tiistai 14. syyskuuta 2010

Islamille alistetut valtiot

Ranskan parlamentissa on hyväksytty naamarien kieltolaki. Hieno ja rohkea teko. Yhdysvallat julistaa, ettei valtion pidä suojella kansalaisia uskonnolta. Vähemmän hienoa.
HS: Burkakielto tulossa Ranskaan – Yhdysvallat arvostelee päätöstä

USA:n johtajien mielestä valtio ei saisi määritellä ihmisten pukeutumista. Varmastikin alastomuus ainakin omassa kodissa ja pikkupyykki narulla on nyt USA:ssa sallittua, koska siellä on korkeimmalta poliittiselta taholta kovasti arvosteltu valtion puuttumista ihmisen asusteisiin.

Sitä vaan ihmettelen, että miten kummassa USA voi olla ainut maa maailmassa, missä ihmisiä sakotetaan jopa siitä, jos ihminen vaikka tahattomasti näkyisi omasta talostaan akkunansa läpi alasti? Alasti kotona: vuodeksi vankilaan?. in English: Man arrested for making coffee in own home while naked

Samoin muut voisivat ihmetellä sitä, miten on mahdollista, että USA:ssa tuomitaan rikolliseksi, jos asukas ripustaa omalla tontillaan alusvaatteita naruille kuivumaan? Iltalehti 24.11.2009: Narulla kuivatuksesta jopa sakkoja - Pyykkisota raivoaa USA:ssa. And: When Drying Clothes on a Clothesline is Against the Rules.


Amerikkalaisille tiedoksi, että täällä Euroopassa yritetään suojella kansalaisia uskonnolta. Lukekaa vaikka, mitä SAS teki meille siksi, että yhden ainoan uskonnon mielestä monikulttuurisuus tarkoittaa islamia: Fria Tider: Bara halalkött på flyget i fortsättningen (SAS tarjoaa lennoilla vain halal-lihaa..., eikä suomipoika saa enää edes sikaa, vaan hänen pitää syödä julmasti teurastettuja lehmänraatoja...

Jos valtio ei saa määritellä kansalaisilleen tapakulttuuria, niin millä oikeudella silloin tietyllä uskonnolla on oikeus määrätä, mitä muut saavat tehdä ja miten ja mihin aikaan?

Maailmassa on kyse siitä, millä tavalla ihmisen tulee voida elää elämänsä. Elämässä eivät taistele ihmiset, vaan tapasäännöt, jotka käyttävät ihmisiä ilmiasunaan. Muslimit ovat tahdottomia muslimitapojen mallinukkeja.

YLE: Ranskan senaatti hyväksyi burkhakiellon
Mail Online: British Airways caterer GateGourmet dishes up plans to make most of its meals halal
Telegraph: Muslims will become majority in Europe, senior Vatican official warns
The Last Crusade: ANGELA MERKEL: GERMANY WILL BECOME ISLAMIC STATE!

2 kommenttia:

kati sinenmaa kirjoitti...

Hei anonyymi Teppo,
poistin viestisi "toivomuksestasi", jotta pääsisit joskus USA:han :-)

Vitsi on siinä, että sinulla on mielipiteitä, kun taasen yhdelläkään uskovaisella tai poliitikolla ei ole mitään muuta kuin kirjatotuuksia; on rikos ihmisyyttä vastaan pitää aivojaan kirjojen varmuustallenteina.

Toisaalta; jos ihmisellä todella on esim koraani aivoissaan, niin mitä hiton väliä silloin on sillä, polttaako joku kirjoja.
Juuri se todistaa tietyt ihmisryhmät vähä-älyisiksi, kun he luulevat suojelevansa aivojensa muistitietoa määräämällä siitä, mitä muut vain saavat tehdä tai muistaa...

Nils- Aslak kirjoitti...

Minua on lievästi sanoen alkanut kyrsiä tuo Espoon kirjastopolitiikka. Entresseen ( Espoon keskus) perustetaan rukouspaikkoja ja kirjaston kävijöistä kehutaan jo puolet ovat somaleja. Sehän olisi muuten ihan hienoa, mutta kun he eivät käytä kirjastoa sen perinteisessä tarkoituksessa, vaan omana kerhotilanaan. Hiljaisuuden vaatimukset on poistettu ja kirjastoista sanotaan tehtävän nuorisotaloja.
Sellon kirjastossa on kolme aikuista somalimiestä palkattu vartijoiksi ja heidän työnsä on ainoastaan toimia maanmiestensä seurusteluavustajina. Onhan se tietysti hienoa isolla joukolla pelata pleikkareita, mutta kelpaisi noin lunki homma varmasti muillekin työttömille. Kirjasto on auki klo 10.00- 20.00, joten useimmiten nuo kolme "työelämässä" mukana olevaa somalimiestä ovat siellä yhtäaikaa.
Leppävaarassa mamut valtasivat yleisen kuntosalin ja koska palkattu vartijakaan ei voinut estää heitä rikkomasta paikkoja ja uhkailenasta suomalaisia kävijöitä niin koko paikka suljettiin.