torstai 9. syyskuuta 2010

Iso pahasusi tulee

Miksi Interpol ei varoita terrorismista silloin, kun muslimit polttavat länsimaiden lippuja?
Onko niin, että muslimimaat ja Interpol ei pidäkään kristittyjä oletusarvoisesti terroristeina?


Miksi islam, Interpol ja länsivaltojen poliisijärjestöt pitävät vain muslimeja terroristeina, joiden toiminta leimahtaa heti väkivallaksi, jos länsimaissa vähänkin arvostellaan islamia? Miten on mahdollista, että länsimaiden poliittinen ja sotilaallinen johto uskoo muslimien ryhtyvän suorittamaan terroritekoja, jos länsimaissa esitetään islamin vastaisuutta?

Koko islam harjoittaa kaiken aikaa länsimaalaisen elämäntavan vastaisuutta, mutta yksikään muslimijohtaja ei vaan ole koskaan varoittanut muslimimaita siitä, että länsimaalaiset ryhtyvät terroritekoihin, kun muslimit polttavat lippuja ja tekevät kaikkea muutakin hyvin hyvin ikävää maailman hyvinvoinnin estämiseksi.

Tosiaan: Muslimien johtajat pitävät jopa itse muslimeja terroristena, koska hekin uhkaavat länsimaita terrorismilla, jos länsimaat eivät tottele muslimien määräyksiä. Mutta koskaan muslimien ei ole tarvinnut varoa lännen terroria vastauksena muslimien tekoihin, koska muslimit itsekin tietävät, että vain muslimit ovat terroristeja ja tekevät kauheita tekoja, jos lännestä tulisi pilapiirroksia tai savunhajua paperin poltosta tms viatonta.

Se on kuitenkin erittäin omituista, että länsivaltojen korkeimmatkin instituutiot voivat varoittaa länsivaltoja muslimien harjoittamasta terroristamista, jos lännessä täysin vaarattomasti tehtäisiin aineeseen pieiniä modifikaatioita kuten sellaista, että paperia yhteytettäisiin hapen kansa, jolloin saataisiin tuhkaa, eli lannoitetta.

Tuo on erittäin omituista juuri siksi, koska siinä ja silloin länsimaiden johto syyttää muslimeja suoraan terroristeiksi, -- joka miellyttää suuresti muslimeja, koska he ikään kuin pitävät siitä, että länsimaiden johtajat uhkailevat länsimaiden kansalaisia muslimiterrorismilla, jos länsimaiden kansalaiset eivät alistu islamin uhkaan.

Miltä sinusta tuntuisi, jos vaikka sinun isäsi uhkailisi pikkuveljeäsi siten, että sinä tapat pikkuveljesi, jos pikkuveljesi piirtää isäsi kuvan? Ainakin minä tuntisin olevani hyväksikäytetty ja olisin erittäin surullinen, jos isäni uhkailisi jotakin muuta sillä, että minä olisin paha siitä hyvästä, jos se joku muu tekisi jotakin opin vastaista!

Mutta. Noin ei siis ole muslimien keskuudessa, vaan he ilmiselvästi nauttivat sitä, että Interpol ja muut lännen johtolaitokset uhkailevat länsimaiden kansalaisia muslimien väkivallalla, jos länsimaiden kansalaiset eivät nöyristele islamin edessä. Tuo on siis kertakaikkisen selvä todiste siitä, että esim SuPo ja Suomen koko poliittinen johto pitää muslimeja terroristeina, koska he uhkailevat suomalaisia muslimeilla, jos suomalaiset eivät ole kunnolla.

Jos et ole nätisti, niin iso pahasusi tulee ja syö sinut! Länsimaiden johto pitää islamia pahuuden ruumiillistumana. En tietysti sano, että se olisi väärin, kunhan vaan totesin, että niin he tekevät, -- ja muslimit nauttivat siitä, että länsimaita pelotellaan islamilla.

Katson, että muslimit ovat aivopesty terroristeiksi; länsimaat ovat niin kauan pelotelleet länsimaalaisia muslimien terrorismilla, että nyt muslimit itsekin jo uskovat, että heidän tulee esittää isoa pahaa sutta, jotta länsimaalaiset nöyristelisivät islamia. Se on siis Interpolin syy, kun muslimit tekevät ilkeitä tekoja siksi, että lännessä piirrellään kuvia...

Lännen johto toimii kuin Mafia; jos et ole kunnolla ja maksa meidän köyhille pankkiherroille suojelurahaa, niin meidän ikioma gorillajoukko (muslimit) tulee ja antaa sulle köniin! Että semmoista, varokaa.

Iltalehti: Interpol: Koraanien poltto lietsoo terroria

Ei kommentteja: