keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Palkansaajat kansanedustajina

Senaatintorin -ja Arkadianmäen palkansaajat eivät halua lyhentää lomiaan:
HS:
TS: Kiviniemi ei lyhentäisi lomia

Kansanedustajat ovat asennoituneet palkanvaatijan rooliin. Palkanvaatijoina "kansanedustajat" katsovat, että heidän pitää pitää puoliaan. Koska kansanedustajilla on kaikki lainsäädäntävalta, niin palkanvaatijoina he eivät voi mitään muuta kuin säätää ahneutensa omiksi etuoikeuksikseen.

Jos vain kansanedustajat asennoituisivat työhönsä ikään kuin perheyritysjohtajina, niin silloin he tietysti ymmärtäisivät jotakin rahan päälle, mutta koska poliitikot menevät eduskuntaan luullen olevansa palkanvaatijoita, niin silloin he käyttäytyvät pahemmin kuin ristokuismat ja timorädyt.
Palkanvaatijoina kaikki poliitikot ovat kommunisteja, jotka vain jakavat toinen toisilleen työnantajansa (kansan) rahoja. Ei ole mitään väliä, väittääkö poliitikko olevansa oikeistolainen, koska kaikki poliitikot ovat palkanvaatijoita:
Vaikka poliitikko olisi tullut politiikkaan yritysjohtajan paikalta, niin edustajana hän on vain palkanvaatija, ja hän käyttäytyy niin kuin käyttäytyisi AKT:n puheenjohtaja, joka on päässyt istumaan EK:n kassalippaan viereen.

On kertakaikkisen hullua, että esimerkiksi palkanvaatija ja pääministeri Mari Kiviniemi esittää, ettei hän pidä siitä, jos hänen lomiinsa kosketaan. Sen vielä ymmärtää, kun Timo Räty pysäyttää koko Suomen, jos yritysjohtajat sanovat jotakin, josta rädyt ja kuismat ei tykkää, mutta että sitä samaa tekee kansanedustajat ja kaikki ministerit, niin se on niin eeppistä, että se pitää tässä kertoa koko Suomelle.

Pääministeri Mari Kiviniemi on jäävi esittämään mielipiteitään missään työaikakysymyksessä, koska hän on ensisijaisesti palkanvaatija, eikä ministeri. Kaikille luulisi jo olevan täysin selvää, että niin ministerit kuin kansanedustajatkaan eivät voi mitään muuta kuin lisätä omia etuoikeuksiaan ja pitää niistä kiinni kuin vauva tissistä: Iltalehti: Tutkija torkkupeitekohusta: "Eduskunta on tuhlauspesäke!"

Kansanedustajat pääsevät täydelle eläkkeelle kaikkia muita palkansaajia nuorempina, ja kansanedustajat ovat vapaa-ajalla suurimman osan vuotta, mutta siitä huolimatta he alkavat heti vollottaa, jos EK:sta yritetään antaa jotakin järkeä päätöksentekoon.

Jos pääsisin eduskuntaan, kertoisin koko maailmalle, miten politiikka toimii. Sillä minulla on sentään varaa olla rehellinen, koska olen vaatimaton; en ole koskaan elämässäni vaatinut palkkaa, en kesälomia, enkä lomarahoja, en kulukorvauksia enkä mitään sellaista, mikä saa palkanvaativat vollottamaan.
Eduskunnassa ei olisi mitään pelättävää muiden politiikkojen taholta, vaan päin vastoin; vaatimattomuus on ehdoton edellytys kansanedustajuudelle; jos ihminen ei pysty elämään vaatimatonta ja torkkupeitotonta elänmää, hän ei voi hoitaa yhteisiä asioita.

Viisas ihminen tulee erittäin hyvin toimeen jo perustoimeentulolla, koska viisas ihminen ei vaadi ylellistä elämää, eikä käsintehtyjä, arkkitehdin suunnittelemia torkkupeittoja.

Pelkästään se tosiasia, että kansanedustajat eivät pysty edes puhumaan omista etuoikeuksistaan, osoittaa poliitikkojen olevan pelkkiä typeryksiä, joilla ei ole rohkeutta sinapinsiemenen vertaa.

Kalle Isokallio: Olen populisti
Aarno Laitinen: Valta huligaaneille
MTV3: Veltto Virtanen: Joka neljäs kansanedustaja on psykopaatti
Iltalehti: Koirille kuntosali, limusiiniajeluja, tuotantukia kuninkaalle...
Näin EU tuhlaa miljoonia

Ei kommentteja: