torstai 9. syyskuuta 2010

Muslimien taivas

Suomessa kaikki hinnat nousevat! Miksi? -- Koska julkinen valta joutuu rahoittamaan muslimien uskonnonharjoituksenkin suomalaisten kustannuksella!

Uusi Suomi: Arabilehti Suomesta: Muslimien taivas

Lieksa, Koto-Toimisto: KOTO-toimistossa sijaitsee pieni moskeija, .. oma avain
HS, Omakaupunki: Espoolaiskirjasto eristi rukoustilan muslimeille

On se vaan metkaa, että yksikään muslimimaa Suomea lukuunottamatta ei pysty järjestämään muslimeille taivasta maan päälle. Onkohan islamissa jokin rakenteellinen vika, kun vain juutalais-kreikkalais-roomalais-kristillisille arvoille rakentunut suomalaisuus pystyy antamaan muslimeille täysin ilmaisen elämän, jota muslimit itsekin kutsuvat muslimien taivaaksi?

Hei sinä muslimi? Tiesitkö, että suomalaisuudessa on vieläkin juutalaisilta peräisin olevia elämän arvoja? Eikö yhtään keljuta, kun islamilaisilla arvoilla ei ole koskaan pystytty samaan mihin etniset suomalaiset pystyivät?
Hei, sinä julkisen vallan haltija? Eikö yhtään pelota, että saat lopulta elää ilman suomalaisia islamisessa valtiossa? Ainiin? Milloin muuten aiot antaa meille suomalaisille virastotalosta omat tilat omine avaimineen?

On se vaan ihmeellistä, että tänne saapuvat muslimit eivät pysty edes sen vertaa itselliseen elämään, että voisivat rukoilla vaikka puun alla tai hiljaa itsekseen, vaan heidän pitää julkisesti hoilata ja piereskellä suomalaisia päin? Mitä se Jeesus sanoikaan julkirukoilijoista?
Että he vaativat etummaisia sijoja, ovat aina vaatimassa ja vollottamassa,... Koska muutenkin poliitikot ja heidän virkamiehensä ovat samanlaisia ahneita kuin muslimitkin, niin tietysti julkisen vallan haltijat eivät näe siinä mitään kummallista, kun he käyttävät suomalaisten verotuloja ulkomaan eläjien uskonnolliseen hyysäämiseen, koska ulkomaaneläjät ovat aivan kertakaikkisen avuttomia kaikessa uskonnollisuudessaan!
Oliko se tosiaan niin, että poliitikoiden mukaan kulttuuri ja uskonto ovat yksi ja sama asia? Että koska poliitikot ovat säätäneet lain, joka velvoittaa julkista valtaa edistämään maahanmuuttajien kulttuuria Suomessa (koska muutoin maahanmuuttajista voisi tulla suomalaisia), niin siihen kuuluu myöskin moskeijoiden rakentaminen verovaroin?

EVL; Evankeliumi Matteuksen mukaan 6:
1. "Kavahtakaa, ettette harjoita vanhurskauttanne ihmisten nähden, että he teitä katselisivat; muutoin ette saa palkkaa Isältänne, joka on taivaissa.
2. Sentähden, kun annat almuja, älä soitata torvea edelläsi, niinkuin ulkokullatut tekevät synagoogissa ja kaduilla saadakseen ylistystä ihmisiltä. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.
3. Vaan kun sinä almua annat, älköön vasen kätesi tietäkö, mitä oikea kätesi tekee,
4. että almusi olisi salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.
5. Ja kun rukoilette, älkää olko niinkuin ulkokullatut; sillä he mielellään seisovat ja rukoilevat synagoogissa ja katujen kulmissa, että ihmiset heidät näkisivät. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.
6. Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.
7. Ja kun rukoilette, niin älkää tyhjiä hokeko niinkuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan.
8. Älkää siis olko heidän kaltaisiaan; sillä teidän Isänne kyllä tietää, mitä te tarvitsette, ennenkuin häneltä anottekaan.
Yllä olevasta huomataan eittänmättömästi, että julkinen valta toimii julkijumalattomasti ja täysin moraalittomasti, jos se jollakin tavoin auttaa maahanmuuttajia heidän uskonnon muotomenoissaan! Jos uskovainen ei ihan itse pysty pitämään yhteyttä Jumalansa, niin sellainen ihminen tulee karkottaa Suomestakin, koska hän jo "karkotettu" taivaallisesta yhteydestään.

Jokohan jo ensi valtiopäivien avajaisia vietetään moskeijassa? Onhan Tarja Halonen jo harjoitellut musliminaoloa ja jo tanssinut somalienkin kanssa, että se taitaa olla enää kiinni Sauli Niinistöstä, pystyykö hän eläytymään muslimimiehen rooliin...

Ei kommentteja: