vain kätevä Pyhän Kirjannne mukana kannettava säälittävä kopio!

On aivan kertakaikkisen moraalitonta pitää sellaisia profeettoina, jotka aikoinaan eivät tunteneet mitään inhimillisiä tunteita. Kun ihminen tappaa naisia, lapsia ja toisenlaisesti ajattelevia, ja kun sama ihminen vielä nussii pieniä lapsia ja ryöstää muilta kaiken omaisuuden, niin vaaditaan todellakin sokeaa uskoa ilman vähäisintäkään älyä uskomaan kaikki se paska, mitä tuollaiset itse itsensä profeetoiksi nimittäneet pitivät moraalittomuutena.

Se ei ole inhimillistä eikä siten moraalistakaan sanoa esim. homoseksuaalisuutta synniksi. Ja sitten muka uskovainen julistaa, että toiset ihmiset ovat itse luoneet omat ominaisuutensa!

Mutta, minä sanon, että jos ihminen pitää syntinä naisen tasa-arvoa, toisinajattelua tai toisinkäyttäytymistä, niin silloin sellainen ihminen on ihan itse luonut omat aivonsa; uskovaisten aivoitukset eivät ole Jumalan mielen mukaisia ajatuksia, vaan uskovainen on ihan itse, ilman Jumalan lupaa mennyt semmoisia ilkeyksiä ajattelemaan, että toisenlainen käyttäytyminen ja erilainen ajattelu on muka syntiä.

Jättäkää kaikenlainen toisenlainen käyttäytyminen ja toisinajattelu täydellisesti rauhaan, koska vain se loukkaa ihmistä, joka tehdään ihmiselle vastoin hänen tahtoaan, tai joka vähentää ihmisen potentiaalia. Erityisesti tämä koskee poliitikoita, koska mikään sellainen ei loukkaa ihmistä, joka on korkeintaan pientä paineen vaihtelua ilmassa tai pikseleinä näytöllä, tai fotoneina vekkokalvolla.

Tulkintanne ei ole totuus. Ei myöskään pyhät kirjoituksenne ole totuus.

Totuus on kaikissa ihmisissä geneettisesti olemassaoleva, ja joka ikinen, joka loukkaa toista ihmistä fyysisesti, on totuuden vastainen.

MITÄ ON TOTUUS

Kun ihminen syntyy maailmaan, niin hän ei tunne mitään muuta kuin totuuden. Pienelle lapselle kaikki maailmassa on totta, eikä pieni lapsi pysty edes ymmärtämään, että joku voisi olla satua tai että totuus on vain ja ainoastaan kirjassa, jota muka pyhäksi kirjaksi siksi kutsutaan.
Jokainen pieni lapsi on totuus. Satujen kertominen lapselle on lapsen mielen raiskaamista! Sekin on vain satua, kun kerrotaan jonkin kirjan olevan pyhä.

Vain totuudella on aineellinen perusta. Valhe ei voi esiintyä maailmassa, koska valhetta ei voi esittää aineessa tai aineella. Ihmisessä ei ole valhegeenejä; ihmisen genomi ei voi luonnostaan ilmentää mitään valheellista. Tämä huomataan juuri siitä, että lapsi pitää oletusarvoisesti kaikkea täysin totena.

Mutta. Koska aikuiset eivät halua itse ajatella, vaan he uskovat vain auktoriteetteja, niin siksi aikuiset ihastelevat suuresti, kun he huomaavat, miten herkkäuskoisia kaikki lapset ovat. Aikuiset ovat suorastaan ääliömäisen typeriä julistaessaan lapsien olevan naiveja, kun lapset uskovat kaiken sen typeryyden, mitä ikinä aikuiset keksivät.

Yhden yksikään aikuinen ei tajua sitä, että vain satujen kertojat ja muut valehtelijat ovat naiveja; kun ihminen uskoo toista, niin juuri siinä on suurin viisaus, mitä ikinä maailmassa voi olla: Ihminen ei voi älyllisesti toivoakaan, että hän saisi muiden luottamuksen, jos hän pitää hyväuskoisuutta naiviutena.
On siten suorastaan järkyttävää havaita, miten typeriä kaikki aikuiset ovat, kun he julistavat kaikki sellaiset hyväuskoisiksi, jotka uskovat valehtelijoita. Ja sitten aikuiset vielä kehtaavat vollottaa, että ihmisiä vaivaa luottamuspula, AL, 9.7. 2010: Luottamuspulasta jopa 18 kuukauden palkka

Juuri tuollaiset äärettömän typerät ihmiset keksivät muinoin nimittää itsensä profeetoiksi, kun he huomasivat, että he voivat kertoa mitä tahansa ja ihmiset uskovat heitä (Nykyään he nimittävät itsensä rikkaiksi ja ovat siten omasta mielestään oikeutettuja nussuttamaan valtion nisua!).
Omasta valheellisuudestaan ylpeinä tuollaiset profeetat sitten päättivät opettaa omaa moraaliaan;
Kaikesta siitä tuli moraalittomuutta, joka ei jollakin tavoin hyödyttänyt profeettaa. Esim murhaaminen hyödytti valheprofeettoja, joten se ei ollut moraalitonta, vaan profeetta jopa julisti, miten Jumala käski häntä murhaamaan aina, kun murha hyödytti profeetan valheita.

Samoin lapsien raiskaaminen ei ollut moraalitonta, koska profeetat olivat kaikki järjestään seksinhimoisia petoja. Samoin profeetta sai aina ruokaa, kultaa ja suitsukkeita, koska sellaisten kerääminen ei ollut moraalitonta ahneen profeetan mukaan. Sitä vastoinen kaikenlainen toisinajattelu ja toisenkäytös oli täysin moraalitonta...

Profeetat myöskin opettivat, että se on lapsellista uskoa muita; vain profeettaan uskovaiset olivat moraalisia. Sekin oli moraalitonta, jopa suurinta moraalittomuutta, jos joku opetti, että vielä voi syntyä uusia profettoja.
Ja niin maailmaan syntyi perinne, jota joka ikinen vanhempi opettaa kaikille lapsille tänäkin päivänä; vain kirjoissa on totuus. Aikuisten mukaan jopa sadut ovat totta, kun vain niitä kerrotaan lapsille.
Ja aikuisten täysin typerän naiviuden mukaan se on oikein, kun ihmiset puhuvat vuorotellen satuja, valheita, totta, valkoisia valheita,... Ja sitten maailmaan tarvitaan mielettömän suuri armeija psykologeja selittämään typeränä, miten hyvää se lapsille tekee, kun he oppivat, ettei maailmassa kaikki olekaan totta.

Maailmassa vain se ei ole totta, joka tulee ulos aikuisten suusta!

Yksikään aikuinen ei ole pystynyt ensimmäisen valheprofeetan jälkeen itsenäiseen ajatteluun, koska he ovat uskoneet, että maailmassa pitää olla auktoriteetteja; kaikki auktoriteetit ovat kuitenkin valheprofeettojen äpäriä.
Aivoja ei annettu ihmisille uskomusten säilytyspaikoiksi, eikä auktoriteetteja varten. Aivot ovat ajattelua varten.

Ei se vahingoita ihmistä, joka menee ihmiseen ihmisen pään aukoista, vaan vain se vahingoittaa koko ihmiskuntaa, joka tulee ulos uskovaisten suusta. Kaikki aikuiset ovat uskovaisia. Vain lapsien suusta kuullaan totuus; Lapset ovat totuus.


Iltasanomat: Kristillisdemokraattien viestintäpäällikkö Asmo Maanselkä pyytää anteeksi kaikilta, joita hänen Pride-kulkuetta koskenut kirjoituksensa on loukannut.
Iltasanomat: Räsänen sanoutuu irti puoluepomon kohukommenteista

Google Search: Luottamuspula
Takkirauta: Luottamus yhteiskunnan rakennusaineena

Ei kommentteja: