sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Monikulttuurinenko Suomi

Jyrki Katainen julistaa jälleen kokoomususkontonsa yhtä pääkohtaa; miten myönteistä maahanmuutto onkaan.
Maahanmuuton todellisuus ei voi olla Suomelle myönteinen asia; Suomi on osa maailmaa, jossa suurin osa maailmasta on Suomea huonommassa asemassa. Muulle osalle maailmaa maasta pois muutto on kaikkea muuta kuin myönteinen asia.

Jokainen maa kärsii siitä, jos sen maan parhaimmisto lähtee maasta pois. Kataisen on täysin turha väittää, että Suomeen muutto olisi hyvä asia, koska sellainen muuttoliike heikentää radikaalisti muuttajien lähtömaiden potentiaaleja. Ja vastaavasti tänne tulijoiden potentiaali ei ole niin erinomaista kuin Katainen ja hänen opilliset kumppaninsa yrittävät esittää.
Suomessa on viimeaikoina vellonut vaalirahakeskustelu. Nyt siihen tuli lisäksi tuo poliitikkojen hallintoneuvostosekoilut, esimerkiksi:
Uusi Suomi: Miksi Veikkaus lennättää poliitikot ulkomaille? – ”Turistiluokassa”
YLE: Urpilainen laiskin Neste Oilin kokouksissa kävijä - kahdesta kokouksesta lähes 14 000 euroa
Uusi Suomi: Vielä löytyi yksi työstään laistaja – ”En ehtinyt”
YLE: Rehulalle maksettiin tuhansia euroja yhdestä kokouksesta

Katainen puhui mediassa hallintoneuvostojen lakkauttamisesta täsmälleen samoilla argumenteilla, mitä asian paljastanut Professori Jarmo Leppiniemi. Katainen ei kertonut yhden yhtäkään uutta argumenttia asiasta, vaan toisti ainoastaan muiden puheita siitä ja jätti tahallaan kriittisemmät asiat omista puheistaan pois.
Kun nyt katsotaan, mitä Katainen puhuu maahanmuutosta ja sen myönteisyydestä, niin havaitaan sama asia; Katainen ei ole asiaa itse lainkaan ajatellut, vaan hokee ainoastaan maahanmuuttouskonnon opinkappaleita uskollisemmin kuin muslimi koraaniaan.

Koska Katainen on erittäin myötämielinen sille, että poliitikoille lahjoitetaan rahaa, palveluksia, hyvinvoinnin lisää, kulukorvauksia, ilmaisia lounaita, ilmaisia ulkomaanmatkoja, eläkkeitä jms, niin Kataisella ei kertakaikkiaan ole sellaisia arvoja, joilla voitaisiin tehdä Suomesta arvollinen asuinsija suomalaisille:
Ihminen ei ole kelvollinen päätöksentekijänä, jos hän esiintyy ahneena ja rikkaiden asianajajana, kuten Katainen esiintyy. Iltalehti, blogit; Isokallio: Ahneet hillopurkilla

Päätöksen tekijältä tulee voida vaatia elämän arvoja. Se ei ole mikään arvo, kun julistaa maahanmuuton olevan myönteinen asia, koska ilmi selvästi Suomeen tuleva maahanmuutto on maailman enemmistölle negatiivinen, koska se on maastamuuttoa, joka köyhdyttää ja lisää liikakansoitusta:
WORLD POPULATION

Tosin Katainen on jo ahneudellaan todistanut, ettei hän välitä kansan köyhdyttämisestä ja maailman tilasta; Kansanedustajien palkkojen ja palkkioiden ja korvausten, hallintoneuvostopaikkojen ja lisäetuisuuksien kahmiminen on kansan köyhdyttämistä, täysin arvotonta toimintaa. Asia olisi sama, jos maanviljelijä söisi parhaimmat siemenet ja kylväisi vain heikot siemenet!

Kataisen motiivit maahanmuutolle on siis sama, mitä itse maahanmuuttajilla on; Maahanmuuttajat ovat yleensä sellaisia, jotka pyrkivät selviytymään elämästä mahdollisimman helpolla. Samoin Katainen kumppaneineen katsoo, että hänen oma elämä on riippumatonta suomalaisten elämästä, joten poliitikot katsovat, että heidän velvollisuus on etsiä ainoastaan helppoa elämää --itselleen.

Katainen ja muut ahneet katsovat, että heillä on jokamiehenoikeus ihmiskuntaan; että Kokoomus ja muut ahneuden suurkuluttajat pitävät ihmiskuntaa ainoastaan erämaana, josta on oikeus poimia parhaimmat päältä.

On kertakaikkisen typerää julistaa, että maailman tämän hetken ykkösmaa olisi kehitysmaiden ykkösaivojen ja ykköslihasten tarpeessa; että Suomelta puuttuu itsestään kapasitetti hoitaa omaa maataan.

Milloin poliitikot oikein ymmärtävät, että ylikansoittuminen ja maahanmuutto kuuluvat samaan lauseeseen; että on äärimmäisen typerää puhua työvoiman tarpeesta ilman, että puhutaan elämän todellisista arvoista.
Antakaa ihmisille oikeus elinikäiseen työntekoon oman elämänsä pouolesta, jolloin poliitikoilta poistuisi samalla huoli siitä, mistä saadaan eläkeläisille hoitajia.
Nyt ihmisiä odottaa karmea kohtalo juuri siksi, koska poliitikot eivät anna ihmisten elää parasta mahdollista elämää, vaan poliitikot uhkailemalla pakottavat ihmiset toimittamaan elämäntyönsä rikkaiden tyhjäpäisen elämän hyysäämiseen.

Rikkaat ovat ihmiskunnan suurin ongelma.

Ilman rikkaita ihmiskunnan väkimäärä asettuisi kestävän kehityksen mukaiselle tasolle. Mutta rikkaat eivät uskalla ajatella, mitä kestävä kehitys ihmiseltä vaatii, koska rikkaat tietävät, että he voivat olla ahneita vain silloin ja siellä, missä "kestävä kehitys" esiintyy vain vaali- ja juhlapuheissa.

Jokaista rikasta varten maailmassa tulee olla jatkuvasti kasvava joukko halpatyövoimaa, kun taasen jokaista köyhää kohden maailmassa ei ole pikkurillin vertaa rikasta.

Katainen pyrkii puheillaan julistamaan juuri sitä, että Suomen väkiluvun tulee antaa kasvaa jatkuvasti, lopulta ekspotentiaalisella vauhdilla. Kataisen & kumppanien oppiin kuuluu, että suomalaiset eivät koskaan voi elää sellaista elämää, joka pitäisi heidät hyväkuntoisina ja terveinä kuolemaan asti.
Rikkaiden uskonnon "arvoihin" kuuluu oppi ihmisen surkeudesta; Kokoomuksen oppi on suunnattoman paljon surkeampi kuin kristillisten oppi ihmisen perisyntisyydestä -- sillä ns. kapitalistien mukaan ihmisiä pitää pompottaa niin, että tuloksena mielikuvitukseton elämä, joka päättyy sairaaseen vanhuuteen. Sairasta.

Jos nimittäin päättäjät haluaisivat oikeasti ihmisille hyvän elämän, niin silloin kansalaisille ei koskaan hoettaisi, että rahat ei riitä siihen tai tuohon. Ottakaa oppia vaikka umpisokeasta Johan Vennisestä, joka ei koskaan valittanut sitä, että rahat eivät riitä; Hänelle riitti omat kädet, elämän loppuun asti! Johan Venninen ei tarvionnut yhden yhtäkään maahanmuuttajaa itseään holhoamaan.

Mutta Katainen & Kumppanit elävät parhaillaan sellaista saamatonta elämää, jonka loppupuolella heille pitää olla tarjolla loputon reservi halpatyövoimaa pesemään heidän perseitään. Nyt vielä Katainen & kumppanit ajattelevat, että muiden ihmisten elämän tehtävänä on tarjota rikkaille ilmainen elämä, -- mutta kun rikas jää eläkkeelle, niin sen jälkeen hänelle pitää rahan lisäksi tarjota ilmaiset vaipatkin ja vaippojen vaihtajat....

Ei ole moraalitonta vaatia rikkaita käyttämään lihaksiaan ihmiskunnan hyväksi. Se olisi täysin moraalitonta ja erittäin typerää olla vaatimatta rikkaalta lihastyötä, koska juuri tuollainen fyysistä toimintaa vailla oleva elämä vaatii muiden ihmisten tuhlaavan ainutkertaisen elämänsä laiskojen hyysäämiseen.

Eduskunnan kuntosali on pelkkää elämän sijaistoimintaa.
Oikeassa elämässä ihmisen ei tarvitse erikseen tuhlata elämänaikaansa kuntoiluun, koska hän pysyy kunnossa läpi elämän työnteollaan. Kuntoileva ihminen on pihalla elämästä.
Jos vain kansanedustajat tekisisivät fyysistä työtä, niin silloin heillä olisi aikaa mennä jopa hallintoneuvostojen kokouksiinkin eduskunnan kuntosalille menon sijasta

Elämän tulee olla kokonaisvaltaista, eli sellaista, missä lihakset ja pää kehittyvät yhtä aikaa. Ainoa keino kehittää päätään yhdessä lihasten kanssa, on työelämä. Työelämässä ei ole sellaista lakia, että työ pitäisi jossakin vaiheessa lopettaa, koska työ ja elämä ovat sama asia.

Ihminen ei voi olla viisas, jos hän yrittää istualtaan tehdä lakeja työelämää varten. Sellainen ihminen ei myöskään ymmärrä, mikä työvoimavara häneen itseensä sisältyy. Esimerkiksi Katainen omaa varsin suuren potentiaalin työelämään, mutta koska hänellä ovat oikeat arvot hukassa, niin siksi hän toimittaa vain sijaistoimintoja, kuten vaatimusta siitä, että poliitikoilta ei saa kieltää ilmaista rahaa...

Talous-Sanomat: Leppiniemi: Valtionyhtiöt jakavat poliitikoille hämäriä palkkioita
Iltasanomat: Häkämies yrittänyt kahdesti

Savon Sanomat: Katainen; Monikulttuurinen Suomi
Vantaan Sanomat: Joka toinen vanki ulkomaalainen?

Ei kommentteja: