lauantai 11. joulukuuta 2010

Lumenluontitaitoa Saharasta

Ihan vitun viisasta julistaa monikulttuurisuuden autuutta samalla,
kun himoitsee matkia, miten ulkomailla hommat hoidetaan:

HS: Poliitikot haluavat lähteä laman keskellä Hollantiin:
"Helsingin sosiaalilautakunta pyytää kaupunginhallitukselta lupaa lähteä marraskuussa matkalle.
Lautakunta haluaisi käydä Hollannin Rotterdamissa tutustumassa "lasten ja
nuorten hyvinvointia tukeviin paikallisiin ratkaisuihin".
Neljän päivän matka maksaisi henkilöä kohden 1300 euroa. Yhteensä veronmaksajille tulisi reissusta maksettavaa 20800 euroa.
Lautakunnan puheenjohtaja Sirkku Ingervo (vihr) ei tiistai-iltana tiennyt,
miksi juuri Hollanti on valikoitunut matkakohteeksi.
"
Miksipä Helsingin valtuusto ei matkustaisi saman tien vaikka Keniaan tutustamaan, miten siellä on ratkaistu lumen luonti? Jos nimittäin Suomessa ei ole tietotaitoa edes lasten hoitamiseen, niin varmasti silloin lumenluontikin luonnistuisi paremmin, kun vain poliitikot ja virkamiehet saataisiin Suomesta mahdollisimman kauas.

On melkoisen typerää hommaa osallistua kansainvälisiin vertailuihin ylipäätään, jos samaan aikaan pitää käydä ulkomailla vakoilemassa, miten hommat muualla hoidetaan! Se olisi samaa, kun ylioppilaskokeissa sallittaisiin lunttaus; "minä pärjään hyvin, koska vastaukseni on samanlainen kuin naapurilla."

Saatanan tunarit! Se sopii vitun hienosti yhteen teidän jumaloiman moniarvoisuuden ja- kulttuurisuuden kanssa, kun poliitikot matkivat, miten toisen maan poliitikot huseeraavat! Jos jumalauta te poliitkot yhtään arvostaisitten monikulttuurisuutta, niin te perkeleen puupäät ette taatusti kävisi vieraissa! Juuri siinä te todistatte, että te puhutte pelkästään paskaa monikulttuurisuudesta, kun te haluatte vain matkia muita. Monikulttuurisuus on pelkästään typerien mielipuolista houruamista.
Tajuatteko te todella, että teidän ulkomaanopintomatkojenne ainoa tarkoitus on kumota kaikenlainen toiseus ja omatoimisuus ja viisaus maailmasta?


Nyt Helsingissä alkaakin jo olla lunta tarpeeksi, että sen poistamiseksi pitäisi matkustaa ulkomaille oppia hakemaan. Suosittelen, että Helsingin kaupungin hallitus sekä- valtuusto lähtevät talveksi Saharan eteläpuoliseen Afrikkaan hakemaan oppia, miten siellä on ratkaistu runsaslumisen talven ongelma.

Mieluummin hallituksen ja valtuuston pitäisi viipyä siellä mahdollisimman kauan, koska mitä kauemmin päättäjät pysyvät poissa Suomesta sitä edullisemmaksi suomalaisten elämä tulee. Esimerkiksi Texasin parlamentti kokoontuu vain joko toinen vuosi, tai milloin on tarvis, jolloin kyseinen parlamentti ei turhaan kuluta veronmaksajien resursseja.

On selvästi huomattu, että mitä enemmän poliitikot luulevat tekevänsä töitä sitä kalliimmaksi kaikki tulee. Se tulisi ilman muuta Suomelle halvemmaksi, kun me valitsisimme joka neljäs vuosi kaksisataa kansanedustajaa edustamaan meitä ulkomailta käsin; jos vain mahdollista, niin jokainen kansanedustajaehdokas mainostakoot ennen vaaleja juurikin sitä maata, mihin he mieluummin kansanedustajina matkustaisivat koko kaudeksi, koska jos kansanedustajat joutuvat hakemaan oppia ulkomailta, niin he kiistattomasti todistavat sillä, että he ovat oppimattomia,
jolloin on tietysti viisasta, että kansanedustajat opiskelisivat ainakin neljä vuotta ulkomailla ennen kuin heitä voisi käyttää kotimaan päätöksen teossa.

On kertakaikkisen naurettava ajatus, että kansanedustajat tahi kaupunkien valtuutetut voisivat oppia päättäjiksi muutaman viikon täysylläpitomatkalla, joita he nyt alwariinsa tekevät; ei se ole mistään kotoisin, että luottamushenkilöiden koko kausi kuluu sen fundeeraamisen, mihin maahan heidän seuraavaksi pitäisi mennä oppia hakemaan, miten hommat hoidetaan oikein.

Koska selvästi huomataan, että poliitikot eivät osaa hoitaa edes lumiasioita kuntoon, niin varmasti he oppisivat senkin asian, kun vain hetimmiten painuisivat sinne, minne heidän koko ajan mieli tekeekin, eli ulkomaille pois lumikasojen seasta, tai vähälumisesta Suomen kesästä. Sillä ulkomaat ja erityisesti ulkomaalaiset ovat poliitikoille selvästi heti Jumalasta seuraavia, joka huomataan juuri siitäkin, että poliitikot jumaloivat jumalattomasti maahanmuuttajia ja että poliitikot himoitsevat suuresti itse käyskennellä ulkomaiden mantuja.

Suomen Pankki: Pankkivaltuusto matkustaa Brasiliaan, Chileen ja Kuubaan
YLE: Kimmo Kiljunen selitti matkustamistaan
Karjalainen: Eduskunnan pankkivaltuusto hakee oppia Kuubasta
Iltasanomat: Kansanedustajat yöpyvät luksushotellissa Etiopian-matkalla
Iltalehti: Kansanedustajien kielimatkat maksavat lähes 60 000
HS: IS: Virkistysmatkan oksennuslaskulle etsitään maksajaa Artjärven valtuustossa
Omakaupunki: Espoon valtuutettu Byman syyttää toimialajohtaja Loukoa lahjusten otosta
Uusi Suomi: Miksi Veikkaus lennättää poliitikot ulkomaille? – ”Turistiluokassa”
HS: Poliitikot haluavat lähteä laman keskellä Hollantiin
MTV3: Pelastajienkin liikkuminen hankalaa lumen vuoksi Helsingissä

Ei kommentteja: