torstai 20. tammikuuta 2011

EU hautasi kristilliset arvot

The Telegraph 17.12. 2010: European Commission criticised for omitting Christmas on EU school diary.

Yli kuukausi sitten oli pikku uutinen EU:n masinoimasta kalenteriuudistuksesta, joka jätti kalenterista pois kaikki viittaukset kristillisiin arvoihin. Mutta vasta nyt tuo tieto on saavuttanut Suomen. Asiahan ei edes ole uutinen, koska Suomessa on jo kymmenisen viimevuotta ollut vallalla asenne, joka tähtää kristillisyyden poistamiseen maastamme ja islamin ottamiseen sen tilalle:
Uusi Suomi: EU unohti kristityt nolosti – suomalainen suuttui:
"Komissiolla ei ole aikomusta pyytää lähetettyjä kalentereita takaisin. Kalenteria painettiin yli kolme miljoonaa kappaletta, ja sitä on lähetetty yli 21000 kouluun jaettavaksi oppilaille."

Jos kalenterista olisi jäänyt "vahingossa" islamilaiset päivät pois, niin takuulla EU-komissio olisi laittanut toiset 5 miljoonaa jollekin muslimikirjapainolle oikaistaakseen "virheensä"

Kalenteriuudistuksessa ei totisesti ollut kyse mistään tahattomuudesta, vaan se on suoraa jatkoa eurooppalaisten päättäjien arvottomuuteen, joka johtuu monikulttuurisuudesta, johon uskovat hokevat, miten kaikki uskomukset ovat tismalleen yhtä arvokkaita -- mutta vain islamin arvostelijoita pitää rangaista.

EU-poliitikot eivät edes uskaltaneet laittaa mitään mainintaa Jumalasta EU:n perustusasiakirjaan, mutta samaan aikaan he ovat laatineet lakeja, joilla rangaistaan jokaista, joka vähänkin kritisoi islamin "jumalaa" -- joka on sama asia, että laissa suoraan tunnustettaisiin Allah ainoaksi "Jumalaksi".
Jumalan uskalsivat penteleet hylätä, kun oli pakko ostaa tilalle Allah, jotta öljykauppiaat eivät suuttuisi; jotta Lännen sähköautokehitys voitiin jäädyttää vuosikymmeniksi...

EU:n suvaitsevaisto tahattomasti tunnustaa olevansa Allahiin uskovia silloin ja siinä, kun suvaitsevaisto on sanktioinut islamin kritisoimisen, mutta sallii kaikenlaisen kristillisyyden lokaamisen. Juuri tuosta syystä EU-eliitti on poistanut kristillisyyden nyt sitten kalenteristakin, koska suvaitsevaisto ei voisi muutoin päästä paratiisiin 70 neitsyen luo, jos se tukisi vääräuskoisia; kristillisyyttä.

Tuohon arvojen petturuuteen kuuluu myös sellainen, että EU palauttaa kaikki kristitityt turvapaikanhakijat, kuten juuri eilen se luettiin, miten Ruotsi ajoi pois Irakin kristittyjä, mutta samaan aikaan Ruotsi ottaa avosylin vastaan muslimeja, joista ei ole muuhun kuin pyllistelyyn ("Videot osoittavat, että muslimeille on annettu epäviralliset oikeudet, joita tuskin millekään kristilliselle ryhmälle myönnettäisiin.")

On huomion arvoista myös se, että nyt EU:ssa väljennettiin teurastuskäytäntöjä ja niiden hygieniatasoja, joka naamioitiin siten, että nyt mukamas pienteurastamoilla on myös tilaisuus -- mutta joka muutos itse asiassa on tehty pelkästään siksi, että muslimit voivat nyt alkaa perustaa halalteurastamoitaan... Englannissahan asia on jo niin pitkällä, että kristitty britannia ei enää voi ostaa muuta kuin halal-lihaa.

Poliitikot muuttavat pikku hiljaa Euroopan yhdeksi suureksi pyllistelijöiden paratiisiksi, missä kristityille ei jää muuta kuin dhimmin asema, eli muslimien elättäminen, kuten Eurooppa on tähänkin asti joutunut elättämään muslimimaailman: Esimerkiksi poliitikot antoivat joka vuosi Tunisialle satoja miljoonia euroja. | Samoin EU on jakanut ilmaista rahaa Turkille koko tämän vuosikymmenen jo lähes viisi miljardia euroa!.
Suoran, vastikkeettoman tuen lisäksi Länsimaalaiset ovat tukeneet muslimimaita raakaöljyn nimissä tuhansilla miljardeilla, eikä muslimit ole niillä saaneet aikaan kuin entistä rumemmat diktatuurit.

Joulublogi 2010: EU:n uusi skandaali (kalenteriuudistus)

Ei kommentteja: