lauantai 23. lokakuuta 2010

Islam tulee oletko valmis

Länsimaihin on iskenyt laho. Vai ovatko Euroopan poliitikot testaamassa, kuinka suuren painolastin EU-myllykaarisilta kestää?

Kuten tunnettua, niin Turun Aurajoen yli tehtyyn Myllysiltaan tehtiin rasituskoe, jossa sillan päälle kuormattiin valtavan suuri ylipaino, -- joka vaurioitti siltaa niin pahoin, että lasketun viidensadan vuoden sijasta silta kesti vaivaiset parikymmentä vuotta.

En tiedä ihan tarkalleen, miten pitkälle poliitikot ovat laskeneet länsimaisuuden kestävän, mutta jos poliitikot jatkavat vielä muutaman vuoden länsimaisuuden rasittamista suunnattoman suurilla ylipainoilla, niin asia on selvä: Länsimaalaisuus romahtaa parikymmenessä vuodessa.

Mitä tulisi länsimaalaisuuden tilalle? Ainakin se on selviö, että maahanmuuttajien ottaessa Euroopan haltuunsa koko tähän astinen sivistys romahtaa tuhansia vuosia taakse päin. Lue lisää:
Homma forum 20.10. 2010: Ralph Giordano: Herra presidentti, ongelma ei ole maahanmuutossa vaan islamissa
Gabblgob Live Journal 12.10. 2010: Проблема не в иммиграции, а в исламе!
Welt Online 12.10. 2010: Nicht die Zuwanderung, der Islam ist das Problem!
Haolam 12.10. 2010: Ralph Giordano zur Debatte um den Islam und Integration

Blogs.Telegraph 22.10. 2010: Labour: London borough becomes Islamic republic

Youtube 10.10. 2010: Denmark: politicians speak on Islam

Uusi Suomi 17.10. 2010: Liittokansleri Merkel: ”Monikulttuurinen Saksa epäonnistui täysin”

Mail Online 21.10. 2010: Cafe owner ordered to remove extractor fan because neighbour claimed smell of frying bacon offends Muslims

On hienoa seurata tätä aikaa. On äärimmäisen kiehtovaa havaita, miten ihmiset kautta Euroopan alkavat herätä. Vielä se herääminen on ajoittaista ja Euroopan muistikin palailee pätkittäin; Historiasta olisi kannattanut ottaa oppia, mutta poliitikot ilmeisesti katsovat, että heidän ei tarvitse tietää mitään historiasta osatakseen palvoa mammonaa, eli ahnehtia verovaroja omille ryhmilleen ja pitääkseen valtioita pelkästään rikkaiden etujärjestöinä.

On äärimmäisen mielenkiintoista seurata etenkin Suomen poliittista kenttää, missä vanhat puolueet Vihreät mukaan lukien alkavat olla jo kohta kuin vesikauhuiset rakit, jotka räksyttävät ylt'ympäriinsä hyppien kauhuissaan kaikkea sitä, mikä heitä pelottaa ja heidän ideologiaansa uhkaa.

Itse päätin jo keväällä, että rikon äänestämättömyyslupaukseni ja aion seuraavissa vaaleissa äänestää Persuja. Jos kuitenkin Persut alkavat tämänhetkisen nousunsa myötä suvaita maahanmuuttoa, niin varmasti sieltä Persujen sivulta löytyy sitten sitä aidompaa järjen ääntä, mutta tuskin mitään jumalallista ääntä sieltäkään nousee...

Perussuomalaisten ei tulisi nyt millään tavoin lopettaa kriittisyyttä, vaan heidän pitäisi syventää tietoisuutta kaikesta siitä, mitä maahanmuuttajat Suomelle ja koko maailmalle merkitsevät. Erityisesti minä koen arvojen merkityksen suunnattoman tärkeäksi:
Kuten lukijani ovat havainneet, niin olen toistamasta päästyäni toistanut Judeokristillisroomalaispohjalaisen arvomaailman olevan täysin sovittamattomissa maahanmuuttajien arvoihin. Esimerkiksi Koraanin oppi valehtelusta on täysin sovittamattomissa Jeesuksen opetukseen tai kymmeneen käskyyn: What does the Religion of Peace Teach About...:
Raamattu käskee ihmisiä vain kymmenellä käskyllään, kun taasen islam edellyttää muslmin noudattavan koko Koraania. Raamattu antaa ihmisille omantunnon vapauden, koska sieltä löytyy "vain" kymmenen käskyä, kun taasen muslimi ei edes tarvitse omaa tuntoa, koska hän vain lukee Koraanista, miten pitää elää ja käyttäytyä. Raamattu edellyttää omaatuntoa, moraalia, mutta Koraani ei salli muslimille sellaista ylellisyyttä kuin moraali tai omatunto.
Se olisi poliitikoiden hyvä oppia, koska jos poliitikko ei ymmärrä arvojen olevan erilaisia, niin silloin poliitikko ei voi olla arvojohtajakaan, ja hänen tekonsakin ovat täysin arvottomia.
Se on ollut todella mahtava havaita, että nyt Euroopasta löytyy jo monia hyvin nimekkäitä vaikuttajia, jotka jo ensimmäisessä lauseessaan ovat julistaneet samaa; että länsimaalaisuuden ja islamin arvot eivät ole yhteensopivia. Esimerkiksi Verkkouutiset 23.10.2010: Rauhan este: "Koraani kehottaa tappamaan kristittyjä". Kyllä näin on.

Ei kommentteja: