perjantai 17. joulukuuta 2010

Aseellinen tyhmyys

Homo Sapiens-Viisas Ihminen taasen syytettynä:
Iltalehti: Poliisipäällikkö: Aseen piti olla tyhjä:
"Harjoituksissa käytettyjen aseiden piti olla tyhjiä ja varustettu latauksenestopuikolla.
- Näin oli alun pitäen ollut, mutta loppuvaiheessa on inhimillinen tekijä tullut mukaan.
"
Miksi järkevyys ei voi olla inhimillistä?

Virkamies toimii ensin järkevästi,
kuten ettei osoittele aseella toista,
joka ei siis ole inhimillistä toimintaa,
kuten yllä olevasta virkamiehen lausunnosta se huomataan.


Sitten viranhaltijan järkevyys saa väistyä,
kun ihmiseen virtaa jostain sitä kuuluisaa "inhimillisyyttä",
jolloin tuloksena on ruumiita, köyhyyttä, sekopäisyyttä,...?

Kysymyksiä saa toki esittää, kunhan vaan muistaa olla typerys, eli inhimillinen, sillä kun ihminen ilmentää lajityypillistä käyttäytymistä, niin silloin hän on vain homo sapiens, viisas ihminen.

Voi perkele, että julkinen valta ei vieläkään pysty minkäänlaiseen ajatteluun! Joka helvetin kerta, kun joku viranomainen tai politikko mokaa, niin se johtuu mukamas inhimillisyydestä; Ihmisyys on julkisen vallan haltijoille ainoastaan keppihevonen, jolla aletaan ratsastaa välittömästi, kun pitää selittää itkupillinä kansalle omaa typeryyttään!

Jälleen huomataan, että julkisen viran hoitaminen onnistuu vain siten, että ihminen alkaa typeräksi, jolloin virkamies tai poliitikko on järkevä ainoastaan silloin, kun hän ei tee mitään.

Heti, kun virkamies tai poliiitikko alkaa toimimaan, hänen järkevyytensä korvautuu tyhmyydelle, jota siis pitää kutsua inhimillisyydeksi, jotta voi sitten vollottaa kansan edessä, että älkää nyt tuomitko minua, koska tyhmyys on inhimillistä, ja koska mää oon niin kovapalkkainen, että mun elämä sortuisi, jos joutuisin työttömäksi, enkä enää voisi suoriutua veloista, yli varojen elämisestä.

No. Yleensä oikein tyhmästi toimineet julkisen vallan edustajat siirretään eläkevirkaan tai peräti ennen aikaiselle eläkkelle, koska onhan se vallan vaikeaa työllistyä yksityiselle sekrtorille, eli kansantalouden ylläpitäjälle, kun on niin vitun typerä, joka tulee esille juuri silloin, kun väittää huolimattomuutta, ahneutta ja vallanhimoa inhimilliseksi tekijäksi.

Blogi: Keppihevoinen

MuroBBS: Tuija Brax: "Vihakirjoitusten" ylläpidosta tulee rikollista:
On se helvetin järkevää, että sananvapauden rajoitukset kohdistuvat ainoastaan islamin suojeluun! Olisikin ollut aivan liikaa vaadittu lainsäätäjiltä, että he olisivat säätäneet lain inhimillisyyden väärinkäytöstä; että jokainen, joka väittää typeryyttä inhimilliseksi toiminnaksi, tuomittaisiin tyhmyydestä kovennetun työn leirille.

Sillä homo sapiensin näkökulmasta katsoen se on pelkästään mielipuolista väittää huolimattomuutta, ahneutta ja muuta typeryyttä inhimilliseksi tekijäksi. Ihminen ei voisi olla eläinlaji nimeltään homosapiens, jos hänen lajityypillinen olemuksensa ei olisi viisaus.

Onneksi meitä on vielä muutamia ihmisiä jäljellä,
jotka emme ole pahentaneet lajimme nimeä.
Ei homo sapiens -nimi ihmistä pahenna.

Terveisin,
Vain ihminen,
homo sapiens,


Tiede.fi: Tuntematon (teko)äly

Ei kommentteja: