perjantai 27. elokuuta 2010

Mihin maailma menee

Ovatko julkisen hallinnon palkolliset koskaan käyneet koulua? Nimittäin kansanvälisten tutkimuksien mukaan suomalaiset koululaiset ovat tiedoiltaan maailman huippua.

Jos ihminen ei osaisikaan ajatella itsenäisesti, niin silloin edes koulun antamilla logiikan säännöillä ihminen voisi joten kuten tajuta, miten asioiden tulisi hallinnossa olla; johdonmukaisesti ja ristiriidattomasti.

Jos tätä lukee joku virkamies, poliitikko tai ministeri, niin mitä sanoisit siitä, että kirjastoihin sadan vuoden kuluessa saatu hiljaisuus kumotaan heti, kun maahan on saatu väkeä, joka ei osaa olla hiljaa, eikä sen arvomaailmaan kuulu hiljaisuus ja elämän ja toisten kunnioitus.
Kun nyt kirjastot on saatu meluisiksi, niin nyt kirjastoihin perustetaan hiljaisia huoneita?
Onko yhtään järkeä vai ei?

YLE: Kirjastoissa ei enää vaadita hiljaisuutta
ESPOO: Entressen kirjastoon perustettu hiljentymispaikka
IL, 28.4. 2017: Sveitsiläislehti omisti Suomelle koko teemanumeronsa - innostui suomalaisten vaikenemisesta
HS, 10.4. 2017: Jos haluat lisätä luovuuttasi, hakeudu hiljaisuuteen – Katso neljä asiaa, missä hiljaisuus voi auttaa

Minullakin oli ennen tapana käydä kirjastoissa; oli hienoa, kun ei tarvinnut erikseen etsiä rauhallista ja hiljaista paikkaa. Nyt on kaikki toisin;
Suomalaisuus on tahallaan tuhottu kirjastoista, ja tilalle on saatu suometon "monikulttuurisuus", joka kelpaa vain maahanmuuttajille ja heidän perseen nuolijoilleen ja uushipeille, jotka vaativat siitä palkkaakin.

Kaikilta niiltä pitää poistaa (*kyvyttömyys)eläkkeet ja kaikki etuisuudet, jotka pystyvät ryyppäämään ja meluamaan. Hyysäämisessä ei ole mitään järkeä, tolkusta puhumattakaan.

Monikulttuurisuus voi toimia vain siellä, missä suomalaisuus on kiellettyä

Tanska, Århus,stiftstidende: Gellerup: Indvandrere laver egen domstol
Tansaka Politiken: Council of Elders judges in Vollsmose
Monta vuotta vielä kestää kunnes Suomeenkin saadaan alueita,
joilla ei enää päde Suomen laki?

2 kommenttia:

eija koivumäki kirjoitti...

Älä puhu ..pyydän maailmasta, jos puhut tai kerrot vain kirjastoista. Maapallo on pyöreä ja paljon enemmän. Sinäkin asut siellä. :)

eija koivumäki kirjoitti...

Pikkasen vaikeeta sinulle tuo kommenttejen jakaminen. nY ALKAA jo hatuttaa, ku pitäs jo nukkuu, mut ku en anna periksi. Voisiko maailmaa ajatella pikkasen isompana ku vaan kirjasto?? Sinäkin asut täällä ihan samalla pallolla kuin minäkin, ja aina samalla, kunnes kuolo erottaa..sitten jää vain mätänevä ruumis. Voisiko ajatella, että jos jossain kaivataan hiljaisuutta, niin joku toinen voi kaivata ääntä?? kAIKKIHAN sitä toivoo..ääni, ihmiset, raha..ja RAHA. Ihmisenkin on sopeuduttava, tai tehtävä jotain...hiljaiset kuolee, tässä maailmassa. Vielä kun on mahdollisuus antaa ääni. Huuuutaaaa!!