lauantai 25. syyskuuta 2010

Maahanmuuttajat vain kustannuserä

Länsi-Savo: Maahanmuuttaja ei ole vain menoerä: "Eva Biaudet kannustaa kuntia tarjoamaan paikkoja maahanmuuttajille. Vähemmistövaltuutettu puhui Mikkelissä perjantaina.
– On tärkeää, että emme näkisi maahanmuuttajia vain kustannuksina. He tuovat meidän yhteiskuntaamme värikkyyttä, Biaudet sanoi.
"
On se hienoa, että vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet vihdoinkin myönsi, että maahanmuuttajat ovat Suomelle kustannuserä. Tosin vähemmistövaltuutettu yritti pehmentää sitä totuutta karmeasta kuluerästä kertomalla, että maahanmuuttajat ovat värikäs menoerä.

On se hienoa. Meidän ja tulevien sukupolvien ei enää tarvitse kustantaa harmaina hiirulaisina maahanmuuttajien ilmaista elämää, vaan saamme nauttia siitä kuin Pablo Picasson kalleimmista tauluista. Sillä erolla, että Suomelle tulisi halvemmaksi ostaa kaikki Picasson taulut kuin kustantaa värikkyyttä katukuvaan. Ja toisin kuin maahanmuuttajat, niin Pablo Picasson taulut tuottaisivat Suomelle rikkautta roikkuessaan toimettomina seinällä, koska niiden värikkyyttä katsomaan tulisivat maailman kaikki rauhaa rakastavat rikkaat...

Jos vihervasemmiston tarkoitus on muuttaa kaikki ihmiset yksivärisiksi, nin miksi he kuitenkin puhuvat värikkyydestä? Minkä asian väriä vihervasemmistodiktatuuri tänne haluaa. Vai onko sittenkin niin, että vihervasemmisto ei alunperinkään ole halunnut maahanmuuttajien naivan sinisilmäisiä pellavapäitä, koska sellaisen tuloksena on suklaanväristä värinää ja rummun pärinää?
Länsi-Savo: Maahanmuuttaja ei ole vain menoerä:"Biaudet on huolissaan maahanmuuttokriittisen keskustelun sävystä. Hänen mielestään se herättää turhia uhkakuvia ja pelkoa maahanmuuttajia kohtaan.
– Turvallisuusuhat eivät tule ulkopuolelta, vaan ne syntyvät yhteiskunnan sisällä, Biaudet sanoi.
"
Vähän olen huolissani Eva Biaudetin asenteellisuudesta. Uskooko hän todella, että maahanmuuttajat tulevat tänne maista, missä ei ole lainkaan minkäänlaista sisäistä levottomuutta? Vai onko niin, että Eva Biaudet & kumppanit ovat onnistuneet valikoimaan kehitysmaiden ihmisistä tänne kaikki tylsämieliset?

Sillä jos maahanmuuttajien olisi määrä rikastuttaa suomalaisten luovaa älykkyyttä, niin silloin pitää hyväksyä se, että luovuudessa on mukana myös se ns. hulluus-elementti, -- se seikka, joka näyttäytyy suvaitsevaisille uhkana, koska luovuus ei koskaan pysy rajojen sisällä.

HERÄTYS Viherkommarit! Suomalaiset tunnetaan maailmalla jo hulluina. Suomi ei voisi olla ykkönen kansakuntien joukossa, jos me emme olisi omalaatuisia. Jopa saunomisen maailmanmestaruuskisat todistavat, ettei mikään eikä kukaan ulkopuolinen pysty lisäämään suomalaisten hulluutta, joka on suomalaisen luovuuden perusta. Sen luovuuden perusta, jolle suomalainen paremmuus on perustettu.

Kaikkein vähiten suomalaisuutta voi rikastaa sellainen, josta Biaudet uneksii; maahanmuuttaja, jolla ei ole annettavanaan mitään uhkakuvia. Mutta. Sitä sun pitää kysyä SuPolta: 25.9.2010, Maahanmuuttajia värvätty Suomesta koulutusleireille

Toisaalta voidaan havaita, että maahanmuuttajat tulevat maista, jotka eivät ole pärjänneet PISA-vertailuissakaan, ja heidän lähtömaansa on usein sekasorron tilassa. On hieman mahdotonta ajatella, että tänne saapuvat maahanmuuttajat eivät olisi olleet millään tavoin osallisia kotimaidensa huonoon tilanteeseen.
Jos vähemmistövaltuutettu on sitä mieltä, että maahanmuuttajat eivät oletusarvoisesti voi olla Suomessa syyllisiä turvallisuusuhkiin ja muuhun luovaan toimintaan, vaan vain etnisillä suomalaisilla on kykyä muodostaa turvallisuusuhkia, niin sanon vaan, että pahasti on Eva Biaudetin asiat.

Kehotan sinua mitä pikimmiten hakemaan itsellesi apua, jos todellakin olet sitä mieltä, että maahanmuuttajat ovat Suomelle täysin turvallinen, mutta värikäs kustannuserä. Toisaalta:
Poliitikot varmaankin tykkäävät, kun he saavat hullujen suomalaisten tilalle täysin säyseät ulkomaalaiset, joista ei ole mitään harmia, ja jotka eivät siksi pysty mihinkään luovaan toimintaankaan.

SUOMALAISTA VÄRINÄÄ, JOSTA POLIITIKOT HALUAVAT EROON
Kaleva: Suomalaiset vähiten taikauskoisia EU:ssa
Iltalehti: Suomalaisnuoret ovat fiksuja mutta passiivisia (tarkoittaa sitä, että nuoret eivät ole samaa mieltä puolue-uskovaisten kanssa)
HS: Tutkimus: Suomalaiset Euroopan toiseksi onnellisin kansa
The Huffington post: World's Happiest Countries
Iltalehti: Suomalaiset ovat Pohjoismaiden puheliain kansa
Uusi Suomi: Kreikan veneessä yllättävän moni - Suomi loistava poikkeus (paras velan maksaja)
News Week: Best Countries in the World
Uusi Suomi: Suomelle uusi ykköstila - ruoassa
Iltalehti: Suomalaiset onnellisia - vastoin odotuksiaan
HS: Suomi taas ykkönen OECD:n Pisa-tutkimuksessa

Kuten yllä olevista sivuista huomataan, niin Eva Biaudetin lausunnot edustavat lähinnä stereotypioita Suomesta ja suomalaisista. Biaudetin mukaan suomalaiset tarvitsevat tänne värinää, koska Biaudet uskoo, että suomalaisten rauha ja onnellisuus pitää rikkoa, koska se on Biaudetin mukaan vain illuusio.

Vihervasemmisto ei todellakaan halua, että Suomi saisi elää onnellisena ja rauhaisana kansakuntana, vaan tämä paikka pitää välttämättä tuhota. Vihervasemmiston käyttäytymisessä on jotakin samaa kuin saatanan palvojilla, joiden pitää jatkuvasti olla kaatamassa ja tuhoamassa muiden huolella tekemiä juttuja.

Täten on todistettu, että valtion hallintoon pääsee vain sellaiset ihmiset, joista ei ole vallitsevalle totuudelle mitään harmia. Oli varmaan hallituspuolueille suuri helpostus, kun he saivat palkattua maahanmuuttoministeriksi ja vähemmistövaltuutetuksi sellaiset nyssyt, joilta ei löydy sitä kuuluisaa hulluutta, jolla Suomi on nostettu muutamassa vuosikymmenessä maailman parhaaksi maaksi.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, löytäisitkös minulle (ja sinulle) jostain ne jutut joita tämä (väristä pari miljardia vuodessa, siis meidän rahoilla, on halukas maksamaan) bidee sai aikaan silloin 90-luvun alussa kun ensimmäiset somput maahan rahdattiin?

Isopäähän siellä oli ja siitä tarinaa löytyykin, mutta tämän bideen tekemisiä on selvästi hävitetty historiikeista.
.

misterjukka kirjoitti...

Kiitos sulle tästä(kin) kun tuot esille stadilaisen näkökulman tästä maahanmuuttohullutuksesta ja turvapaikkaturismista.

misterjukka kirjoitti...

nää on tosi suoraa puhetta Uusikselta, lieneekö ainoo poliitikko suomessa joka edes yrittää puhua totta ja suoraan kansalle:

http://www.youtube.com/watch?v=hzbGUxz2reo

#
http://www.youtube.com/watch?v=gmetMOw04Ss&feature=related
#
http://www.youtube.com/watch?v=fQCTShz4O4o&feature=related
#
Hän sanoo ihan suoraan ketkä keskustapuoluessa pitää ryhmäkuria yllä, Timo Kalli ja Pekka Ravi.

Ja kysymys vain jää ilmaan, ketkä antaa käskyjä näille kahdelle? Ehnrootitko? vai se Poju Zabulowitsiko