tiistai 28. syyskuuta 2010

YK ja demokratia

Viimeaikaisissa vaaleissa maailman eri puolilla on havaittavissa ainakin yksi yhteinen nimittäjä; vaalit jakavat kansan kahtia. Tosin vain siinä tapauksessa, kun vaalit ovat edes jotenkuten rehelliset.

Hieman asiaa järkeiltyäni tulin siihen tulokseen, että sama tulee tapahtumaan myös YK:lle. Mutta, koska YK ei ole valtio, niin YK:n repeäminen kahteen vastakkaiseen leirin tulee hajottamaan YK:n.

YK:n kahtiajako ja sen hajoaminen alkaa jo näkyä. Mitä useammat maat heräävät puolustamaan omia länsimaisia arvojaan sitä vaikeampi heidän on äänestää YK:ssa islamilaisten arvojen puolesta.

Esimerkki eurooppalaisten ja maahanmuuttajien arvojen vastakkaisuudesta saatiin hiljattain Saksasta, missä liittokansleri Angela Merkel vaatii maahanmuuttajille integraatiota saksalaiseen yhteiskuntaan ja tottelemaan ehdoitta Saksan kaikkia lakeja. REUTERS: Merkel takes tough line on integration to party cheers:
"Jokainen, joka haluaa elää maassamme on noudatettava lakejamme, halua oppia kielemme ja hyväksyä säännöt yhteiskunnassa ja noudattaa joka ikinen artikkeli meidän perustuslaistamme", Merkel sanoi ja sai hurraavat aplodit CDU: n puoluejohdon kokouksessa Mainzissa.
"If there is any corner of a city where police have the feeling they aren't welcome anymore, there must be a public outcry," Merkel said. "The state monopoly of power must be valid everywhere. Otherwise, it would be the end of our democracy."
No go areas in Berlin 2010

Siinä on sosiaalitantoille nikottelemista, jotka luulevat, että maahanmuuttajat ovat oletusarvoisesti sosiaalitanttojen avuttomia ja aivottomia äpäröitä, joita pitää holhota ja joille pitää jopa painattaa heidän omalla kielellään sosiaalihuolto-opas, miten maahanmuuttaja saa helpoiten ilmaisen elämän...

Jos muutkin Euroopan kehittyneet valtiot alkavat vaatia maassaan asuvilta maan lakien ja tapojen noudattamista, niin se heijastuu vääjäämättä myöskin niiden maiden harjoittamaan YK-politiikkaan. Ehkäpä voimme odottaa jopa sellaista, että länsimaat yhdessä esittävät YK:n julkilausumaa, jossa valtiolle annetaan oikeus vaatia asukkaitaan elämään maassa maan tavalla, eli noudattamaan kohdemaansa lakeja ja kunnioittamaan sen tapoja.
Nythän monet sosiaalitantat tulevat varmaankin julistamaan Angela Merkelin ajatukset YK:n ihmisoikeuksien vastaiseksi, koska viherkommareiden mukaan se on väärin vaatia ihmisiä noudattamaan maansa lakeja...

On voitava tunnustaa se tosiasia, että maailmassa menestyy parhaiten vain he, joiden tavat ovat korkeampia ja samalla inhimillisiä, eli mitä vapaammin ihminen saa kehoaan ja hengen lahjojaan käyttää sitä paremmin valtio menestyy kansoja vertailevissa tutkimuksissa.

Jos esimerkiksi ihminen joutuu elämään säkissä tai vahtimaan säkkiä, niin silloin hänelle ei ole paljoakaan hyötyä jaloista ja käsistä ja päästä. Islamilaiset maat ovat jälkeenjääneitä juuri siksi, koska heidän tapansa sitoa ihmisen keho ja mieli on täysin järjetön ja luonnonvastainen.

Islamissa valtio joutuu maksamaan verorahoista palkkaa uskomusten vartijoille. Lukemattomat ihmiset joutuvat vahtimaan sitä, että toiset ovat uskonnollisesti puettuja. Ja sitten Suomessa lukemattomat sosiaalitantat vaativat palkkaa siitä hyvästä, että he julistavat, miten suvaitsevaisia maahanmuuttajat ovat, ja miten suvaitsemattomia suomalaiset ovatkaan.

Kellekään ei pidä maksaa palkkaa siitä, että huolehtii toisen ihmisen vaatetuksesta tai tavoista. Suomessa on jo aivan liikaa työntekijöitä, kun heitä riittää jopa sellaiseen tuottamattomaan työhön kuin uimahallivuorojen jakamiseen uskonnon perusteella.

Sosiaalitantat tuntuvat suhtautuvan myötämielisesti muslimimiesten ajatuksiin siitä, että heidän pitää pakottaa naiset säkkiin, koska muutoin miehet eivät voi hillitä halujaan; Missään ei raiskata naisia ja lapsia niin paljon kuin juuri islamissa; Fg. a Youtube-video: The Dancing Boys Of Afghanistan - (part 1 of 3)!
Islam on jotakin, joka ei koskaan voi olla arvoiltaan inhimillinen. Ja luojan kiitos, niin nyt ainakin hieman näyttää siltä, että jopa jotkut länsimaiden poliitikot ovat heräämässä siihen, että omia arvoja voi ja tulee puolustaa, koska vain siten ihminen voi kehittää arvoistaan vieläkin parempia.

Odotan innolla sitä päivää, kun YK repeää aidosti kahtia ja sen lukemattomat ahneet virkamiehet joutuvat kohtaamaan sen arjen, jota he eivät koskaan ole elämässään nähneet.

Vlad Tepes in August 2010: Berlin’s No Go Zones. From German News
Homma, tammikuu 2010: 751 no-go aluetta jo Ranskassa
The Sun 28.9.2010: A ROMAN Catholic school is set to be taken over by a mosque - because 95 per cent of its pupils are Muslim.
Update klo 16-17:
Telegraph: Muslims will become majority in Europe, senior Vatican official warns
The Last Crusade: ANGELA MERKEL: GERMANY WILL BECOME ISLAMIC STATE!
SIOE: Germany Will Become Islamic State, Says Chancellor Merkel
Live Leak: What France Has Become

1 kommentti:

Ironmistress kirjoitti...

Oletko lukenut iranilaisen Marjane Satrapin sarjakuvan "Persepolis"?

Julmaa tekstiä.