maanantai 21. helmikuuta 2011

Afrikan hullu vuosi 2011

Erittäin mielenkiintoista. Olemme historian esikatselijoita, tarkastelijoita ja nykyään yhä useammin monet meistä haluavat olla historian sensuroijia, esimerkiksi kieltämällä sananvapauden, väittämällä, että kaikki valtiot ja niiden ihmiset ja uskonnot ovat tasa-arvoisia...
Näemme suorana sen, mitä jälkeemme tulevat joutuvat katsomaan arkistofilmeistään -- jos niitä tämän suoran lähetyksen päätteeksi jää johonkin.
Muistoksi tästä jää ainakin se, että kansa pystyy muutamassa päivässä kukistamaan minkälaisen sortovallan tahansa. Jääköön se muisto kalvamaan joka ikisen poliitikon mieltä.
Tästä lähtien kansa on jokaisen hallitsijan pään päällä riippuva Damokleen miekka. Tästä lähtien poliitikot kaikkialla tajutkoot, että he eivät ole herroja, vaan palvelijoita!
Kansat näyttävät jälleen kerran, että poliitikot eivät kuulu rikkaisiin, tai jos he omasta mielestään haluavat kuulua rikkaisiin, niin se on vain väliaikaista; hirsipuu odottakoon jokaista poliitikkoa, joka haluaa olla kansan yläpuolella ja vaatia itselleen herran palkkaa...

Euroopan hullu vuosi 1848 oli suhteellinen paikallinen kähinä.
Afrikan hullu vuosi saa aikaan hulluuden lisääntymistä kaikkialla, mutta erityisesti Eurooppaan. Kun nämä päivät ovat ohi, tullee varmaankin hieman rauhallisempi ajanjakso, jonka kuluessa nämä nykyiset kaikkea syleilevät valtarakenteet vakiintuvat -- kunnes eurooppalaisten mitta täyttyy, joka tulee purkautumaan hirvittävänä sotana...

Euroopan poliitikot ovat itse asiassa saaneet aikaan tuon Pohjois-Afrikan ja muslimimaidenkin nykyiset kähinät -- piirtämällä ensin karttaan suoria viivoja ja sitten nostamalla valtaan diktaattoreita, joille saatiin myytyä aseita, millä rikkaat saivat taskupoliitikkoineen kivasti kahisevaa kassakaappeihinsa.

Sama dikatuurinen valta jatkaa edelleen maailman tuhoamista vaatimalla mantereemme ihmisiä alistumaan suunnattoman ihmismassan tulvaan muka jonkun kuvitellun multikultturellisen suvaitsevaisuuden nimissä. Alistukaamme hetkeksi, kunnes nousemme ja astumme kaduille täyttäen ne vihasta rikkaita kohtaan.
Tiesittekö, kansalaiset, että joka ikinen päivä kaikki poliitikot jemmaavat omiin kaappeihinsa suunnattomat määrät kansan varallisuutta. Ei ole kovin järkevää kuvitella, että vain diktaattorit niin tekevät, vaan sitä tekevät kaikenlaiset diktaattorit, mukaan lukien puoluediktatuurit ja muut uskovaiset, kaikkialla.

Ajallisilla ja erityisesti rahallisilla arvoilla on aina loppu. Poliitikot rakentavat parhaillaan hirvittäviä kärsimyksen aikoja tuleville sukupolville. Mikään ei ole niin varmaa kuin rahanistien arvojen romahtaminen, koska on täysi mahdottomuus, että rahalla saisi aikaan jotakin kestävää.

Iltasanomat: Silminnäkijät: Sotilaskoneet pommittivat Tripolia
MTV3: Libyalaislentäjien käskettiin ampua mielenosoittajia - pakenivat Maltalle
Blogit.uusisuomi: Alkaako kolmas maailmansota?
Uusi Suomi: ”Emme enää tunnista maapalloa vuonna 2050”
Blogi: Univideoita

Levitköön tieto kansan voimasta kaikkiin maihin,
eikä vähiten Pohjois-Koreaan ja Suomeen. On turha vollottaa, että nykyinen tietyn suomalaisen puolueen noste olisi irrallinen ilmiö maailmaa vavisuttavista vapauden aalloista. Minä tulen tekemään omalta osaltani voitavani, että myös Suomi olisi osallinen siitä hulluudesta, jota poliitikot kutsuvat näin: Kansa äänesti väärin.

Eläköön kansa, joka äänestää toisin kuin rikkaat ja muut juopot sanelevat.

PS. Haluan vielä sanoa sen, että nyt ehkäpä vihdoinkin kansalaiset ymmärtävät, miten poliitikot eivät koskaan, ei ikinä välitä kansasta. He ovat milloin tahansa valmiita pommittamaan ja tuhoamaan kansansa vain siksi, että he saisivat itse päivittäisen raha-annoksensa, jota heidän mielipuolinen rahajuoppoutensa vaatii.
Olen täysin tietoinen siitä, että jopa Suomen poliitikot ovat valmiita käskyttämään armeijan kansaa vastaan, jos täällä tapahtuisi jotakin samaa.
Herrat ovat aina halunneet lapset sotimaan puolestaan; siksi Suomenkin armeija koostuu lapsisotilaista, ihmisistä, joiden aivot eivät ole vielä kypsiä omaehtoiseen järkeilyyn.

Ei kommentteja: