lauantai 1. tammikuuta 2011

Rikkaat ja muut ennustajaeukot

US: Kansanedustaja lehdelle: Näin eduskunta erkani kansasta
Södermanin mielestä lama nosti herrat kansan yläpuolelle
"Eduskunnasta tullut avaruusalus"

Vuoden vaihteeseen sopii pari näennäisesti erilaista uutista, jotka osaltaan kertovat samaa, että mikään ei muutu tänäkään vuonna: Toisessa kerrotaan Romanian poliitikoista, jotka laillistavat ennustajan ammatin ennustajien sitä vaadittua, mutta jotka vapauttivat ennustajat tuloverosta, koska muutoin ennustajat olisivat langettaneet poliitikoille kirouksen: HS: Romania laillisti ennustajat kirouksen uhalla

Tässäpä sitten Suomesta täysin vastaava juttu; Suomi laillisti ahneuden Wahlroosin poislähdön uhalla: HS 15.9.2010: Björn Wahlroos uhkasi muuttaa Suomesta verotuksen takia. Siis, mitä tuossa jutussa todellisuudessa tapahtui? Onko Björn Wahlroos ennustajaeukko, joka pystyy langettamaan kirouksen Suomen ylle, jos poliitikot eivät kohtele häntä silkkihansikkain?.

Täältä katsoen näyttää siltä, että pörssiyritysjohtajat ovat ennustajaeukkoja; heidän ammattitaitonsa on korkeintaan samanlaista kuin muidenkin ennustajien: Venäläinen apina löi sijoitusrahastot kirkkaasti.

Huomataan selvästi, miten yritysjohtajat yrittävät peittää uhkailulla sen, että he ovat pelkkiä nollia, ennustajaeukkoja; Jos ette anna mun elää loisena, niin mää en leiki teidän kanssanne.
Ilman pelottelua ja uhkailuja rikkaat olisivat oikeasti sitä, mitä he eniten pelkäävät; kerjäläisiä kerjäämässä kadunkulmissa kuten muutkin ennustajaeukot. Uhkailemalla rikkaat saavat kerjättyä itselleen ne miljardinsa, ilman uhkailua kaikki muutkin lopettaisivat ottamasta rikkaat vakavasti.

Köyhyys on olemassa vain rikkaiden korvien välissä -- josta he ovat ulkoistaneet sen puolustuskyvyttömiin, joilla ei ole valtion väkivaltakoneistoa tukenaan, kuten rikkailla on.

Itse olen tiedostanut sen kaiketi jo lapsuudestani saakka, että rikkailla ei ole mitään sellaista todellista kyvykkyyttä, joka olisi ylitse muiden. Nyt ehkäpä monet sisälukutaitoisetkin huomaavat saman; jopa Mari Kiviniemi uhkasi, että kansan ei tule pelotella ja uhkailla poliitikkoja, maahanmmuuttajia ja muita rikkaita.
Mutta Kiviniemi ei ilmeisesti lainkaan tajua, että ainoat uhkailijat ovat rikkaita ja ennustajaeukkoja, joiden joukkoon kaikki poliitikot ilman muuta kuuluvat, koska ovathan he sen niin selvästi pelottelun kautta ilmaisseet, että kansanedustajille tulee maksaa ja paljon palkkioita ja korvauksia ja antaa heile etuoikeuksia, tai muutoin he eivät pysty ajattelemaan pätevästi.

Siten meillä on ennustajaeukkojen ja poliitikkojen lisäksi kolmas taho, joka käyttää jokapäiväisessä toiminnasssaan uhkailuja ja pelottelua: Uusi Suomi: Tutkija Ylelle: ”Myönnytyslinja ei toimi islamisteihin”

Blogi olli immonen: Muslimiterrorismi vavisuttaa Eurooppaa

Ei kommentteja: