keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Poliitikot uskontojen arvojen asiantuntijoita

Moniko poliitikko tai virkamies tuntee islamin opin? Väitän, että suurin osa hallinnosta tietää, että valehtelu kuuluu muslimin velvollisuuksiin, koska jos muslimi olisi rehellinen, niin silloin hän ei voisi niin helposti tehdä virkamiehistä käännynnäisiä, dhimmejä itselleen, joita hänen on lupa "verottaa";
Miten poliitikoista tuli muslimien kotidhimmejä;
Dhimmi=Vääräuskoinen, joka on tottelee islamin oppia:
"DHIMMI-OIKEUDEN saaneet voisivat selvitellä oman yhteisönsä sisäisiä asioita omissa uskonnollisissa oikeusistuimissaan, mutta eivät tapauksia, joissa toisena osapuolena on muslimi.
Dhimmi-aseman saaneen suojelu tarkoittaa sitä, että muslimiyhteisö suojelee hänen henkeään maksua vastaan, mutta hänellä ei koskaan ole samoja oikeuksia kuin muslimeilla.
"
Näyttää todellakin siltä, että poliitikot, tuomarit ja virkamiehet ovat koraaninsa lukeneet, koska he sallivat maahanmuuttajille valehtelun ja petoksellisuuden. Mitä poliitikoiden tulisi tietää uskonnosta: Taqiyya – uskonnollinen petos

Jos poliitikot ja tuomarit eivät olisi maahanmuuttajien kotiDhimmejä, niin siinä tapauksessa he eivät voisi kohdella maahanmuuttajia eri laillisesti kuin miten he kohtelevat etnisiä suomalaisia. Maahanmuuttajille on sallittua petkuttaa valtiota miten päin tahansa, ja jopa Korkein K. Oikeus antaa päätöksiä, että sellainen on täysin rehellistä toimintaa; mitään rikollista eikä edes petosta ole siinä, että monet maahanmuuttajat väärentävät papereita ja esittävät niitä virallisina papereina, jotka jopa käyvät virallisista papereista. Esimerkiksi: Sotkamo-lehti: Toisinajateltu 4.12.2009 Pakoloiset

Poliitikot ja tuomarit siis ymmärtävät sen, että valehtelu kuuluu maahanmuuttajien uskontoon, ja koska poliitikoiden mukaan he eivät saa millään tavoin esittää kritiikkiä maahanmuuttajia kohtaan, niin siitä triviaalisti huomataan, että maahanmuuttajille on sallittua sellaiset teot, jotka ovat suomalaisille ankarasti kriminalisoitu.

Mieleen tulee väkisin sellainen ajatus, että hallinto tieten tahtoen toimii vihan lietsojana; poliitikoiden pitäisi ymmärtää, että kun he haluavat mielistellä maahanmuuttajien uskonnollisia käsityksiä, niin he siinä samalla sylkevät etnistä väestöä päin naamaa.
En oikein usko, että joku voi olla niin tyhmä, ettei ymmärrä, miltä päin naamaa sylkeminen saattaa tuntua ja mitä ajatuksia sellainen herättää.


Koska se olisi rikollista kutsua poliitikoita tyhmiksi, niin ainoa toinen mahdollisuus on siis se, että poliitikot ovat muslimien kotidhimmejä:

Neuvostoliiton aikoihin poliitikot pitivät kotonaan "ryssiä" joita kohtaan he (poliitikot) olivat lääpällään. On siis täysin ymmärrettävää, että poliitikoiden piti saada kotiryssän tilalle joku toinen lemmikki, koska muutoin poliitikot olisivat kokeneet hirvittäviä vieroitusoireita siksi, että heiltä vietiin pois kotilemmikit.
Mutta! Poliitikot eivät vielä Neuvostoliiton aikoihin olleet selvillä siitä, että ottamalla ryssän tilalle maahanmuuttajan poliitikosta itsestään tuleekin lemmikki. Sillä maahanmuuttajien uskonto on kovaa kamaa, kovempaa kuin kommunismi.
Täytyyhän poliitikoiden oikein painattaa maahanmuuttajille omakieliset oppaatkin, miten valtiota lypsetään oikeaoppisesti.
Samanlaisia oppaita ei kuitenkaan voida painattaa suomeksi suomalaisille, koska poliitikoiden mielestä maahanmuuttajat ovat holhouksen alaisia, vaikka todellisuudessa poliitikot ovat sytyttämässä kapinaa demokratiaa vastaan (kts seuraava blogi)


Sosiaaliportti: Toimeentulotuen myöntäminen ja asiakkaan omaisuus
Pakolaisapu: Suomalainen kerrostalo somalialaisin silmin
Blogi: Somalien perheenyhdistäminen (poliitikko)perheisiin
Telegraph: Muslims will become majority in Europe, senior Vatican official warns
The Last Crusade: ANGELA MERKEL: GERMANY WILL BECOME ISLAMIC STATE!
SIOE: Germany Will Become Islamic State, Says Chancellor Merkel
Live Leak: What France Has Become

Suomalaisia lohduttaa nyt se tieto, että poliitikot eivät ehkäpä ihan tahallaan lietso teitä vihaan maahanmuuttajia kohtaan, koska poliitikoin pitää vain nöyrästi hyväksyä se tosiasia, että islamin oppiin kuuluu valehtelu. Islamin oppi ilman islamin opin noudattajaa olisi mahdotonta, joten siksi poliitikoiden on kunnioitettava islamin noudattajia, tai muutoin he syyllistyisivät islamin halveksumiseen.

LOGIIKKAA HEIKKOHERMOISILLE:
Jos olisi niin, että poliitikot eivät tunne uskontojen arvoja, niin miten he voisivat säätää lain, että uskonnot ovat samanarvoisia?
1. Koska siis poliitikot ovat säätäneet, että kaikki uskonnot ovat samanarvoisia, niin siitä heti nähdään, että poliitikot tuntevat kaikki kaikkien uskontojen arvot.
Poliitikoiden mukaan siis se on täysin oikein, että maahanmuuttajat petkuttavat valtiota, koska sehän on vain muuan uskonnon arvo, eikä uskonnon arvoja saa koskaan eikä missään vähimmässäkään määrin kritisoida.

2. Jos toisaalta poliitikot syyttäisivät jotakin etnistä suomalaista maahanmuuttajan uskonnon halveksimisesta, niin se ei olisi mahdollista ilman, että poliitikko tietää, mitä arvoa etninen suomalainen on halventanut. Olisihan se vallan kummallista, jos poliitikko väittäisi jonkun halveksineen uskontoa ilman, että poliitikko on selvillä siitä, mitä se uskonto on!

Täten huomattiin triviaalisti, että jos joku suomalainen tuomitaan uskonnon halventamisesta, niin silloin tuomioistuimen on pitänyt olla selvillä sen uskonnon todellisista arvoista, koska muutoin tuomio ei perustu tosiasioihin. Lainsäätäjien lisäksi myös tuomareiden tulee olla uskontojen asiantuntijoita, koska muutoin he eivät tiedä, mitä he tekevät.
Jos esim joku syyttäisi jotakin suomalaista siitä, että islamin uskonnon noudattajaa ei saa kutsua valehtelijaksi, niin silloin tuomarin pitää todistaa, että koraanissa ei kehoteta muslimia epärehellisyyteen, että pettäminen ja valhe kuuluu oikeaoppisuuteen.
Kun mietitään islamin oppia, niin siitä voitaisiin vetää sellainenkin johtopäätös, joka selittäisi, miten kolme kuukautta elinaikaa saanut terrorismista tuomittu elää ja voi hyvin; Briteissä kohu: Lockerbien pommimies viettää luksuselämää
Kiitos, että meillä on näin ymmärtäväiset lainsäätäjät, jotka omasta mielestään tuntevat sen todellisuuden, jota he haluavat ohjailla.

Monikulturismi: Valehteleminen, teeskentely ja petollisuus vääräuskoisia kohtaan ovat erottamaton osa islamin oppia.
Puutarha: Valehtelu kuuluu islamiin
Telegraph: Mainstream Islamic organisations 'share al-Qaeda ideology'
Faith Freedon: Ali Sina; From Belief to Enlightenment:
Aikapommi: Allahin kosto
Murha info: Samira Bellil jengiraiskattu
Uskomaton: Miksi Ayaan Hirsi Ali luopui islamista?
Stiften: Indvandrere laver egen domstol-Maahanmuuttajilla on tuomioistuin

Ei kommentteja: