sunnuntai 29. elokuuta 2010

Rasismi ja peruskansalaiset

Ovatko poliitikot hulluja vai onko koko Suomen kansa hullu?
Kysymys on siitä, saako kansa äänestä väärin!


Jos kansalla on lupa äänestää väärin, niin se ei ole mahdollista,
jos ihmisillä ei ole sananvapautta. Vain sananvapauden voimassaolossa kansa voi äänestä väärin, kuten vaikkapa Sveitsiläiset äänestivät minareettikiellosta.

Se ei ole demokratiaa, että vallassa olevat puolueet julistavat virallisesti perusnegatiivisiksi kaikki sellaiset puolueet, joilla on erilainen agenda kuin suurilla puolueilla, jotka ainoastaan pyrkivät säilyttämään vallitsevan epätasapainon kansan ja hallinnon välillä.

Suuret puolueet käyttävät valtaansa parhaillaan siihen, että ne voisivat poistaa Suomen kansalta väärin äänestämisen mahdollisuuden. Valtiovalta käyttää valtavia summia veronmaksajien rahaa manipuloidakseen kansan siihen uskovaksi, että toisinajattelu on rikollista ja sananvapaus on laitonta.

On syytä kysyä, mitä se semmoinen valtaoikeus on, joka on saatu kieltämällä sananvapaus. Haluavatko poliitikot aivan oikeasti sellaisen kansan, joka ei edes teoriassa voisi äänestää väärin? Olisiko se kivaa hallita sellaista kansaa, joka joka kerta kuuliaisesti äänestäisi vain sitä, mitä valtapuolueet tahtovat?

Poliitikoiden lobbaus maahanmuuttokriittisiä vastaan alkaa jo lähennellä rasismia. Kymmenen prosenttia kansan äänioikeutetuista muodostaa jo niin selvän "vähemmistön", jolle nykyisen hallituksen ohjelman mukaan kuuluisi vähemmistönsuoja.

Ei kommentteja: