sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Asylum to all rapists

Sweden wants to give asylum to all rapists.

Fria Tider 25.2.2011: 11-åring gruppvåldtogs på Husbybadet. 11-vuotias ruotsalaistyttö joutui maahanmuuttajajengin kopeloimaksi kylpylässä. Poliisi toteaa, ettei se voi asialle mitään, koska käpelöitsijät olivat Ruotsiin yksin tulleita lapsia, jotka eivät vielä tienneet, että ruotsalaiset tytöt eivät ole heille luvattuja neitsyitä, vaikka Ruotsiin pakoloisina tulevat maahanmuuttajat kyllä pitävätkin Ruotsia paratiisina, koska siellä ei tarvitse tehdä mitään ansaitakseen...

Samaan aikaan Ruotsi vaatii, että muun maailman on palautettava Ruotsiin kaikki ne miehet, joita jollakin tavoin syytetään raiskauksesta. Sellaistakin on kuultu, että joku aussi oli nussinut paria ruotsalaistypykkää yhteisestä sopimuksesta, mutta koska kondomi oli mennyt rikki, niin typykät päättivät muutaman päivän syvällisen tunneälyllisen harkinnan jälkeen, että kyseessä oli selvä raiskaus, joten nyt Ruotsi vaatii sitä Aussia takaisin Ruotsiin, koska muutoin Ruotsi ei voisi olla raiskaustilaston kärkimaa maailmassa.

Julian Assangen on siis turha pelätä Ruotsin paluuta, koska Ruotsi vain haluaa antaa Julianille turvapaikan ja kaikki siihen kuuluvat etuoikeudet, kuten australialaisille varattu ikioma no-go-area, ilmaiset matkat Australiaan ja takaisin, ja ennen muuta; Julian Assange saisi vapaan perheenyhdistämisoikeuden, kuten Ruotsi antaa sellaisen muillekin asylum-seekerseille.

HS 27.2. 2011: Kunniaan liittyvä väkivalta varjostaa tuhansien tyttöjen elämää Suomessa: Lots of the single cases;
Honor-related violence is overshadowed by thousands of girls living in Finland.

Islam is an isolated case among religions

1. maalista 2011: Viharikokset peitetään uskonnolla

The New York Times 26.2. 2011: Swedes Begin to Question Liberal Migration Tenets
Uusi Suomi: Arabilehti Suomesta: Muslimien taivas
Etelä-Saimaa: Suomen turvapaikkamenettelystä netissä tarkka selostus arabiaksi
Blogi: Ruotsin poliisi

Goodbye Sweden:
YLE 10.3. 2011: Assangen raiskausjutun tutkinnassa törkeää puolueellisuutta
Youtube: Goodbye Sweden

Ei kommentteja: