maanantai 13. joulukuuta 2010

Uskontojenuhrien terrorismi

Uskontoja ei saa kritisoida. Erityisesti islam on valtiovallan mielestä pyhä ja kaikin puolin hyvä.

Valtiovallan tulee heti laittaa Uskontojen uhrien tuki ry. terroristilistalle ja syyttää sitä uskonnnon loukkaamisesta, koska tuo yhdistyksen nimikin jo viittaa siihen, että uskonnoissa kaikki ei ole sitä, mitä suvaitsevaiset niistä kritiikittömästi uskovat.

Suvaisevaisissa ja maahanmuuttokritiikittömissä ei ole yhtään uskontojen uhria; kaikenmaailman viherpiipertäjähörhöt ministereitä myöten varmaan haluaisivat lopettaa kaiken julkisen tuen uskontojen uhreille, koska selvästi hallitusohjelmassa todetaan, että uskonnot ovat kaikki yhtä hyviä, eikä missään niistä ole mitään vikaaa, koska islam on Suomen yksiyhteisen valtiovallan mielestä kaikkein paras, eikä sitä saa loukata, tai muutoin ministerit usuttavat julmetut torahampaiset tuomarit uhrien kimppuun.

"Suvaitsevaiselta jäseneltä ei vaadita ainoastaan oikeita mielipiteitä vaan myös oikeita vaistoja. Hänellä edellytetään olevan uskomuksia ja asenteita, joita ei milloinkaan ole selvästi säädetty ja joita ei voidakaan säätää ilmaisematta Ingsocissa vallitsevaa sisäistä ristiriitaisuutta.
Kun suvaitsevainen on luonnostaan oikeaoppinen (uuskielellä: hyvinuskova), hän ajattelemattakin tietää kaikissa olosuhteissa mikä on oikea uskomus tai toivottu tunneliikahdus. Mutta olipa hänen laitansa tässä suhteessa mikä tahansa, tarkka behavioristinen koulutus jo lapsuudessa sekä ryhmittyminen uuskielen rasismi-, etnisyys- ja islam-käsitteiden ympärille tekee hänet haluttomaksi ja kykenemättömäksi ajattelemaan liian syvällisesti mitään asiaa.
"

Ei kommentteja: