maanantai 22. marraskuuta 2010

Tampereen tulipalon syylliset

Elämme maailmassa, missä kukaan ei voi olla täysin varma siitä,
- että pääsee illalla omaan petiin.

Tänään sattui kaksi erittäin ikävää turmaa;
Tampereella syttyi aamulla ravintola tuleen ja sen yläkerroksissa nukkui ihmisiä, joilla ei ollut mitään aavistusta, mitä tuleman pitää.
Ja Helsingissä iltapäivällä kävelysilta romahti autoilijan päälle, jolla oli varmaan omat suuunnitelmansa loppupäivän varalle.

Tulee vedet silmiin, kun ajattelen noita nuoria, joilla jokaisella oli elämän varrelle omat suunnitelmat. Sitten tulee hetki, ja kaikki romahtaa, varoituksetta ja lopullisesti.

Jotenkin sen pystyisi hyväksymään helpommin, jos kohtalona olisi luonto, mutta näissäkin tapauksissa kanssaelävät toimivat kohtalon apurina, joka häikäilemättömästi katkaisi neljän ihmisen elämänlangan. Miksi? Mikä saa tavalliset ihmiset toimimaan noin ajattelemattomasti.

Uskon vakaasti, että kaikki liittyy kaikkeen; että noiden kahden eri, eri kaupungeissa tapahtuneen turman taustalta löytyy yksi yhteinen nimittäjä. Uskon ja ymmärrän, että syy on täsmälleen sama, miksi koko maailma jatkuvasti kamppailee eloonjäämisestään; se on ahneus.

Syy on rikkaiden suunnaton ja pohjaton ahneus, joka saa maailman talouden syöksyilemään vuoristorataa. Koska maailma on yksi, niin meidän kaikkien on tavalla tai toisella oltava mukana tuossa täysin mielettömässä menossa.
Joku nosturiauton kuljettaja on niin ahtaalla taloudellisesti, että hänellä on kiire siirtyä paikasta a paikkaan b ansaitsemaan elantoaan ja kuolettamaan kuorma-autonsa jättimäistä velkaa. Ja yksi ainoa unohdus tuon eloonjäämistaistelun tuoksinassa saa hänet unohtamaan nosturin puomi ylös, joka sitten törmää siltaan tuhoisin seurauksin, joista kaikkein tuhoisin oli, kun vastaantulevan auton kuljettaja ei voinut aavistaa, että hänen hetkensä oli tullut.

Tampereella vastaavasti pikkuravintoloiden pitäjät ovat pakotettuja eloonjämistaisteluun, jonka syy on siis rikkaissa, kuten poliitikoissa, imaameissa ja muissa semmoisissa, joilta puuttuu täysin kyky omaan ajatteluun; jotka täysin sokeana hokevat puolueoppejaan ja painavat äänestysnappia käskystä, joka ei ole lähtöisin heidän omista aivoituksistaan. Ja taasen Kohtalon ei ole itse tarvinnut puuttua ihmisten maailmaan, koska niin moni haluaa toimia Kohtalona Kohtalon paikalla.

Tämä maailma on täysin sairas. Lamat seuraavat toisiaan ja sodat seuraavat lamakausia. Poliitikot ja papit ovat vihanlietsojia; Poliitikot hallitsevat pelottelulla ja uhkakuvilla; poliitikoiden lait perustuvat pelkoon, ja uskontojen opit ovat helvetin tulikiviin kirjoitettuja. Pelko on lakeihin integroituina.

Poliitikot eivät uskalla edes elää kansansa arvojen mukaan; poliitikoille arvot ovat moniarvoisia, joka tarkoittaa arvojen devalvaatiota; poliitikot tarvitsevat jatkuvasti lisää arvoja voidakseen uskoa moniarvoisuuteen, joka on heille ainoastaan puolueopin marginaalinen lauseke.
Poliitikoiden arvosetelissä on numeroita jo enemmän kuin kansallissosialisti pystyy lausumaan; niin monta arvoa poliitikoilla jo on, eikä sekään riitä, koska ahneilla määrä korvaa laadun, eikä määrälle koskaan tule loppua, sillä jokainen ihminen etsii laatua, mutta jota määrästä ei koskaan voi löytää.

Moniarvoisuusoppi vaatii poliitikkoja suvaitsemaan kaikkea; jopa suvaitsemattomilla on maahan täysin vapaa pääsy, koska suvaitsemattomatkin ovat halpatyövoimaa, sillä poliitikkojen ylellisen elämän kehittäminen vaatii jatkuvasti lisää verojen kuluttajia, eikä maahantulijoiden arvojen perään tarvitse huudella, koska maahantulijan arvon laatua ei lasketa moniarvoisuuteen, vaan siihen kelpaa ainoastaan maahantulijoiden arvojen määrä.

Olen tämän kertonut ennenkin, mutta kerrataan se taasen: Ahneet ovat rahanistejä!

Kuten nisti tarvitsee jatkuvasti yhä suuremman annoksen saadakseen huumeestaan nautinnon, niin myöskin rahanistien pitää jatkuvasti vaatia lisää ja lisää, jotta he voisivat tuntea kuuluvansa rikkaisiin; Rikkaus perustuu pelkästään tunteeseen, jonka saa aikaan sietokyvyllä kehuskella.
Kuten nistillä huumaava vaikutus kestää vain hetken, niin samoin myöskin rikkauden tunne kestää vain sen hetken, kun rikas on saanut avattua rahapatojen luukkuja hieman lisää lainsäädäntää lobbaamalla ja omilla lainsäätäjillään.
Alholisti: Katsokaa, mää voin juoda masinoolia litran pullollisen, eikä tunnu missään. Antakaa mulle vielä lisää, koska selvänä on vittumaista.

Poliitikko: Katsokaa! Mää voin käsitellä miljardeja, eikä tunnu missään. Otetaan vielä miljardeja lisää velkaa, niin ehkäpä sitten raha tuntuisi joltain!
Köyhänä on vittumaista, hokee poliitikko, koska ei ymmärrä köyhän elämästä hevon paskaa, koska poliitikot ovat ulkoistaneet oman köyhyyteensä heihin, joita rikkaat kutsuvat köyhiksi.
Ahneus on tosiaankin pelkkää köyhyyttä, koska ahne on aina puutteessa, ja mitä enemmän ahneella on ennestään sitä suurempi on hänen köyhyytensä ja mitä suurempi ahneus sitä vittumaisempi hän on ihmisenä; rikkaille ihmimisyys on pelkästään keppihevonen; kun rikas jää kiinni itseteosta, niin hän uikuttaa: Määkin oon vaan ihminen.
Kaikki juopon ominaisuudet pätevät sellaisenaan joka ikiseen rikkaaseen; jokaikinen rikas on rahajuoppo, joka yrittää koko ajan lisätä sietokykyään rahaan, koska muutoin poliitikkoa vituttaisi, kun hän joutuisi olemaan niin kuin muutkin.

Koska siis hallitsijoiksi pyrkii sellaiset, jotka eivät kestä tavallista elämää, niin silloin tuollaisten ihmisten säätämät laitkin on ensisijassa tarkoitettu palvelemaan rikkaiden täysin surkeaa elämäntapaa.

Näin siis saatiin selville, että tämän päiväisten täysin turhien poismenojen syylliset löytyvät etuoikeutettujen joukosta.
Jos maailmassa ei olisi yhtään etuoikeutettua ihmistä, niin silloin kenenkään ei tarvitsisi käydä jatkuvaa eloonjäämiskamppailua, johon kuuluu ravintoloiden polttelu, pörssipeluu, muistamattomuus, masentuneisuus, adhd, väkivalta, kiusaaminen, halpatyövoima, kerjääminen, pankkikriisit,...
Iltalehti: Kuinka tässä näin kävi?

Poliitikot ovat arvonistejä, ahneutensä lisäksi. Poliitikoille on kehittynyt erittäin hyvä sietokyky arvoja kohtaan; heille arvon laadulla ei ole enää mitään väliä; pääasia poliitikoille on, että arvoja on paljon ja vielä enemmän.
Mikään määrä arvoja ei riitä tyydyttämään poliitikoiden arvotietoisuutta, koska heistä on tullut arvojuoppoja; tulkaa tänne Suomeen kaikki maailman toisarvoiset, jotta me poliitikot voisimme humaltua teidän arvoista, sillä meidän arvot eivät enää maistu miltään...,
Colbert: Ayaan Hirsi Ali, Nomad

MSN news: Britsh muslim children are being taught how to chop off hands and hate jews.

Ei kommentteja: