keskiviikko 24. marraskuuta 2010

SDP:n maltillinen irtiotto

SDP:n kansanedustajat lupasivat sanoutua irti Tampereella tapahtuneesta rasistisesta tuhotyöstä: "Tuhopoltto oli rasismia": "Minä vetoan ihmisiin, että me maltilliset suomalaiset sanoudumme irti tällaisesta sairaasta väkivallasta ja rasismista, Lipponen sanoi tänään julkistamassaan tiedotteessa."

Koska nyt alkaa näyttää siltä, että se tuhotyö olikin maahanmuuttajien keskinäistä kisailua, niin onko SDP:llä ja muulla suvaitsevaistolla enää mitään syytä sanoutua irti rikollisuudesta? Miksi SDP:llä on niin kova hinku sanoutua irti vain suomalaisten rikollisuudesta? Onko SDP tähän saakka tukenut etnistä rikollisuutta, vai miksi juuri nyt pitää sanoutua irti rikollisuudesta?

HS: Porvoon surmat tehtiin teloitustyyliin.
SDP ei sanoutunut irti Porvoon surmatöistäkään? Miksi? Siksikö, koska tekijä kuului ns. etniseen vähemmistöön? Entä se Sellon surmatyö? Oliko sekin vain yksittäinen teko, eikä mitenkään liittynyt ulkomaalaisten omiin asenteisiin? Mutta!
Jos yksikin suomalainen sanoo SDP:n puolueohjelmalle edes poikittaisen sanan ulkomaalaisista yleensä, niin suvaitsevaisto julistaa sellaisen olevan suuren suomalaisjoukon asennevika!

Vai onko niin, että SDP yhdessä muun suvaitsevaiston kanssa on nyt tekemässä vaalityötä; SDP yritti vierittää Tampereen tuhopolton syyn maahanmuuttokriitikoiden syyksi, jotta SDP saisi pysäytettyä kannatuksensa romahduksen.

Julistamalla sanoutuvansa rikollisuudesta irti SDP ikään kuin myönsi,
että se on tähän asti itse ollut osallinen rikollisuuteen. Vertaa:
"Joko olet lakannut lyömästä vaimoasi?
Joo, sanouduin juuri äsken irti vaimonhakkaajien joukosta."

Joko SDP on lopettanut rasistisen toiminnan?
Joo, se sanoutui juuri irti rasisteista.


Onhan se ihan hyvä, että SDP viimeinkin lopetti osallisuuden rikollisuuteen. Nyt pitäisi sitten vielä miettiä, mitä SDP aikoo tästä eteen päin tehdä? Eikö se olekin sydämessä ikään kuin suuri tyhjiö, kun piti luopua rikollisesta toiminnasta, eikä vielä ole mitään tullut sen tilalle?

MISTÄ SDP:n TULISI SANOUTUA MYÖS IRTI
Ehdotan, että sosiaalidemokraatit sanoutuvat irti kaikista hallintoneuvostoista, ja SDP:n kansanedustajat luopukoot valtuustopaikoista. Sosiaalidemokraatit voisivat luopua myös kulukorvauksista, ilmaisista matkoista, kokouspalkkioista, kesälomarahoista ja kakkosasunnoistaan sekä valtion luottokorteista.

Minä en kehtaisi kutsua itseäni maltilliseksi, jos tuomitsisin kaikki suomalaiset yhdestä yksittäisestä teosta, jonka motiivia ei edes vielä ole selvitetty. Ja sitten hurskaasti julistaa sanoutuvansa suomalaisten asenteesta irti yleensä ja väkivallasta erikseen.

Onhan se aika rumasti tehty, että jos nyt joku ei julkisesti ota osaa SDP:n irtisanoutumisjulitukseen, niin suvaitsevaisto syyttää sellaisia rasisteiksi.
Onneksi tässä on todisteita sen puolesta, että SDP ja muut mokuttajat kuuluvat edelleen rasisteihin, koska he kieltäytyvät tunnustamasta maahanmuuttajien rasistisuutta, vaan syyttävät vain suomalaisia siitä. Sillä suvaitsevaiston rohkeus ei riitä siihen, että he irtisanoutuisivat maahanmuuttajien -uussuomalaisten- rikollisista teoista.


Väkivalta on siis sosiaademokraattien erityinen geneettinen piirre, vai? Koska siitä pitää sanoutua irti? Miten se onnistuu, koska se on selvästi sosiaalidemokraattien erityinen luonteenpiirre, joka on geeneihin kirjoitettu, koska muutoinhan ei voi selittää, miksi suvaitsevaisto SDP etunenässä yrittää maltillisesti irtautua väkivallasta.

Mokuttajien olisi syytä tutustua tilastokeskuksen sivuilta,
mikä on pelin tilanne nykyisin.

UPDATE 25.11.2010
US.blogi: Päivi Lipponen pyytää anteeksi rasisteilta?
Jäämme odottamaan Kimmo Kiljusen anteeksipyyntöä, sillä vain rikollisilta ja rasisteilta voidaan odottaa anteeksipyytelyä. Me muut olemme anteeksiantavaisia; meiltä ei tarvitse pyytää anteeksi, sillä meidän uskomme on maailman parasta uskoa; Jeesuksen uskoa;

Suomalainen: "Herra Jeesus, jos sosiaalidemokraatit ja muut virhepiipertäjät yhä uudestaan syyttävät minua rasistiksi, niin kuinka monta kertaa minun on annettava hänelle anteeksi? Peräti seitsemän kertaako?"
Jeesus: "Ei seitsemän, vaan seitsemänkymmentäseitsemän kertaa seitsemän. Sillä minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne; siunatkaat niitä, jotka teitä sadattavat; tehkäät niille hyvin, jotka teitä vihaavat, ja rukoilkaat niiden edestä, jotka teitä vainoovat ja vahingoittavat."

Siinä on suvaitsevaisille ja kaikenmaailman islamin mokuttajille esimerkkiä, mitä on todellinen usko, ja mikä uskonto on huippuparas.

Ei kommentteja: