perjantai 10. syyskuuta 2010

Unviolated Original Quran

Aleksanteri Stub meni sitten tölväisemään jälleen pahemman luokan sammakon; julistamalla, että sananvapaus voi olla mahdollista vain, jos kaikki ihmiset olisivat yhtä älykkäitä kuin Stuppi! Verkkouutiset: Koraanijupakka: Aivojen käyttö on sallittua: "Tämä yksittäinen tapaus Yhdysvalloissa oli aika hälyttävä. Jos on sanavapautta niin pitää olla myös vapautta käyttää aivojaan ja tässä tapauksessa tämä jotenkin puuttui, ulkoministeri Alexander Stubb (kok.) kommentoi Koraanin polttouhkausta."

Aleksanteri Stubbin lausumasta selviää se, että sananvapautta saisivat käyttää vain sellaiset älyköt kuin Stubb. Voi nimittäin olla, että esim kehitysvammaiset tai muutoin vähemmän älykkäät eivät välttämättä pysty sellaiseen islamia nöyristelevään varovaisuuteen, mihin Stubb puheellaan viittaa.

Jos on sananvapaus, niin silloin se kuuluu kaikille, myös heille, joille ei ole suotu niin korkealaatuista älynlahjaa kuin Stubille on annettu.

Koraanin poltossa ei ole kyse siitä, onko se älykästä vai eri, vaan yksinkertaisesti siitä, että kukaan älykäs ei voi suuttua siitä.

Mitä tulee muslimien älykkyyteen, niin heidän pitäisi ymmärtää, että heillä on Koraanin alkuperäiskappale hyvässä tallessa Allahin tykönä, enkä myöskään usko, että tuo kyseinen floridalaispastori nyt alkaa keräämään muslimeilta koraaneja, joita pistäisi tuleen, vaan jokainen muslimi saa edelleen pitää kirjansa, ja jopa polttaa itse se, jos siltä tuntuu.

On myöskin huomioitava se seikka, että edes länsimaissa ei vielä voida vapaasti tutkia Koraania ja sen alkuperää. Koraaniin pitää siis kohdistaa iskuja, jotta se saataisiin edes sitä kautta tutkimuksen alle. Jos nyt koraaneja ei poltetakaan, niin Koraanin pyhyys vain kasvaa ja koraanin tieteellinen tutkimus viivästyy jälleen.

Koraaneja tulee ehdottomasti polttaa, jos asia on niin, ettei kukaan ole vielä koskaan häpäissyt Koraania!

Mieleeni tulee montakin, jotka ovat häpäisseet Koraanin, kuten Mohammed Atta, Osama bin Laden, Muhammed, joka nai lapsia, kaikki ne, jotka kivittivät ihmisiä koraanin nimissä, kaikki ne, jotka katkovat ihmisiltä raajoja ja päitä koraanin nimissä ja muut semmoiset; he ovat kaikki häpäisseet koraanin.

Jos nyt muslimit julistavat, että juuri noinhan koraanissa käsketään muslimien tekevänkin, niin silloin pyydän poliitikkoja uudistamaan asenteensa islamiin!

Ihmisten häpäisystähän ei tarvitsekaan välittää mitään, ainakaan poliitikot eivät välitä ihmisistä, koska poliitikoille näyttää olevan tärkeää se, että muslimit saavat edelleen jatkaa rauhassa ihmisyyden häpäisyä.

Toivon todella, että poliitikot mahdollisimman pian alkaisivat näkemään maailmasta jotakin arvokastakin; kuolleet kirjat eivät ole arvokkaita; totuus voi tulla esille vain elävistä ihmisistä. Kirjat ovat kirjoja, eikä niitä pidä arvostaa ihmisen yli.

Ihminen ei ole Koraania varten --

Wikipedia: The Syro-Aramaic Reading of the Koran
Kingdom of Turjalainen: Tiesitkö tätä Koraanin ja Islamin alkuperästä
Google search: "Muslims burn Bible"

Ei kommentteja: