maanantai 23. elokuuta 2010

Huumeet ja himosuvaitsevaisuus

Tutkimuksen mukaan anabolisia steroideja käyttäneiden lihassolut muistavat vanhemmitenkin steroidien käytön. Vanhemmalla iällä nuorena steroideja käyttäneet saavat siten helpommin hankittua lihasmassaa lisää kuin sellaiset, jotka eivät ole kyseisiä aineita käyttäneet.
Tämä tuli vaan mieleen, kun pyrin miettimään, mikä voisi olla se yhteinen nimittäjä kaikille suvaitsevaisille, joka saa heidät syleilemään maailmaa...


Päädyin siihen, että maailmaa syleilevä asenne ja "puunhalaamista" selittävä tekijä voisi olla nuorella iällä tehdyt huumekokeilut (Katso vielä lopusta linkkejä, jotka viittaavaat vahvasti siihen, että RKP:n ja Vihreiden edustajat ovat joko hippisukupolvea tai sitten tätä nykyistä pullanössöä, joka luulee, että elämän tarkoitus on sekoilu).

Huumeiden käyttöön liittyy usein sellainen tunnetila, jota huumeiden käyttäjät kutsuvat rakkaudeksi; huumeissa ihminen helposti syleilee koko maailmaa kokien siinä samalla vieläpä jonkinlaista kaikkivoipaisuutta, eli vauvaksi taantumista.

Mitä olen seurannut maahanmuuttomyönteisiä ja muita suvaitsevaisia, niin näkemykseni mukaan heille tuntuu olevan erinomaisen yksi ja hailee, kenen rahoilla he pyrkivät kaikin keinoin edistämään omaa agendaansa.
Onhan se kovin helppoa syleillä maailmaa, kun ei itse tarvitse millään tavoin osallistua kustannukseen; kun suvaitsevaiset usein jopa saavat verorahoista tai RAY-tukiaisista palkkansa sille, että ovat suvaitsevaisia.
Teoriani esittää oletuksen, että suurin oa vihreistä ja RKP:n populasta ovat nuorena tehneet "matkoja"; kokeilleet huumeita.
Ja kuten alustuksesta käy ilmi, niin tähän teoriaan kuuluu oletus, että nuoren käyttäjän huumekokeilut ovat pysyvästi muuttaneet ihmisen aivojen välittäjäainetasapainon sellaiseksi, että ihminen saa läpi elämän kiksejä, kun hän syleilee maailmaa muiden rahoilla.

Suvaitsevaiset ovat ikään kuin himoriippuvaisia muiden rahojen käytöstä. En näe juurikaan mitään periaatteellista eroa suvaitsevaisten ja huumeiden käyttäjien välillä; mitä olen huumeiden käyttäjiä tavannut (olen töissä Kalliossa, huumeklinikan lähellä, mistä niitä valuu työpaikkaanikin), niin en ole tavannut suurempia narsisteja kuin he ovat (huom, en ole vielä tavannut henkilökohtaisesti suvaitsevaisia, joten en osaa sanoa, ovat he suurempia narsisteina kuin huumeiden käyttäjät, mutta mediasta luettuina suvaitsevaisten narsismista ei juurikaan ole epäillystä).

Huumeiden käyttäjälle muut ihmiset ovat vain väline saada lisää huumeita -- suvaitsevaisille muut ihmiset ovat vain väline, joiden avulla suvaitsevaiset voivat harrastaa suvaitsevaisuuttaan yhtä himokkaasti, miten huumeiden käyttäjät vaativat itselleen lisää huumeita.

Muuan todiste siitä, että suvaitsevaisuus on vain himoriippuvuutta, eikä suinkaan aito inhimillinen tarve voi olla siinä, miten Astrid Thors käyttää verorahoja tyydyttääkseen suvaitsevaisuuttaan. Kauppalehti: Thors: Maahanmuuton kustannuksia ei ole varaa selvittää
Astrid Thors ei edes välitä tehdä mitään selvitystä siitä, miten paljon hän on tuhlannut verorahoja suvaitsemiseen; ja tuskin yksikään huumeidenkäyttäjäkään osaisi tehdä selvitystä siitä, miten paljon hän on käyttänyt huumeisiin muiden rahoja, omista puhumattakaan.


Suomalainen sananlasku sanoo, että järki ja rakkaus ei mahdu yhtä aikaa ihmiseen.

Uussuomalainen sananlasku taasen todistaa, että suvaitsevaisuus onnistuu vain, kun ihminen panttaa järkeään;
suvaitsevaisuus ja järki ovat ekslusiivisia.

Autoblog: If you're green, are you more likely to be mean? A new study suggests you are...
Sci: Alempirotuiset suomalaiset nykyisten suomenruotsalaisten ajattelussa

Edellä olevista linkeistä selviää, miten ylimielisiä ja omahyväisiä ovat vihreät ja suomenruotsalaiset. Väkisinkin tekee mieli vetää yhtäläisyys Vihreiden sekä RKP:n ja huumeiden käyttäjien välille.
Heissä kaikissa on niin paljon yhteistä, että minun ei tarvitse edes esittää älykköä, kun jo huomasin, että ehkäpä sittenkin suvaitsevaisuus onkin ainoastaan muuan himoriippuvuuden muoto.

Tosin tätä teoriaa tulee vielä vähän selventää; sanotaan niin, että suvaitsevaisuus on ikään kuin päälle jäänyt LSD-trippi. Huumeiden käyttäjäthän ovat tunnetusti erittäin suuripiirteisiä ja raha-asioista vähät välittäviä vekkuleita. Suvaitsevaisuus on siten vain kroonistunut huumeiden käyttäjän asenne maailmaan.

Huumeiden käyttäjäthän voisivat trippinsä aikana harrastaa vaikka moniavioisuutta. Kaikki estot ovat huumeiden käyttäjältä poissa. Ja juuri näinä päivinä todistetaan, miten Vihreät kautta maailman vaativat itselleen laillista oikeutta vetää huumeita niin paljon kuin limbinen järjestelmä sietää. Eikä siinä kaikki; Kanadan vihreät esittivät, että josko saataisiin aikaan laki, joka tekisi moniavioisuudesta laillista: Cnews.canoe: Greens may push to decriminalize polygam

Kootaan tähän yhteen tähän astinen:
RKP ja Vihreät suhtautuvat rahaan samalla välinpitämättömyydelle kuin huumeiden käyttäjätkin; Rahan alkuperällä ei ole väliä; pääasia, että sillä saa tyydytettyä omat sekoilun tarpeensa, joka RKP:n ja Vihreiden edustajille on suvaitsevaisuuden tyydyttäminen.

RKP ja Vihreät osaavat ajatella yhtä absurdeja ajatuksia kuin huumeiden käyttäjätkin, josta todisteena moniavioisuuden esille ottaminen ja vaatimukset rajojen poistamiseksi, koska muutoin he näkevät kaikkialla rasismia, kuten huumeiden käyttäjät näkevät mörköjä...

Lukija varmasti saa helposti selville suuremman määrän yhtäläisyyksiä kyseisten ryhmien välillä. Toin tämän esille kaikessa lyhykäisyydessään ihan vain siksi, että ihmiset voisivat ajatella asioita perinteisesti toisinajattelijalle epätyypillisellä tavalla, joka ei miellytä sitä joukkiota, joka luulee kuuluvansa älymystöön.


PS. Tässä on esitetty suvaitsevaisuus-teoria, jonka puitteissa on esitetty ennuste siitä, että tiede löytäisi RKP:n ja Vihreiden edustajien aivoista samankaltaisuutta huumeiden käyttäjien aivoihin verrattuna, ja että tarkempi tutkimus voisi paljastaa suvaitsevaisuuden olevan vain yksi riippuvuus muiden riippuvuuksien joukossa.

PPS.
Yllä oleva teoria saattaa sopia myös muiden puolueiden yksittäisiin jäseniin, joita voi olla jopa julkisen hallinnon huipulla tyydyttämässä himosuvaitsevaisuuttaan veronmaksajien rahoilla.

PÄIVITYS 24.8.2010: Pauli Vahtera: Kun yhteiskunta kaataa, niin iso haavi alle:
4. "Käytät toisten rahoja toisten hyväksi, jolloin et välitä siitä, menevätkö rahat todelliseen tarpeeseen, kunhan edes näyttää siltä, että rahoja käytetään hyviin tarkoituksiin. Tämä on julkista taloutta, jonka rahankäytöstä poliitikot päättävät. Bruttokansantuotteesta julkisten menojen määrä on 49,5 % (2008), eli poliitikot päättävät puolesta suomalaisten rahan käytöstä. Käyttö on aivan liian usein hyviin tarkoitusperiin verhottua holtitonta tuhlausta, jota toisten rahoja omaksi hyväkseen haluavat osaavat keplotella itselleen.

Huoletonta ja holtitonta rahan jakoa
Toisten rahojen käytöstä on kehittynyt monenlaista liiketoimintaa: laillista ja laitonta. On yritystukikonsultteja, pakolaisneuvojia, laittoman maahantulon järjestäjiä, kulttuuririentojen järjestäjiä, maataloustukineuvojia. Toisten rahojen käyttö on luonut massiivisia organisaatioita niin Suomeen kuin Euroopan Unioniin: on Tekesiä, Finprota, ELY-keskuksia, KELAa, KEPAa, ProAgriaa ja lähetysjärjestöjä. EU jakaa pelkästään maataloustukia yli 50 miljardia euroa vuosittain. Ihmekös, että oliiviviljelmätukia maksetaan miljoonille puille, joita ei ole olemassakaan. Niin paljon paheksuttu tupakkakin saa viljelytukia, vaikka järkisyillä ei moista tuhlausta mitenkään voi perustella.

Yhteisten rahojen huoleton käyttö on luonut kummallisen tavoitteellisen maailmankuvan, jossa alitajuisesti halutaan, että kaikilla ihmisillä kaikkialla maailmassa olisi samanaikaisesti yhtä paljon rahaa ja kulutettavaa. Hyvät ihmiset kuvittelevat, että Keski-Euroopan romanien ongelmat ratkeavat sillä, että sinne kaadetaan rahaa lisää – ja paljon. Bulgariassa vuosia asunut ystäväni on kertonut, kuinka maassa asuvat eläkeläiset saavat sosiaalitukena saman rahamäärän kuin romanit. Bulgaarien talot ovat siistit, koska he ovat järjestäneet yleisten tilojen siivoamisen omatoimisesti. He tulevat toimeen ilman kerjäämistä. Toki kulutus on vaatimatonta. Toimeentulon jatkeena ovat omat peruna- ja vihannesmaat.

Afrikkaan on annettu kehitysapua 50 vuoden aikana tuhansia miljardeja, eikä loppua näy (vuonna 2007 OECDn jäsenmaat antoivat julkista kehitysapua yhteensä 103,7 miljardia dollaria). Samaan aikaan afrikkalaiset ovat käyttäneet aseisiin ja sotimiseen rahaa enemmän kuin sinne on annettu kehitysapua. Hyvät ihmiset vaativat Afrikan ongelmien ratkaisemiseksi lisää rahaa hyvin tietäen, että suurin osa rahasta menee korruptioon ja turhanaikaisiin, jopa vahingollisiin hankkeisiin.
" Jne. Must read-materiaa

HS: Rakkauden koukku muuttaa aivoja
Iltasanomat, arkisto: Vähätteleekö Vappu Taipale LSD:n vaaroja? (10.5.2001)
HS: Thors toi "ystäville ja tuttaville" Ruotsista 10 purkkia nuuskaa
Uusi Suomi: ”RKP vetää Pro nuuska –kampanjaa”

Tiede: Tosirakkaus kaappaa aivot
Nyt riittää poliitikot: Maahanmuuttajan aiheuttamat kustannukset:

Ei kommentteja: