keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Islam vs kristinuskonto 4

Uskontojen sota on alkanut,
- poliitikot höpisevät korulauseitaan norsunluutorneistaan.


Poliitikot ja muut suvaitsevaisuudestaan rikkaat ovat täysin pihalla uskontojen arvomaailmasta, joka on arkea esimerkiksi itä-Helsingissä, Varissuolla, Malmössä, Rinkebyssä, Södertäljessä...

Päättäjät ja päättäjiksi päättäjien paikalle himoitsevat eivät yksinkertaisesti tajua mitään uskonnoista, koska he eivät koskaan itse joudu kohtaamaan sitä elämää, mitä uskovaiset elävät. Mutta. Myös päättäjillä on usein havaittavissa otsaa, joten ilmeisesti heiltä löytyisi myös aivoja sen takaa, jolla uskontojen asiaa voitaisiin oikeasti tutkia -- ennen kuin hutkitaan aikansa ajattelijoita rasistisyytteillä.

Se jo yksin riittäisi järkevien päätösten perustaksi, kun päättäjät lukisivat sekä Raamatun että Koraanin, jolloin he itse huomaisivat ainakin yhden suuren periaatteellisen eron kirjoista:
Missä Raamatun kertomukset vähitellen tulevat yhä enemmän ja enemmän rauhaa rakastaviksi ja missä Jumalan syyksi laitetut epäinhimilliset teot laitetaan lopulta Saatanan viaksi -- siinä Koraanista kehittyy koko ajan yhä julmempi ja suvaitsemattomampi kaikkea erilaisuutta kohtaan ja siinä Allahista tulee esille saatanallisia säkeitä.

Koraanin tutkimus toisi esille mielenkiintoisia seikkoja, kuten esimerkiksi sen, että Koraanin on kirjoittanut narsistinen despootti, joka koko ajan addiktoituu entistä syvempään vihamielisyyteen kaikkea omaan himoon sopimatonta kohtaan. Virtahepo Koraanissa.
Raamatusta ja Jeesuksesta onkin jo tehty lukemattomia erilaisia tieteellisiä ja sekulaarisia tutkimuksia kaikilta suunnilta, joten kysymyksessä on se, milloin päättäjät antavat rahaa siihen, että perustettaisiin Muhammedin persoonallisuudentutkimuksen professuuri.
Vai ovatko poliitikot jo niin peloissaan siitä, miten muslimit siihen reagoisivat, että poliitikot mieluummin sulkevat silmänsä ja antavat islamin levitä täysin vapaasti ja valloittaa kristillinen maailma - ja sen kirjastot? Olisiko se hyvä idea, että poliitikot pyytäisivät Israelilta konsultointia islamista?
On erityisen merkittävää se seikka, että päättäjät ovat itse vastuussa uskontojen vastakkainasettelusta, koska päättäjät ovat jättäneet uskontojen toisilleen vastakkaiset arvot täysin huomiotta ja pitäneet esillä ainoastaan länsimaiden kuviteltua työvoimapulaa haaliessaan länsimaihin kaikenlaista porukkaa pyörittämään peukaloitaan ja potkimaan mummoja.
Kaikkein suurin poliitikoiden erhe uskontokysymyksessä on siinä, että poliitikoiden mukaan Muhammedin arvomaailma on itseisarvoltaan sama kuin Jeesuksen arvomaailma! Jos todella poliitikko olisi järjissään, niin hänen olisi täysin mahdotonta pitää Muhammedia ja Jeesusta ihmisinä yhtä suurina.
Miten kukaan järkevä ihminen voi pitää vihaa uhkuvaa, naisia ja lapsia sortavaa Muhammedia edes länsimaisen ihmisen veroisena? Poliitikot yrittävät pitää jalustalla jotakin sellaista, joka ei ole sen arvoista.


Poliitikoiden olisi hyvä tietää sellainen pikku tosiasia, että myös länsimainen ihminen on ennen muuta ihminen, jolla on kyky ns. hirmutekoihin tarpeen vaatiessa. Nyt näyttää siltä, että poliitikoiden kaiken suvaitseva hyysääminen tulee johtamaan johtaa siihen, että tavallisen länsimaisen ihmisen sisäinen, mutta epäpoliittinen kyky voimankäyttöön saa tilaisuuden astua historian näyttämölle.

Elämme siis historiallisia aikoja, joista tulevaisuuden historiantutkijat voivat mukavasti vaatia palkankorotuksia, koska muutoinhan eivät edes he pysty tekemään oikeita johtopäätöksiä, jos he joutuisivat silloisen vähäistä kaukaisemman tulevaisuuden hetkellä elämään islamilaisessa maailmassa, missä vain Koraani on sallittu kirja.

Uskontojen sotaa ei voida välttää sillä, että vain länsimaalaisia koulutetaan suvaitsevaisuudessa. Länsimaisen ihmisen suvaitsemattomuuden syy on maahanmuuttajien arvoissa; on erittäin järkevää olla suvaitsematon suvaitsemattomia arvoja kohtaan. Se on taasen erinonomaisen typerää syyllistää suomalaisia siitä, että he eivät suvaitse keskiaikaista arvomaailmaa keskuuteen.
On muuten merkillistä, että länsimaalainen ei ole suvaitsematon toista länsimaalaista kohtaan. Johtuisiko kenties yhteisistä länsimaalaisista arvoista, että se poliitikkojen vihaama suvaitsemattomuus kohdistuu vain ns. kehitysmaista tulijoihin.
On todella surullista, että suomalaisille ei tarvitse antaa asennekasvatusta länsimaalaisten maahanmuuttajien tapoja vastaan, -- vaan suomalaiset yritetään saada suvaitsemaan ainoastaan muslimien ja muiden heimotasolla olevien kulttuurien kivikautisten tapojen rauhanomaiseen kohtaamiseen: Monikulttuurisuus on mahtavaa. Miksi?


Kouluissa opetetaan (ainakin joskus on opetettu) Euroopan sivistämisen aikakaudet. Yksi niistä oli valituksen aika. Jos meidän nyt pitäisi hyväksyä menneisyyden arvot, jotka olivat vallalla ennen valistuksen aikaa, niin silloin kouluissa olisi hyvä opettaa, miten Eurooppa palautetaan takaisin keskiaikaan ja valituksen aika mitätöidään, koska valistus teki Euroopan ihmisistä kaiken suvaitsevaisia -- sen jälkeen, kun he onnistuivat Euroopan keskiaikana torjumaan islamin ensimmäisen ja toisen invaasion.

On helppoa olla suvaitsevainen heitä kohtaan, joilla on samat yhteiset arvot, koska se on vain elämää pienine ristiriitoinen.
Se on jopa väärin puhua suvaitsevaisuudesta, koska suvaitsevaisuus tulee ilmi vain silloin, kun pitäisi elää sellaisten kanssa, joilla ei ole yhteisiä arvoja. Tällä tarkoitetaan sitä, että suvaitsevaisuus-termi on itsessään typerä ja siten täysin tarpeeton, koska suvaitsevaisuudesta puhutaan vain silloin, kun poliitikot julistavat typeryyttään norsunluutorneistaan, miten nyt tarvitaan taasen halpatyövoimaa, koska muutoin rikkaat pakenevat...


Olisiko se hyvä idea, että islamilaisiin maihin vietäisiin suvaitsevaisuutta ja valistuksen aikakauden siemeniä? Sillä muutoin voi käydä niin, että muslimeja sivistetään länsimaisiin arvoihin poliittisen liturgian vastaisesti kivisateella!

Länstidningen Södertälje: Muslimska kvinnor förföljs av stenkastare (kivienheittelijät vainoavat musliminaisia)

Iltalehti: "Polta Koraani" -päivä nostaa raivoa muslimimaailmassa

Super economy: Don’t believe the hype: Somali immigration to Minnesota is a complete failure
Telegraph: Muslims will become majority in Europe, senior Vatican official warns
The Last Crusade: ANGELA MERKEL: GERMANY WILL BECOME ISLAMIC STATE!

1 kommentti:

Ironmistress kirjoitti...

Ei se ole alkanut. Se on ollut käynnissä jo 1400 vuotta. Joskus vähän kovemmalla ja toisinaan vähän vähemmän kovemmalla intensiteetillä.

Samalla tavoin islam on käynyt pyhää sotaansa buddhalaisuutta vastaan 1200 vuotta ja hindulaisuutta vastaan 1100 vuotta. Intian historia on todella surullista luettavaa.